5 yıllık evliyiz ona evlenmeden önce çocuk istemediğimi söyledim. 5 yıldır sesini etmedi şimdi çocuk istiyor. Annemle birlik olmuşlar bebişimiz olsun diyorlar ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk istemiyorum diyen kadınlar zamanı gelince ister, bir kadının doğurganlığında veya erkekte problem olmasın yeter ki.
Her şeyin toz pembe olduğu zamanlar da karşılıklıdır tüm istekleri. Çocuk istemez öteki bende istemiyorum zaten der, çalışmanı istemiyorum der öteki bende çalışmayı düşünmüyorum zaten der vs. vs.
Evlenirken gerçekçi olabilmek lazım, biraz da mantıklı düşünmek gerekiyor.
Ya baba olacaksınız, ya kabul ettireceksiniz çocuksuz evliliği ya da ayrılığa gidecek veya mutsuz sürecek bir evliliğiniz olacak.
Üzgünüm ama hep kandırılmanın sonuçları bunlar.03 Yorumla
Soran+1 yılOna evlenmeden önce çocuk istemediğimi söyledim o da kabul etti
- +1 yıl
Yahu geçmiş geçmişte kaldı işte. Fikri değişmiş baştan göze alacaktınız bir gün çocuk isteme ihtimalini.
Ya siz fedakarlık yapacaksınız ya da eşiniz artık.
Soran+1 yılBen bilmem benim fikrim değişmedi
En İyi Cevaplar
+1 yılEşin çocuk istiyor anne olmak istiyor içgüdüsel durum bu
Baştan kabul etmiş olabilir fikirler değişir arkadaşları çocuk sahibi olmuştur belki onun da Fikri değişmiştir
Eğer bu çocuk meselesini biraz daha uzatırsan o kadın seni bosar benden söylemesi
Yuvayı Yuva yapan sıcak tutan çocuktur ikinnizden Bir parça olacak işte ne güzel sorumluluktan kaçıyorsun şu an ileride pişman olursun...02 Yorumla
Soran+1 yılFikrinin değişmiş olması beni ilgilendirmez benimki hala değişmedi
Boşansada suçlu o çünkü ilk başta bunu kabul etti- +1 yıl
İlk başta kabul etmiş senj sevdiğini gösterir bu vazgeçmemiş senden hakkınizda hayırlısı ne diyeyim
Ama bu çocuk meselesi uzayacak gibi duruyor Allah yardımcıniz olsun
+1 yılİlk önce bı ürolojiye git sperm testi yaptır belki sperm hucren yok belki var bı baktır ondan sonra eğer hücre yoksa o şekilde konuş eşinle, sperm var ve kaliteliysede konuş eşinle istemedigini şöyle iilla da isterse boşan , kimsenin zamanını harcamayın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sevmiyorum çocuk mocuk
- +1 yıl
Söz konusu sperm degil ki😄
- +1 yıl
Kısırlaştır o zaman kendini
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
14Cevap
+1 yılÖncelikle evlenmeden önce bu konu konuşulduysa ve eşin bu durumu baştan kabul ettiyse sen bu konuda haklısın demektir kimse sana hatalısın diyemez. Ama onun sonradan karar değiştirip anne olmak istemesini de yadırgama. Eşin çocuk sahibi olmak istiyorsa bu onun en doğal hakkı. Karar değiştiremez diye bi kural yok. Belki baştan önemsemedi ama sonra hormonları duyguları ağır basmaya başladı. Dolayısıyla ya biriniz diğerini ikna edecek ya da boşanın o da gitsin başkasıyla evlensin. Sonuçta sen de eşinin anne olma hayalini elinden alamazsın buna hakkın yok.
44 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorum 👍
- +1 yıl
Eşine çocuk istemediğini taa evlenmeden önce söylediyse ve eşi bile isteye bunu kabul ettiyse tabii ki sonradan karar değiştiremez bence çok yanlış düşünüyorsun. Adam yalan söylememiş kadını kandırmamış daha ilk baştan istemediğini söylemiş eşi de bunu kabul ederek evlenmiş eğer ki bundan sonra eşi ısrarla çocuk istediğini belirtiyorsa yalan söylemiş adama ve bu durum kabul edilemez bence. Kimseye zorla hiçbir şey yaptırılmamalı. Bunu etik bulmuyorum.
- +1 yıl
Aynen dediğin gibi adam baştan söylediyse kadın ya saygı duyacaktı ya da ayrılacaktı çocuk istiyorsa ilerde
- +1 yıl
@Gulumse0909 ne demek sonradan karar değiştiremez allahın değişmez emri mi bu? İnsanlar 20 yaşında farklı bakar hayata 30 yaşında farklı 40 yaşında farklı bakarlar hayata. Ben de 20 yaşında çocuk istemiyordum nefret ediyordum çocuklardan 30 yaşını geçtikten sonra olumlu bakmaya başladım. Bal gibi sonradan karar değiştirebilir. Burada kimsenin bir suçu yok. Başta yazdığım gibi erkek istemiyorsa istememek hakkıdır, kadın istemeye başladıysa gider başkasıyla evlenir anne olmak da onun hakkıdır. İki medeni insan gibi boşanabilirler. Birbirlerine teşekkür ederler bugüne kadar ki yoldaşlıkları için. Ve yollarını ayırırlar. Kadın da gider çocuk yapmak için başkasıyla evlenir. Adam da gider çocuk yapmak istemeyen başkasını bulur evlenir isterse. İki insan evlendi diye sonsuza kadar birbirlerine zincirlenecekler diye bir kural yok. İkisi de birbirlerinin kararlarına saygı duyarlar birbirlerini zorlamazlar. Anlaşamayıp ayrılabilirler iki medeni aklı başında insan olarak.
Ben burada ne hayvanlar gördüm. Kadın çocuk sahibi olmak istemiyormuş adam istiyormuş kadının kullandığı hapları bulup çöpe atıyormuş kadını dövüyormuş bu hapları bi daha kullanmicaksın diye. Böyle saygısız hayvanlardan olmaktansa insanların birbirlerine saygı duyup medeni bir şekilde konuşarak birbirlerini ikna etmeleri, ikna edemiyorlarsa da yine sayfı duyup medeni bir şekilde yollarını ayırmaları en doğru olandır. Kimse birbirine zincirle bağlı değil. İki tarafta kocaman yetişkin aklı başında insanlar yollarını ayırıp kendi kader çizgilerini belirleyebilirler istekleri doğrultusunda.
Gençken istemiyordu, eskiden hatalı düşünüyordu diye bir kadından ömrü boyunca anne olma hakkını alamazsınız. Bu son derece acımasız bir düşünce. Sen eskiden istemiyordun artık ömür boyu anne olamazsın hakkını kaybettin demek en hafif tabirle faşizm olur. Kimse anne baba olma hakkını sonsuza kadar kaybetmez.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sana gerçek bir hikaye anlatacağım Bir arkadaşım da senin gibi çocuk istemiyordu bir evlilik yaptı boşandı ikinci evliliğinde ortak bir arkadaşımız da evlendi çocuk istemiyorum dedi kendince ama kız da diyordu ki ben istiyorum ben genç bir anneyim anne olmak istiyorum diyordu. Çocuk istemediği için cinsel açlığını başka kadınlarla giderdi ve bu arada eşine yakalandı eşi Bunu boşadı. Sonra bu arkadaşımız üçüncü evliliğini yaptı 45 yaşında 3 eşinden 2 yıl sonra bir kız çocuğu oldu ve bu arkadaş bana çocuğun ne kadar güzel bir şey olduğunu söyledi Şimdi soruyorum diğer iki kadının günahı neydi
24 Yorumla
Soran+1 yılO iki kadına evlenmeden önce çocuk istemediğimi söylemişse adamın bi suçu yok
- +1 yıl
Öyle bir dünya yok kardeşim. Bu iş pazarlık işi değildir. 5yıl sonra fikir değiştirdi bende anne olmak istiyorum dedi. Ne olacak boşanacakmısın
Soran+1 yılBenim fikir değişmedi ama
- +1 yıl
Boşanacaksın o zaman
+1 yılOna soyle evlenmeden once istemedini onunda kabul ettini seni zorlamamasi gerektini sole sen cocuk istemiyoken cocuk yaparsaniz onu sevmiceni soyle istemedin halde yaptiniz cunku istenilmeden yapilan bebekler mutsuz buyur en buyuk ornegi benim babam millet cocu olmadi demesin die bitane yapmis ardindan kazara kardesim olmus doktor almamis ben yillarca sevgisiz buyudum annem sevdi sadece anne sevgisi yetmiyor babam beni sevmedi icin kucukken cok uzuluyodum simdiyde cok sogudum onu sevdimi pek sanmiyorum aramizda bir bag yok burada yorum yapan kizlarada sinir oldun adam yapmak istemuyisa yapmak zorunda dil soruyu soran kisi kadin olsa kadini savunurdunuz eminim
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 👏👏👏
+1 yılŞu 20 yaşında olupta kıçında boku kurumamış olan kızların beğğğnnn isteğğğmiyorummmm beğbeğkkkk dediğine takılmayın, belirli bir yaştan sonra çoğu kişi ister bebeğinin olmasını. Eşinde gayet normal bir şekilde bebek istiyor, 5 sene geçmiş üzerinden neden olmasın? Ne mokuma evlendin ya? Gol atmak için mi sadece?
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce ona istemiyorum dedim o da kabul etti
- +1 yıl
Ozaman boşan senden Baba dalan olmaz söyle ona bunu açıkca. Benden Baba olmaz çocuğuna ayrılalım de. Tabi toto yiyorsa
Büyük ihtimalle evlilik öncesinde kendi kafasından ben şimdi tamam diyeyim de birkaç yıl sonra nasıl olsa onu bir şekilde ikna ederim diye düşünmüştür. Ben şahsen daha çocuk istemeyen kadın tanımadım. Hepsinde bir annelik içgüdüsü var ve sanırım doğuştan geliyor. Anlaşamazsanız ayrılın, herkes kendi yoluna baksın. Zorlamaya gerek yok..
20 YorumlaYani neden çocuk istemediğine bağlı. Evet haklısın ama insanların çabalayıp yapamadıklarını tedavi oldukları durumu sen elinin tersi ile yitiyorsun. Tekrar düşün evlat güzel şeydir hayırlı evlat nasip etsin rabbim
21 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum çocuk
Ben hiç anlamıyorum çocuk isteyenleri, bir kadın olduğum halde. Ne yapayım çocuğu? Eşiniz önceden bunu kabul etmişse şimdi istemeye hakkı yok bence. Belki de siz o zaman "istemiyorum" dediğinizde nasıl olsa ileride ister ya da ben onun fikirini değiştiririm diye düşünmüştür.
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ne demek hakkı yok? Herkesin anne baba olmak hakkı belki o zaman gercekten istemiyodur ama Şu an istemistir 5 gün degil 5 yıl gecmis. He kendisi cok istiyodur ama sirf karsisinda ki sevdigi kisiyi kaybetmemek icin istememeyi kabul etmek zorunda kaliyodur bu da sevdigin kisiye yapilan hayatta ki en büyük bencillik
- +1 yıl
Ama bence çocuk istemeli kız çünkü bir dayıyım ben 1 yaşında yeğenim ve çok tatlı.
- +1 yıl
Karşıma ilk sizin yorum cikti ve hakki yok cümlesine takıldım sadece. Herkesin hakkı dır cünkü.
Soran+1 yılNe olursa olsun ben fikrimi ona söyledim o zaman
+1 yılsenin çocuk istememe nedenin nedir hadi eşin istiyorda maddiyattanmı istemiyosun yoksa farklı sebebplerinmi var madiyatsa eşine bunu belirte bilirsin lakin bu düşünce yüzünden kendini çok sıkman sana zarar verir çocugun şu an yok lakin oldugunda belki sen eşinden daha çok benim siyeceksin buyüzden çocugu olan bi arkadasin vs var ise git onla erkek erkege bi konuş belki yardımcı olur düşünceleri ile seni aydınlata bilir
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İklim değişikliği ve aşırı nüfüsü artışı ile ilgili videolar belgeseller izlet gelecek nesil ne kadar iğrenç bir dünyada yaşayacak görsün buna rağmen hala çocuk isterse bencil bir kadındır boşa kafan rahat etsin
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle ayrılıkla biter evliliğiniz ısrar ettiğin sürece. Kadın doğurganlıgi son bulmadan cocuk isteyecektir tabiki.
113 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istemiyorum ona evlenmeden önce çocuk istemediğimi söyledim o da kabul etti
- +1 yıl
Sonsuza kadar istemeyecek değil herhalde demiştir
Soran+1 yılBeni ilgilendirmez ben söyleyeceğimi söyledim
- +1 yıl
O zaman bizi de ilgilendirmiyor kanka. Sırf geyik olsun diye mi başlık açıyorsun
Soran+1 yılBu kadının dır dırından kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
Boşan o zaman. Hem onun için de en iyisi o olur gibi
Soran+1 yılSorun çıkarmazsa boşanmam
Soran+1 yılHem niye beni 5 yıl kandırıdı bu kadın madem isteyecekti baştan söyleseydi
- +1 yıl
5yil sevgiliymis gibi düşün sende. Çocuk istemek tabiki hakkı. Başkasıyla evlenip çocuk yapıp ailesini kursun sonuçta sen ona bunu veremiyorsun.
Soran+1 yılSevgiliymiş gibi düşün olur mu
- +1 yıl
Cocuk olmadan aile de olmuyor. Çekirdek aile bile değilsiniz
Soran+1 yılOlunur halam 60 yaşında ve çocukları yok kocasıyla da boşanmadılar
- +1 yıl
Tamam ikna oldum 5 yasindayim çünkü. Sen bu kafaya yaşıyorsan bile mucize. Iyi akşamlar
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. 5 yıl uzun bir süre sonrasında da olsun diye uğraşırsınız olmaz kendini hazır hissediyorsa bence eşine hak vermen lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce hiç istemiyorum dedim o da kabul etti
+1 yılBende çocuk istiyorum sewimden ama doğurmak istemiyorum evlatlık ola bilir ama sewim illa kendi çocuğu olsun istiyor evlatlık istemiyor bende doğurmak istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce söylemişsin ve bunu kabul etmişse şu an seni bunun için zorlamaya hiç kimsenin hakkı yok
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇocuk neşe kaynağı bence ben okul öncesi öğretmeniyim ve bencede olmalı en azından 2 tane eviniz neşelenir daha ne istiyorsun 🙂
04 Yorumla
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Özele girmek istemem ama illaki bir sebebi olmalı diye düşünüyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiysen çocuk yapacan.
Çocuk yapmayacaksan ayrılacan..119 Yorumla
Soran+1 yılOnun suçu evlenmeden önce bu durumu kabul etti etmeseydi
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
20 yaşında bir kızla evlenmeye utanmıyorsun.
20 yaşında şunu söyledi bilmem ne.
Bugün 18-20 yaş arası kimi durdursan çocuk yapmam der.
İnsanın her yıl fikri değişiyor ve sen eğer çocuk yapmazsan günaha girersin tabi dinini bilmiyorum İslam'a mensupsan anlarsın değilsen anlamazsın.
Soran+1 yılMüslümanım
Soran+1 yılAyrıca ne utanması bende o zaman 20 yaşındaydım
Soran+1 yılNe olursa olsun anlaşma anlaşmadır
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılFacebook var
Soran+1 yılboş ver ya
Soran+1 yılKerem Önder mi
Soran+1 yılO kim
- +1 yıl
Başka yerde konuşsanız
+1 yılKadının yaşı önemli. Belki eşiniz biyolojik saat dolayısıyla ister haldedir. Zaman kısıtlı çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce ona istemiyorum dedim o da kabul etti bunu
- Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılseni böyle kabul ettiyse şimdi istiyorum demeye hakkı yok
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
umarım ileride evlenirsem senin gibi birini bulurum ben de hiç çocuk sevmiyorum
Soran+1 yılBenim gibileri zor bulunur
- +1 yıl
cidden öyle herkes çocuk yapmayacaksam neden evleneyim kafasında
Soran+1 yılSanki çocuk yapmak için evleniyorlar
- +1 yıl
e demek ki öyle
Soran+1 yılÖyle değil herkes çocuk yapacak diye bir şey yok
o cocuk maalesef sen ıstemesende olacak kadının ıstemesı senı 1 0 gerıye dusuruyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaa kadının ne özelliği varmış
Soran+1 yılYa ben korunuyorsam 🙂
Soran+1 yılKondom mu yok kondom vs
+1 yılİstemediğini söylemişsin ne gerek var zorlamaya herkes çocuk sevecek isteyecek diye bir şey yok. Boşan bence.
00 Yorumla
+1 yılSen ölünce miras kime kalıcak bitane den bir şey olmaz
017 Yorumla
Soran+1 yılBen ona evlenmeden önce çocuk istemediğimi söyledim ama
Soran+1 yılVe o da bunu kabul etti
- +1 yıl
Birtane olsun ona kalsın miras konusu olmasa bende istemem çocuk paramı yedirmem kimseye çocuğuma kalsın isterim
Soran+1 yılBen öldükten sonra hayır kurumuna gitsin
- +1 yıl
Alırlar Bi şekilde bence yakınların ve o parayı nasıl kullandıklarını biliyor musun kurumların çocuk daha mantıklı
Soran+1 yılBen öldükten sonra umrumda olmaz
- +1 yıl
Sen o kadar çalış kazan başkaları yesin bedavadan 🙄
- +1 yıl
Ölüceğin zamanı nerden bileceksin sonra 5 parasız ortada kalırsın çok saçma dediğin
- +1 yıl
Annesi olmicak mı yanında bu kadar ince düşünme
- +1 yıl
Çok saçma düşünüyorsun o zman kimse çocuk yapmasın ölümü bekleyelim
- +1 yıl
Bu nasıl bir kafa ya😄sen dert etme bunları
- +1 yıl
Bu benim sorunum değil içecek su bulunur merak etme onları da kafaya takarsam erkenden mezara girerim artık
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye evlendin o zaman cinsel iliski her turlu surdurulebiliyor zaten mevzu hani olurda cocuk felan yaparsak diye resmiyete dökmek.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende oyle diyodum bundan 1-2 sene once suandada ne evliyim ne cocugum var ama cok isterim olmasini sorumlulugu vs dusununce bende yapamam o islerin insanı degilim derdim.
Soran+1 yılBenim yıllardır fikrim değişmedi
Cevap sahibi+1 yılBelkide yapmamalısın iyi bir baba olamayacak bu sorumlulugu tasimayacak biriysen olmamalı eşinede herşeyin çocuktan ibaret olmadigini soyle.
+1 yılEvlenmeden önce bu konuyu konuştuysanız ve o da kabul ettiyse yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılOnun en dogal hakki anne olmayi istemek senin ise baba olmayi istememek ya bosanacaksiniz onu bu duygudan mahrum etmeyeceksin ya da paş paşa yapacaksin cocugunu 5 sene gecmis
21 Yorumla
Soran+1 yılYa benim suçum ne ona çocuk istemiyorum dedim evlenmeden önce
Boşanman en doğrusu her kadın çocuk ister hayır derse bile içten içe ister.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de istemiyorum çocuk istemeyen erkek pek yok şaşırdım
11 Yorumla
Soran+1 yılİstememek normal
+1 yılBu tek taraflı bir konu değil kendince mantıklı sebeplerini anlat karsindaki insana anlamazsa yapacak bir şey yok ama konuya kendi pencerenden bakma sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgitt yapp iste nebekliyonnnnnnnnnnn !!! Bi cocuk evi neselendiriyoo..
Guzelce seni bi s*ksinn01 Yorumla
+1 yılNe yapman gerektiği ortada :d
222 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyormuş
- +1 yıl
Bebek
Soran+1 yılZorunda değilim
- +1 yıl
Senin gibi koca olmaz olsun
Soran+1 yılOna evlenmeden önce çocuk istemediğimi söyledim o da kabul etti
- +1 yıl
Sonra fikri değişmiş demek ki bu değişebilir
Soran+1 yılAma benimki değişmedi
- +1 yıl
Ama onun değişmiş işte. Yapıcı düşünmelisin hem çocuk iyi gelir yuvayı yuva yapar
- +1 yıl
Biraz daha düşün böyle kestirip atmak olmaz
Soran+1 yıl25 yaşındayım ve bunu şimdiye kadar çok düşündüm
- +1 yıl
Bu konuda yumuşayacağını düşünüyorum daha zaman çok
Soran+1 yılNasıl yumuşarım
- +1 yıl
Muhallebi gibi
Soran+1 yıl😏 yıllardır yumuşamadım ben
- +1 yıl
Git karına soyle o zaman bunları. burada baska kadınlara cevap vereceğine git karınla konuş
Soran+1 yılKonuşsam anlamıyor
- +1 yıl
Sen de anlamayana değil bize anlatmaya çalışıyorsun :d
Soran+1 yılAnlamayana nasıl anlatırım diyorum
- +1 yıl
Neyse ki troll soru yoksa bu kadar bile yazmazdım
Soran+1 yılTamam troll olsun
- +1 yıl
Aynen öyle
Bebişiniz olsun istersin ya
215 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
Soran+1 yılSevmem
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılÇocuk istemeyen slk mı oluyor
Soran+1 yılÖylesine sevmiyor olabilir miyim
Soran+1 yılNası yok
Soran+1 yılSebebi sevmemek
Soran+1 yılSevmiyorum işte
+1 yılçocuk istemeyişinin sebebi ne?
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
- +1 yıl
çocuk sevilmezmi ya
Soran+1 yılBen sevmiyorum işte
- +1 yıl
bence senin başka sebeplerin var ama neyse
Soran+1 yılNasıl bi sebep mesela
+1 yılhaklı beş yıl beklemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılOna hiç istemiyorum dedim evlenmeden önce
5 yıl geçmiş bir tane olabilir yani
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce ona istemiyorum dedim o da kabul etti bu durumu
+1 yılSen neden istemiyosun ki Sorun nedir?
03 Yorumla- +1 yıl
Bunlar hep vardı hep olucak. Dünya çok güzel insanlarımız kötü. Hayata senden bi parca geliyor ve ona sen ne sekil verirsen onu aliyor evet sorumluluk almak, onu koruyabilmeye calismak zor ama birini karsilik beklemeden hic hesap yapmadan sevmek vs cok güzel bi duygu bunu da herkes yaşamalı. (Dogurup sevmeyen, bi koseye atanlardan bahsetmiyorum)
Soran+1 yılSevmiyorum bebek
- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılEn basindan evlenmemeliydo seninle o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ona söylemiştim sana evlenmeden önce kabul etti o da
- +1 yıl
Bu konuda bence haklisin istemedigin halde seni zorlayamaz
Soran+1 yılAynen
Çocuk istemeyen biriyle evlenseydin o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bunu kabul etmeseydi o zaman
+1 yılÖyle saçmalık mi olur bebek olucak tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona evlenmeden önce çocuk istemediğimi söyledim
Soran+1 yılO da kabul etti
+1 yılValla abicim 5 sene olmuş evlikte çocuksuz gecmez
19 Yorumla
Soran+1 yılGeçer bal gibi geçer
- +1 yıl
Bı çocuğun olsa neden yapmadım önceden dersin
Soran+1 yılSevmem ben çocuk
- +1 yıl
O zaman eşinle konusacaksin
Soran+1 yılKonuştuk evlenmeden önce
- +1 yıl
O zaman sen haklısın ilk başta sen konussmussun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İnsllah en kısa sürede atlatirsiniz
Soran+1 yılİnşallah
- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılKontrat ne zaman bitiyor 😁
00 Yorumla Gelin ve kaynananin anlastg tek konu bu herd 😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak bir paydada buluşmanız gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zmn boşanin kısa yoldan uzatmanın anlamı yok
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki niye kabul etti ilk başta
Cevap sahibi+1 yılZamanla insanların fikirleri değişebilir oda en başta istememis ama etrafndan gelen sorulara tahammülü kalmamış olabilir ve artk belki onu tatmin edemiyorsndr o da çocukla kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyor olabilir cinsel yaşantınızı gözden geçir çoğu kadın erkeğini aldatmak istemediği için çocuğa başvuruyor sana açıkça belirtemedigi sorunlar olabilir
Soran+1 yılTatmin edememe gibi bi durum yok
Soran+1 yılAyrıca fikri değişmişse benimki değişmemiş ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden çocuk istemiyorsunki
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstemiyorsan esin seni zorlayamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılZaten önceden söylemişsin sen isteyesiye kadar beklemek zorunda
Soran+1 yılEvet
Evlenelim sonra ikna ederim demiş herhalde 🙃
21 Yorumla
Soran+1 yılAaa olur mu öyle şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen karıyı s... kmdn olmaz biliyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
))))
+1 yılBoşa eşini
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 yılımı çaldı o zaman bu durumu kabul etmeseydi
Uzatma sende
03 Yorumla
+1 yılKorun
06 Yorumla
Soran+1 yılorada sorun yok sorun sürekli çocuk için baskılaması
- +1 yıl
Haklısın bu insanı sıkar tabi sürekli ilişkimi istiyor
Soran+1 yılÇocuk istiyor
- +1 yıl
Sen istimiyorsun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Anladım
Yapin gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz sevmiyorum çocuk
+1 yılNiye istemiyosun. 1 tane olsun en azindan
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
- +1 yıl
Allah askina
Soran+1 yılSevmiyorum ya
Soran+1 yılŞimdi çocuk sevilmez mi diyeceksin
+1 yılYav s*k gitsin olsun bi çocuk nolcak
10 Yorumla
+1 yılhayvan alsın baksın
00 Yorumla
+1 yılİşi yapcan ama ertesi gün
00 Yorumla
+1 yılEşeysiz üre
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
+1 yılÇocuk iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanırsın
00 Yorumla1 tane olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
+1 yılisteneni yapacaksın
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocuğumun olmasını istemiyorum ama eşim istiyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler