Bu hayatı neden beceremedm?

25 yaşndym tam 1 yıldr işşizm neyi nasıl nerden başlıcm bilmiyorum liseden mezun oldm üni çıktı ama bn gitmek istemedm 1 yıl boyunca evdeydm eve kapandm 19 yaşında kozmetik mağazasnda işe başladm 4 sene çalıştm o 4 senede de iş yerinde haksızlık insan kayırmaca mobbing her şey oldu 4 senede kişi müdür oluyo ama beni müdür yardımcısı bile yapmadılar hep umut verip bıraktılar pasif ve kekeme olduğum için sen yapamazsn dediler neyse bnde işten çıkcam dedm lisede giyim üretm modelistlik okumuştm kendi alanmda iş bulurm dedm işten çıktm 2 ay modelistlik kursuna gttm o kurs iş imkanında sağlıyordu neyse 2 ay geçti bikaç yere görüşmeye gittm ama tecrübesizim diye almadılar ozamn 85 kiloydm hazır evdym diyetsyene gittm 15 kilo verdm Haziran ayı falan oldu hala işşizmdm günübirlk market işlerine başvurdum olmadı pastane işine başvurdm olmadı diyetisyeni bıraktm hiç biyerden geçiçi bi iş bile bulamadm artık hevesim kalmadı evdede yerm yok aile konusu başka derin aşk konusuda başka kasımda kpss olcak ona gircn ama çalışmadm ne çalışcağımj bilmiyom kafam almıyo evdede herkese batıyom gibi işte şey düşündm kpss girsdm başka şehre atansam temizlkçi bile olırım kpssden sonra üni sınavına girmeyi düşünüyom ama 2. plan üni ama etrafmda arkadaş akraba tanıdık herkrd evli nişanlandı bu sene benim istediğim yerlerde işi var çalışıyorlar bnden küçükler bile tek yaşıyo çalışıyo ben 25 yaşndaym ama hiç bişeyi beceremedm ve artı olarak bi sürü sorun var

Güncellemeler
+1 yıl
Bide verdiğim 15 kiloyu tekrar aldım yine aynı kilomdaym
Güncellemeler
+1 yıl
Bide verdiği kiloyu geri aldım tekrar 85 kilo oldum
Bu hayatı neden beceremedm?