Olay bundan ibaret
Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senle çocuk olması için mi evlenmiş bence sacma bir düşünce aynı yaştayız bence erken evlenmişsin ve çocuk için erken yani eğer çocuk olmazsa ayrılalım dediyse ayrıl baksana seven insan böyle demez resmen çocuk için evlenmiş senle çocuk olduktan sonra sanki kendisi bakacakta neyse...
Bence oturup bunu çok iyi düşünmen gerek canim. Boşanmak hic kolay birsey değil bunu yaşayan biri olarak söylüyorum.çocuk konusuna gelince aile baskı yapıyordur ve belki başka şeyler ima ettikleri için böyle bir seçim yapmaya zorlamıştır,. Cocuk konusunda onu ikna etmeye bak sen mesele uğraşının olmaması mı? Bir süre gözüne girmeye çalış paten mi? kayıyorsun kayma evliliğin için boş zamanlarını çok güzel degerlendir ona iyi davranmaya sevdiği şeyleri yapmaya bak yemek olur tatlı olur ev içinde kendine uğraş bul. Ve ailesinden dolayi istediğine eminsen annesiyle konuşabilirsin konu açılınca ben hazır değilim evliligimin tadını çıkarmak istiyorum gibi şeyler ima edebilirsin bunda ayıp birsey yok varsa bir ayıp onların sizin degil çocuğa karışmak kimsenin haddi değil yani. Ayrı eve çıkma imkanın varsa çık derim ben ev ev üstüne olmaz böyle giderse ilk sorun olabilir belki ama son sorun olmaz 🤷♀️ hakkında hayırlısı olur inşallah 🤍
Çocuk yapmak istediğini ancak henüz bunun için erken olduğunu, kendini psikolojik olarak hazır hissetmediğini belirt. Anlamamakta direnip, seni zorlamaya devam ederse yapacak birşey yok.
Cevap
40Cevap
eşin arizona kertenkelesi bunu kabul edelım sımdı.
ıkıncısı 21 yas cok erken yahu ne dıye evlendın bu yasta kertenkele beslıyorsun .
gercı evlenmıs kabul etmıssın dıyecek bısı yok.
ama 21 yas anen olmak ıcın cok erken ne kadar evlısınız bılmıyorum en azından 3 4 sene gecse yasınızda kucuk o zaman cocouk mantıklı olabılırdı.
sımdı ben bırseylerı hep fırsat gorur ve cevırırım.
bu eşin bıldıgın bu noktada hayatını bırlestırdıgı kısıye ayrılalım dıyebılıyor set cekebılıyorsa cocukta yok ılerde daha baska sekıllerede gırebılır bence ayrılman en mantıklısı
Çocuk olmayınca seni sevemiyor mu? Anlamadım. Yani bana göre çocuk ailenin yansıması gibi bir şey. Daha 21 yaşındasın ve hayatının güzel safhalarındasın. Ebeveyn olmak emek vermek, ilgi göstermek ve disiplinli olmak gerektirir. Kendin için değil, çocukların için yaşamaya başlarsın. Sen daha 21 sene yaşamışsın, bu daha ne ki? Eğer çok kararlıysa bana göre ayrılman daha mantıklı. Çünkü seven birisi çocuk olsun veya olmasın sevmeye devam eder. Sen hayatını yaşamak istiyorsun ve eşin buna saygı göstermeli, göstermezse en uygunu ayrılmaktır
Senin yerinde olsam ayrılma teklifini kabul ederdim ne kadar seviyor olsam dahi bu nedenle daha evliliğin başından ayrılmak istiyor ise ileriki zamanlarda nedenleri çoğaltacağı çok aşikardır. Demek ki seni kaybetme korkusu içinde değil aslında bakarsak olmak zorunda da değil fakat şahsen birlikte olduğum insan bensizliği hafife alıyorsa onu hiç uğraştırmam. Bana kalırsa birlikteliklerin başlıca olayı o korkudur aksi takdirde kimse kimseyi bu kadar çekmez.
Çok bıçak sırtı ve sevimsiz konular. Kadın üzerinde egemenlik kurmaya çalışan, ben ne dersem o tarzı yaklaşım gösteren adamların suratına kürekle vurasım gelir hep. Sen kimsen.. mk, karşındaki eşin yaa bir şey diyor bir dinle anlamaya çalış. Ben sevgilimin kalbini istemeden de olsa kıracağım diye ödüm kopuyor anasını satayım. Nerede türüyor bu kadar düşüncesiz insan.
Oeeeh net ayrilik nedeni. Ay bosanmak zor falan deme. Seni kulucka makinesi olarak goren biriyle hayatini mahvedemezsin. Ayrica bu tur seylerin evlilik oncesi mutlaka konusulmasi lazim. Hic mi lafini etmediniz yahu?
Bu nasıl bir mantık, nasıl bir tehdit ya, ne çocuk yap, ne de ayrıl hadi bakalım. Hodri meydan de o adam kılıklıya...
A*q salak saçma konuşmayın yaw sizene isteyen istediğini yapar ayrılın diyenler aptal mısınız yuva yıkanın yuvası olmaz insanlar üremek için evlenir salak saçma yorumlar yapıpta milletin aklını çevirmeyin sende kararını kendin ver çocuk evin neşesi mutluluk anahtarı kavga etmezsin tek derdin o olur her şeyin o olur saçma yorumlara bakma
1. eşin kaç yaşında
2. o istiyor diye sen istemek zorunda değilsin
3. belli ki o üremek için evlenmiş, seni sevdiği için değil
Saçma biri eşin olgun bir erkek olsa anlayışla karşılardı
Saçmalıyor evli adamın ailesi karısıdır anası babası değil
Ailesi sensin
Eşin menfaat için evlenmiş seninle
Öyle bir babayı, eşide...
Bu devirde evlilik pişmanlık
Eşin çocuğu yapar ve seni bırakır gider
Tam bir şere*szlk
Ya şaka gibi , bunu diyen adamla evli mi kalınır be,çocuk için seni bırakmayı düşünen adam yarın öbür gün birşey olsa yarıda bırakır seni. Tenezzül etme yol yakınken ayrıl kesinlikle.
Cocuk çok guzel birsey aileyi bağlar lakin çocuk tek kisi yapmaz. Insanlar saygi duymali birbirine. Sen 21 esin kaç yasinda? Buda önemli
Sen evleneceğin adamı düzgün seçmemişsin ki? Senin kararına düşüncene saygısı yok üstüne seni tehdit etmiş. Eminim çalışmadığın için ezmeye çalışıp o sözleri söyledi ya çocuk yap ya ayrılalım nedir...
Kaç yıldır evlisin bilmiyorum. Evleneli 2-3 yıl olmuşsa anlaşılabilir. Acele etmeye gerek yok, birbirinizi seviyorsanız birkaç yıl beklenebilir.
Seni ömrünü yiyen biri olarak görüyor hayatının anlamı olarak göreceğine
Onu bilmem de, siz evlenmeden önce bu tür şeyleri konuşmadınız mı?
Mesele çocuk meselesi değil.
Sizin oturup adam akıllı konuşmanız gerek. Halledilmesi gereken sorunlar var.
Sen doğum makinesi misin? Ürün vermeyince dışarıya koyacak seni?
bence de erken beklesin biraz daha hayatınız ve kendiniz tam otursun bence.
Çocuk dünyadaki en güzel şey yahu. Neden istemiyorsun?
Çok aceleci davranıyor eşin. Çocuk için her iki tarafta hazır olması gerek
Anne olmak için yaşın çok genç. Evlenmeden önce konuşmalıydınız bu konuları..
Bu yüzden ayrılmak istiyorsa bırak gitsin.
Çocuk yapmayacaksan ne diye evleniyorsun. Çocuk yapmamak anlaşarak olacak bir şeydir. Yapmamak değil.
21de ne evliliği kafayı mı yediniz bi de cocuk mu dogurcaksın bi hata yapmıssın dahasını yapma bari ayrıl
yok artik bu ne kolesi sanmis herhalde seni. ayrilmak icin beklemem 1 saniye bile
adam çocuk için evlenmiş belli
bu teklif ediyorsa ayrıl sende
21 yaş sen 23 yaş o
acelesi ne bu kadar
21 yaş çok çok erken tabiki bunu ona ikna etmeye çalış ayırlmada yani
Ne alaka doktor olmakla benim kendi hayatım kendi kararım 28 de falan doğurmak istiyorum ben her şey zamanında güzel
Sen kimsin acaba çok bilmiş falan mı
Bu seni üzmekten başka bir şey değil. Erken daha bir 23 ol hele
Hem ayrıca acelesi ne
Ayrılalım derken ciddi mi gerçekten yoksa ikna amaçlı mi
ayrıl o adamdan kaç kurtar kendini ilerde allah bilir seni nasıl ezer o
1 2 sene daha bekleyin acele etmeyin hazır olun maddi manevi ondan sonra yapın
Ayrılınmamalı tabi ki de çocuk yapılmayacak niçin evlenilir ki? Saçmalık..
Tamam, biz de ayrılınmamalı dedik zaten..
spiral taktır çaktırmadan asdasdas uğraşsın dursun ya
Yaşın daha 21 bu ne acele söyle ona getirtmesin beni oraya
Gençliğinin baharındasın daha yaşıtların üniversite okuyor kendine bu kötülüğü yapma, üremek için evlenecekse kendine damızlık bulsun tövbe tövbe.
erken evliliğin, çocuk zihniyetli eşlerin sonucu. çocuk yapmazsak ayrılırım ne ya
Kolay var sana bı kür vereyim sen istemedikçe istedi kadar içine boşaldım hamile kalmazsin
Bana versene dkndpd
Olur verebilirim. tabikide
Eşin kendisi çocukmuş zaten
Yıldırıp ikna çabası. Sen takma onu bildiğini oku
Canim esinden hemen ayril Maya razi
Gunwydin
yuh 21 yaşında evlenmek ne
haklı çocuk yapmak istemiyorsan evlenmeyeceksin
Evlenmenin tek amacı çocuk yapmak değil.
Ne diye evlendin ki o zaman
25 inde evlenseydin
Çocuğa hic gerek yok ayril gitsin.
Bu kararına saygı duyması ve sabırlı olması lazım.
Siklarda çocuk yapmak yok ggagahahahhahahahaa
Başta konuşsaydınız ya
Eşin kaç yaşında
Uygun bir dille erken olduğunu izah et
biraz bekleyelim de ısrar ederse hap kullanırsın
Sende yap ne var bunda
Biraz daha beklesin kaç yaşında evlendin
Ayrıl gitsin aw
anlayışlı olmalıısnız
Erken
Ayrılmam
eşin cahil mi