Hayranlarını engelleyip hesabını kapattı! Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin, kendisini Hercai dizisindeki rol arkadaşı Akın Akınözü’ne yakıştıran fanlarını tek tek engelledi. Şahin, bu yüzden çok tepki alınca da sosyal medya hesaplarını kapattı.bence gayet haklı.İnsanların özel hayatına bu kadar müdahale edilmesi doğru mu sizce? Ülkemizde hayran olma durumu neden bu kadar kontrolsüzce?eee. sizce hangi çiftplfkvlfvmdf demiyorum... 🙄 Ben sonuna kadar bloklamasını haklı buluyorum. Siz?
Ebru Şahin, kendisini Akın Akınözü'yle shipleyen hayranlarını engelleyip, hesabını kapattı! Ne düşünüyorsunuz?
Bu diziyi hiç izlemedim sadece kanal değiştirirken gördüm birkaç kez ve dizilere anlam yükleyip bir de fan sayfası açan kişilerin cidden düşük zekalı insanlar olduğunu düşünüyorum. Diziler ve filmler zaman geçirilsin ve birileri bu meslekten para kazansın diye çekiliyor ama bazıları nedense çok fazla anlam yükleyip kafayı bozuyor bu dizilerle ve oyuncularıyla.
Her neyse olaya dönecek olursamda kıskançlık krizine falan girdi gibi şeyleri komik buluyorum cidden yani sen dizi çekilirken milyonların gözünün önünde her şeyi yap sevgilin, eşin kıskanmasın ama birilerinin bu oyuncuları birbirlerine yakıştırılmasını kıskan cidden ironik bence. İki tarafıda haklı bulmuyorum.
Bir oyuncunun verilen role aşırı bağlanıp kendi gerçekçiliğine uzaklaşmasını anlarım. Zamanında sinemada usta rolleri yerine getiren bazı sanatçılarda buna benzer durumlar yaşandı. Ama seyircinin bu sinemasal gerçekçiliği bu kadar benimsemesine anlam veremiyorum. En nihayetinde bunun bir rol olduğunu unutup kadın oyuncuya ilişkisi olduğu hâlde bu denli yakıştırmalar yapılması etik ve anlamlı değil. Kadın oyuncu, bu yoğun ısrar sonucunda kapatmakla en doğrusunu yapmış. Belki isminin medyada böyle anılmasının birlikteliğine zarar getirebileceğini düşündü. Kendisine ve ilişkisine olan saygısından dolayı daha fazla yıpratmamak adına sessizliği tercih etti.
Aslında bu ülkemize özel bir durum değil bence. Ün sahibi insanlar geniş kitlelere hitap ediyor. Çok fazla göz önünde "istemeseler dahi" bulunabiliyorlar. Kitle sayısı arttıkça, insan çeşitliliğide artıyor doğru oranda.
Bu insan kalabalığında gerçekten çok enteresan karaktere sahip insanlarda oluyor. Bu tarz eleştirilerin bulunması toplumun eğitimi, kendini geliştirmişliğine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Tabi içinde bulunduğumuz kültürlede alakalı.
Bencede insanların özel hayatı ne kadar ünlü olursa olsun, ne kadar göz önünde bulunursa bulunsun kimseyi ilgilendirmez.
Haklı sonuna kadar. Bir insan profesyonel oyuncuysa senaryo gereği her role bürünebilir. Bunun dışında gerçek hayatı vardır. Dizi veya film ile bağımsız ilerler. Kimse de söz hakkına sahip değildir. Bizim toplumumuz gerçekleri sadece dizilerden ibaret sanıp kafalarında kuruyorlar. Böyle de psikolojik baskı ile taciz gerçekleştiriyorlar. Cehalet örgütlü bir eylemdir unutmamak lazım. İnsanların rol gereği oralarda konumlandırıldığını, özel hayatlarına saygı duyulması gerektiğini bir zahmet 21. yüzyıl dahilinde kimseye öğretmeyelim. Geliştirsinler beyinlerini ahmaklar.
ebru şahin'in yaptığı asıl çok saçma bence sadece onu yakıştırmıyorlar biriyle , çoğu ünlüyü birbiriyle yakıştıran var herkes onun gibi engel atsaydı ohooooo işsizlik gibi daha çok tek tek onları bulup engel atmış bir de kendisini de sevmem dizisini de izlemem ama yakıştırılmaları çok doğal değil mi sonuçta dizide iki başrol oyuncusu ve çok fazla yakınlaşma sahneleri var millet yakıştırıyor diye tepki göstermekte ayrı bir kafa birbirlerine yakışmasalar başrol oyuncusu olmazlardı zaten
Bu kızı hiç güzel bulmuyorum o Akını da hiç yakışıklı bulmam Hercai gibi bir kürdümsü aşiretimsi diziden de nefret ediyorum. Bu Ebrunun genlerinde ermenilik olduğu için sevmemiş de olabilirim her neyse yaptığı kezbanlık dünyada birçok oyuncu var evli olan da var kimse böyle bir şey yapmadı bir alıngan bu mu çıkmış? Çok çocukça, ergence bir hareket.
Milletin de işi yok bunları paylaşıyorlar ya ünlüler kimle ne halt yerse yesin bizim milletin işi gücü kalmamış mı fan hesabı açmalar yakışan çiftleri paylaşmalar.. kendi özelinize bu kadar değer vermiyorsunuz
Yok artık ya. Neden böyle bir şey yaptı ki. Bunu yakıştıramadım kendisine. O insanlar ona hayran ve kendince bir yakıştırma yaptılar, görmezden gelip, önemsemeyebilir ama engellemek nedir?
Kizin iliskisi var.. kimsenin saygisi yok.. bizim milleti anlamak imkansiz diziye bu kadar baglanilmaz ki. Herkes ruhhastasi sanki, farkli bir hayal aleminde yasiyorlar.
Oyuncu olan bu tarz şeyleri göze alır normaldede dizide asla öpüşme yaşamayan biri değil zaten bende çok seviyorum ebruyu sıkı takip ediyorum ama bazı kişilerin ağzını bağlayamazsın.
Alsında benşm umrumda değil ama yine de fikrimi yazayım. Kızın sevgili olmasa hadi neyse aynı dizide oynuyorlar ve yakışıyorlar diye shiplersin belki ama kız başkasıyla sevgili ve bunu gizlemiyor, herkes biliyor, başkasıyla sevgili olduğunu bile bile hâlâ diğeriyle shiplemek ve ısrar etmek salaklık bence
Ne dizi hosuma gidiyo ne ebru ne cedi ne akin😁 fakat bence de yaptigi dogru bi hareket. Taninmis insan olmalari ozel hayatlarina bu kadar mudahale etme hakkini vermiyo fakat kafayı takmis fanlar ozellikle bu cocuklugu cok yapiyolar😁 bence sibel kekilli gibi türkiyeden profil erisimini kapatmalari en iyisi olcak onlar icin😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bizim millet zamanında ölen karaktere cenaze namazı bile kılan bir millet