Annem yüzünden delireceğim, hayatımı mahvediyor. Ne yapayım?

bunları konuşmaktan hep utandım ama utanmıyorum artık çünkü benim ayıbım değil. Bizim evde sevgi namına hiçbir şey yok, hiçbir şey. Küçüklüğümden beri o kadar dayak yedim ki... 10 yaşındaydım, evdeki eski beşiğin demirini çıkarıp dövdü beni. 11 yaşındayken ölmek istiyorum dedim kavga ederken üstüme bıçakla yürüdü " o zaman ben seni oldureyim" diyerek tehdit etti beni. 16 yaşındaydım, boğazladi, bogazlarken de "bugün ben hapise sen mezara" dedi. Şimdi ise 18 yaşındayım. YKS ye çalışıyorum. Eşit ağırlık öğrencisiyim ve koç hukuk istiyorum. Bulunduğum şehirdeki en iyi dershanelerden birinde ücretsiz okuyorum, kurumun sahibi başarılı bir öğrenci olduğumdan kendi ödüyor kayıt paramı. Geleceği parlak denilen bir öğrenciyim. Bugün de çalışıyordum, yine yok yere kavga çıkardı. Telefonda konuşurken konuştuğum kişi duysun diye "sen o... u sun git kendini pazarla" dedi. Böyle anne olur mu ya naptim ben bu kadına. Bunun yüzünden ders çalışamıyorum. Deli edecek beni psikolojimi bozacak artık. Kalacak yerim yok, hiçbir şeyim yok. Kaynak almam gerekecek, artık bu kadından ne para istemek istiyorum ne kaynak, Onu nasıl alacağım, hocalara deyip istemeye utanıyorum, cidden utanıyorum. Ders çalışmak istiyorum, çalıştırmıyor. Motivemin içine sıçtı. Ben mezuna kalırsam bu hasta bir gün gerçekten zarar verecek bana. Cidden. Babam desek adam bile değil. Akıl verin ya da motive yalvarırım
Annem yüzünden delireceğim, hayatımı mahvediyor. Ne yapayım?