AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Kendisi mutluysa ana edicem söz yok..
Kendi bilecegi iş.. Beni ilgilendirmiyor..
Yargılayacak mercii de ben degilim..
Mutlu olsun :)
Ebrar'ın ne yaptığı, kimle yatıp kalktığı beni ilgilendirimiyor. Hayat onun. Beni sel, deprem ve göcmenlerle boğuşan ülkem ilgilendiriyor.
kim neyi yargılarsa onla sınanır. kimse kimsenin hayatına laf edemez. saygı duy duyma karşına çıktıysa ağzını kapayıp geçip gideceksin.
yargılamıyorum ama kötü örnek olmalarına da karşıyım. sosyal medya coluk çocuğun elinde şu an, 12 yaşında bir cocuk bunları görüp özenirse iyi olmaz.
Güzel tepkiler gelmiş insanların biraz da olsun medeniyete erdiğini görmek güzel her kesin kendi cinsel hayatı.
Şimdi kesin lez mi. gecen gördüğüm yanyana resim ise sade olay o normal arkadaş gibi, ha lez ise biraz şaşırttı öyle bi havasıda vardu
Ebrar artık ünlü oldu küçük cocuklarda onu takip ediyor tanıyor örnek alıyor yaptığı çok yanlış eşcinsel olabilir neden bunu duyurdu ki amaç ne yani sosyal medyada paylaşmak ne
kendini erkek gibi hissediyorsa erkekler liginde oynamalı bence ama insanlar istediğini sevebilir
Hisleri fiziksel şartlara göre aynı kefeye koyamazsınız.
@Byn_Batuk sayi aldiktan sonra takim arkadasinin totosuna pat pat vuruyorlar takimdakileri dusunen var mı yok. Takimdakiler laf etse linc yerler etmeseler gonuleri razi degil. Kimse kimsenin hayatina mudahale edemezse ebrarda tercihinden yana olan lige gecmeli.
@ttarrakkafası katılıyorum herkes hissettiği cinsiyetin ligine geçmeli sadece lez değil kendini erkek olarakta hissediyor
@Byn_Batuk ve ayrıca bu voleybol futbol değil fizik önemli değil futboldaki gibi rakibinle çarpışmıyor ve o ligdede oldukça başarılı olucaktır kaliteli bir voleybolcu
aynı soyunma odasını nasıl kullanıyorlar takım arkadalarıyla? bir zamanlar mauresmo vardı franız tenisçi, isviçreli rakibi hingis "onunla aynı soyuna odasında rahatsılık hissediyorum" demişti
İlla herkesten tahrik olmak zorunda değil. Sen her gördüğün erkekten tahrik oluyor musun? Kendi vücudunda olanlar da tahrik edecek biri olarak görmediği birindeyse bakmaz. Görse bile normal arkadaş der. Zaten göreceği en fazla bacak göbek omuz. Kimse komple soyunmaz birsürü insan içinde
@mervee9833
Her erkekten tahrik olmasak da aynı soyunma odasını kullanmıyoruz... evet bir sürü insan olsa da hepsi kadın oluyor. Sen mesela bir erkekle soyunma odanı paylaşır mıydın? 10 tane kız üst değiltirirken ortamda bir de erkek olacak... olacak iş mi?
Biseksüel birisi de yanlız giyinecek o zaman. Sırf böyle sapık olarak düşünüldüğü için bu insanlar kendilerini saklıyor. Anlattığımı anlamak yerine erkek örneği. O zaman o kişi kendi vücudundan da tahrik olmalıydı. Konu karşı cins değil aynı cinsiyet. Anlamak istemiyor kimse onların düşünce tarzını
@mervee9833
Kadın ve erkek tuvaletlerini ayrı yapan herkes sapık o zaman :)
O değil de Demet Akalın yazım yanlışı yapmamış, Allah Allah
Milletimiz başkasının hayatına burnunu sokmayı ne kadar da çok seviyor..
Beni daha çok demet akalinin her kelimeyi dogru yazmasi etkiledi 😂
Saygı duymak lazim kimsenin karışmaya hakki yok hayat onun hayati tercih onun tercihi
Linç edilmesi evet kötü olmuş ama siz eşcinselliği de savunun bakalım. Yarın birgün sayıları artsın da görün bakalım. Herşeyi normalleştirmeyin.
Ebrar benim için milli voleybolcudur. Gerisi ile ilgilenmiyorum.
Gereksiz açıklama yapmış milli takım oyuncusu birde
bir şey düşünmüyorum kim ne yaparsa yapsın banane beni ilgilendirmiyo
Beni enterese etmez, kendi problemi kendi hayatı banane...🤣🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/nMkQ6_NLq6gBana ne ya şimdi de Ebrar çıktı başımıza hergün birini gündem ediyorlar
Ne olmuş biri beni aydınlatsın yoğun iş tempom olaylardan geri bırakıyor beni.
Tabi ki istediği gibi yaşayabilir. Ama o zaman erkek voleybol takımına alsınlar :)
Ne alaka?
Kimsenin özel hayatına karışılamaz kimse beni ilgilendirmiyor
Özel hayat sadece benim iyi ya da kötü düşünmem gereksiz ve yanlış
Şimdiye kadar bilmiyorlarmıydı itiraf edince mi sorun oldu ayan beyan erkek tipi var. Evet homofobiğim normalleştirilmesinden yana değilim ama Hormonsal birseyse ona da laf etmek düşmez
Linç edenler kendileri melek kusursuz sanki? Klasik erkekler
Böyle bişeyi desteklemiyorum. Ama kimseyi de ilgilendirmez. İşinize bakın.
Hormonlarla alakalı yargılamayın yargılarlar sizi de zamanı gelince yapmayın yadırgamayın. olabilir.
Hormonlarla alakasi ne? Bu yadırganmayacak ya da yadırganacak bir sey de degil. Nasıl insanların karsı cinslerinden hoslanmasi normalse bu da o kadar normal.
Takilmislar yine Müslümanlığa ulan din din diye milletin hayatını s. ktnz. hayır efendim s. ke s. ke saygı duyacaksın. İsteyen istediği cinsel tercihi yapabilir. Saygı duymayanda Ortadoğu'nun herhangi bir ülkesine s. ktrp gidebilir.
Eşcinselliğin normal bir şeymiş gibi sunulması kabul edilemez.
Normal bir şey Homofobik yaratık. :)
@GizliÜye-88738 Allah'ın haram kıldığı normal kabul edilemez.
Allah Her b*ku Haram kılmış Zaten. Ister Kabul et ister etme. Milletin de Çok umurundaydı XD
@GizliÜye-88738 Allah ıslah etsin. Söyleyecek bir şey yok
Amin Amin. Hepimizi. Önce senin gibileri.
Burdan Allah ıslah Etsin yazarsınız. Sonra özele Geçip yürürsünüz. Belli ne olduğun 😂
@GizliÜye-88738 Rezilsiniz.
Normalde kadinlarin evden disari cikmasi bile haram dine göre kdfhskjs islam sadece erkek dini
@bowie321 Saçmalıyorsun, eşi izi verdiyse ve evin ihtiyaçlarını temin etmek amacı varsa dışarı çıkabilir. İslam bir şeyi haram kılıyorsa mutlaka bir kötülükten korumak içindir. Kimsenin eleştirmek gibi hakkı yoktur.
@kısacıkbiri ama bak sen kendin dedin eşi izin verirse... köle ilişkisi demek oluyor bu hatta bir yerde okudum şey diyordu bir insanin bir insana secde etmesini isteseydim kadinin erkeğe etmesini emrederdim diyordu yani erkeklere tapilmasini emrediyor islam tanri gibi kadinlarda onlarin köleleri
Böylelerine laf anlatmakla uğraşma anlamazlar modern çağ adı altında her pisliği normal karşılıyorlar arkadaş önce açsın Hz. Muhammed'in kadınlarla ilgili ayetlerini okusun herkes artık Allah'ı kitabı peygamberi unutmuşlar dediğin gibi Allah ıslah etsin
@Basak421 halkısn, Allah kalplerini mühürlemiş, istiyorlar ki din görevlileri ''istediğiniz her şeyi yapmakta özgürsünüz, cehennem yok, ateş yok'' desinler.
Bizim inancımız tam olduktan sonra isteyen istediğini diyebilir. Ayrica Allah'ı anmayı ve dine bağlılığı yobazlik olarak gören insanlara hiç bir şey anlatamazsın
@Basak421 puta tapmaktan zihinleri putlaşmış, ne anlatsan boş
Bizim ünlüler destekler tabi kime hizmet ettikleri belli değil
İnsanlar nasıl mutluysa öyle yaşamalı mutsuz bir hayat cevreyede mutsuzluk getirir mutlu güzel bir dünya için herkes herkese saygı göstermeli susma haykır eşcinseller vardır
Bundan sonra voleyboldan uzak duracağım anlaşılıyor.
lütfen hayattan da uzak dur
Beni ilgilendirmiyor özel hayatı. O yüzden ne desteklerim ne de yargılarım.
Uff cok yakisikliii adam yaa baya coool burak yörükle ayni vibe veriyoerrr
Kimseyi ilgilendirmez fakat izli kalması iyiydi ben de tesettürlü bir lgbt bireyim
Tamam da kızın eşcinsel olduğu zaten belliydi. Foto paylaşması mı sorun olmuş anlayamadım 😂
Herkesin kendi hayatı beni ırgalamaz lâkin bir müslüman böyle bir duruma saygı duymak veya desteklemek zorunda değil
Saygı duymak zorunda.
@ksenophanes yanlışa saygı duyulmaz uyarilır inat ediyorsa bosverilir, örnek olarakda gosterilmez
Yani islam yanlış diye size saygı duymamalıyız öyle mi?
@ksenophanes duymuyorsunuz zaten
@ksenophanes islama saygı duyan eşcinsel görmedim altaki yorumlarda şaşırtmadı zaten
İslama saygı duymuyor olsaydım etrafımdaki insanlara müslüman olduğu için saldırıyor olurdum.
@ksenophanes buna gucunuz yetmedigi icin olmasın mı? ben seni kastetmiyorum yanlis anlama istisnalar icinde olabilirsin
Birbirimizin hayatina ve dusuncelerine cok fazla karistigimizi dusunuyorum. Ozgurlugu destekliyorum. Ebrar a yapilan lince karisanlar fasistlik yapmaktadir. Bunu bilsinler.
kız hoşmuş, lezbiyen tercihini desteklemem ama işini iyi yapması ayrı bir konu
İnsanlarin ne istediklerine nasil yaşamak istediklerine ancak barbarlar karışır..
Kimin kimi s... i toplumsal bir mesele değildir kimseyi de ilgilendirmez eyvallah
Yıl 2021 ve bazı sığ kafalilar kızın başarısını değil cinsel yönelimini tartışıyor are u kidding me beacause it's not funny
Ya isterse gider uzaylıyla ilişki yaşar. Kime ne? Birisinin özgürlüğüne çamur atmaya kalkan insan, en büyük b0ktur.
Özel hayatının konuşulması saçmalık isteyen istediği ile birlikte olabilir başarılarının konuşulması gerek
Ben buna oyanda vermem karışmam da kendi hayatı bannae
Şu olayın gündeme gelmesi döl israflığı zaten istedikleri bu neden prim veriyorsunuz ki?
Demet akalin çok çirkin bir kadın, midemi bulandiriyor kusmak istiyorum
Ebrar a diyeceğim şey, bişey demek istemiyorum
keşkenbanada destek gelse sevişme ozgurlugu destegi istedigimle yatsam kalksam
sonuna kadar destek! çok başarılı bir sporcu zaten özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Ben insanların özel hayatına karışılmasına çok karşıyım.
Bence de olması gereken bu.
Bende her şeylerini milletin gözüne sokmasına çok karşıyım
peşimi bırakır mısın? Ruhsal sorunların varsa dr. a git. ve benimle muhattap olma !
Midem bulanıyor bu sapıklardan.
Neden tepki gösterildiğini anlamadığım bir durum
Herkesin hayatına kimse karisamaz.. Saygi duymayi ogrenecek pis yobazlar..
Lezbiyenliye kötü bakmıyorum nedense. Ama gayler hoş gelmiyor. Nedenini bilmiyorum
Benim hayatım düdüklenmiş bana ne ünlülerden eşcinsellerden herkes kendine yakışanı yapar.
Doğruu bulmuyorum sapkınlık resmen iyice saçmaladılar
Git kösede agla
Hüngür hüngür ağlıyorum şu an bilin bakalım nerdee köşemdee ahahahaaaaaahahahaaaa
Bencede bize ne. Ne gereksiz ayrınti. Kadın kimi le isterse sevgili olur...
Şeriat gelmeli bu ülkeye
Hahaha defol
Gidin Hollanda'da yaşayın
Sen git arabistana ozaman kimse seni zorla tutmuyor 😉
Ülke Suriyeli afganlılara kalsın
eşcinsellerden hiç bir halt olmaz
Ebrar bir milli voleybolcu sen ise KizlarSoruyor sitesinde millete saldıran bir zavallısın. Hadi naş naş
Herkesin kendi tercihi ve kimse karışamaz.