Şeyma Subaşı'ya 'Milli metres' diyen Aygün Aydın Arzu Sabancı'ya da ateş püskürdü
Söylemezsem Olmaz sunucularının 'Şeyma Subaşı ve Aygün Aydın'ın bir farkı yok' demesi üzer ne Aygün Aydın cephesinden bomba açıklamalar geldi. Şeyma Subaşı'na 'milli metres' diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı'ya da ateş püskürdü.Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı arasında yaşandığı iddia edilen aşk Söylemezsem Olmaz programında konuşuldu. Seren Serengil Şeyma Subaşı'na laf söyleyen Hacı Sabancı'nın eşki aşkı Aygün Aydın ve Subaşı'nın aynı tarzda insanlar olduğunu söyledi. Bunu duyan Aygün Aydın Şeyma Subaşı'yı topa tuttu.Şeyma Subaşı’na ‘milli metres’ diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı’ya da ateş püskürdü.
Aydın, 'Ben Hakan Sabancı ile var olmadım' diyerek daha önce yaptığı işleri tek tek paylaştı.Şeyma Subaşı ile ayn kefeye konulmaya sinirlenen Aygün Aydın, "Ben metres değilim." dedi.Son olarak da Hacı Sabancı'nın geçtiğimiz aylarda evlendiği eşi Nazlı Kayı'ya da ateş püsküren Aygün Aydın'a cevap gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.
Bu kavganın galibi sence kim?
Aygün Aydın Arzu Sabancı'ya da ateş püskürdü! Sence ne yapmaya çalışıyor?
Kendine bu konularda çok stres yaptırma, bol su iç, nefes alıp vermelerini düzenli tut, para varsa kpncıkta yaprak oynar ancıkta :) (bu dünyada) zengine her şey helal :)
@Boksörünüz :D yok stres yapmadım. sadece çok komik. zina erkeğe de haram, güya Müslüman herkes... Allah'ın haram kıldığına susuyorlar. hakan mıdır nedir, gözümde pul kadar değeri yok. şükür paracı bir insan değilim. zaten aslında kimsenin gözünde değeri yok da parası için kullanıyorlar adamı... yurt dışındayım ben de senin gibi. hep gavur derler yabancılara ama yabancılar ikiyüzlü değil.
Aynen sana katılıyorum, ben de paracıyım ama helal yollardan kazanıyorum şükür. İşime aşığım https://imgyukle.com/i/E6VQB8 İşimi sevdiğim kadar sevebilsem birini hemen evlenicem. İşte aşk, evde aşk :)
@Boksörünüz Allah gönlüne göre birini nasip etsin. Ben hiç paracı değilim, karnım toksa sorun yok. Aslında iyi paralar kazanacak imkanım var (ailemden sermaye alıp, iş kurabilirim, yabancı diller biliyorum) ama gerek görmüyorum ve evdeyim çoğunlukla. Hayır için birkaç maddi durumu özel derse yetmeyecek ergen çocuğa dil dersi veriyorum internetten, onun dışında da hep boşum.