Twitter da kadro dışı bırakılsın yazıyorlar bide sizin düşüncelerinizi almak istedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Spor konusunda 956 cevap paylaştı. İnsanlar cinsel tercihinde değerlendirilmesi spora yapılan en büyük haksızlıktır. Cinsellik birlikte olduğu kişilerle onun arasında olan bir iştir. Burada konuşulması gereken spordur sporda başarılı mı ? Ülkeye madalya getiriyormu? Esar konuşulacak odur. Alehinde konuşanların çoğu konuşacaklar kuran kurslarında erkek çocuklarına tecavüz eden 70 yaşında 8 yaşında çocukla birlikte olan şerefsizlere laf etsin bu kıza yapılan saldırıların o cenahtan gelmesi suçlarını bastırmak amaçlı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes yaptığı işle gündeme gelmeli.
Kendisi gurur duyduğumuz bir sporcu, başarılı da.
Fakat onu zorla pis bir zemine çekmeye çalışan insanlara alet oluyor. Cinsel kimliği ve sosyal medya gücü ile ön plana çıkıyor.
Bunu yapmamalı ve işine odaklanmalı. Destekliyorum onu, bir kadın ve başarılı bir sporcu olarak görüyorum.
Keşke özel yaşantısını milletin ağzına sakız etmese.
İdidaya varım başka lezbiyen sporcularımız da olmuştur fakat kimse bunu dile getirmedi.10 Yorumla
+1 yılBen Akp karşıtıyım ama şunu kabul edemiyorum. Her türlü sapkın görüş yaşam tarzı ki LGBT yi kast etmiyorum. Sanat sepet tayfada PKK sempatizanı insanlar vatanperver imajı çiziyor. Bu hakkı nereden buluyorlar diye sorarsan " Eee Akp ile savaşıyoruz "diyorlar. Ne Akp imiş be her şey meşru oldu memlekette. Dejenerelik moda oldu. İnanın Atatürk devrimi bunu hedeflemedi. İnanın tüm umutlarım yok oldu ülkeye dair. Gülşeni savunmak zorunda kaldık
17 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın kardeşim ebrarın cinsel yönelimi kimseyi ilgilendirmez ama bu pkk konusunda falan çok haklısın sezen aksu bile o renklerle konser verdi bu ülkede
- +1 yıl
Gerçekten zoruma gidiyor. Bu kadarı artık çok fazla birisi çıkıp dur demeli buna. Umutlarım cidden tükendi. Söyleyecek çok şey var
- +1 yıl
Pkk ya veya hdp ye karşı bir şey söyle hemen akpli damgası yapıştırıyolar
- +1 yıl
Aynen öyle ve artık yeter. Bildiğin öfkeleniyorum. Çok karışık durumlar. Ve bu topluma sadece Akp ye oy verene değil. Karşı olanlarlada beraber her şey müstehak. Yıllarca bu zihniyetler halka tepeden baktı
- +1 yıl
Evet halk olarak tabir ettiğim insanlarda farklılık ları sindiremedi. Ve herkes mi g. t evet herkes g. t
- +1 yıl
Akpye sallayanlar akpden daha kötü
- +1 yıl
Gerçekten bende o fikire kaydım
+1 yılCinsel kimliği yüzünden bunun yapılması tamamen adalet dışı olur. Sonuçta kadın takımına alırken alt koşul olarak hetero olmak gibi bir şart sunmuyorlar. İnsanların sorun çıkarması ve güzel şeylerin önüne set çekmek yerine, olanı tebrik etmesi gerekli
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
- Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden agresifti ama simdi cok sempatik
Pembe sac ona yakısıyor00 Yorumla Spor konusunda 776 cevap paylaştı. Bazı AKP'li sorunları işte. Niye kadro dışı kalıyormuş onu anlamadım. Kadının cinsel tercihinin yaptığı iş ve sporla ne alakası var? Bu akpliler o kadar büyütüyor ki onlara kalırsa lgbtliler hiç ekmek yemesin hatta yaşamasın isterler. Ki ben de lgbtleri genel olarak sevmeyen ama saygı duyan birisiyim. Cinsel yönelimlerini özel hayat içerisinde tutabildikleri ve iş hayatına katmadiklari sürece bir sorun yoktur.
10 YorumlaGayet sevdigim bir sporcu ve asiri sempatik geliyor bana
11 Yorumla- +1 yıl
Mae Martine benziyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyi cevabı bence Fatih Altaylı vermiş. Trolün biri Abdülhamit adında hesap açmış. Ebrarda gereken cevabı vermiş. Ama sözüm ona milliyetçiler sözde atalarına hakaret ettiğini söylemiş. Ama bu havlayanların ebrar kadar ülkeye faydası dokunmamıştır. #Ebrarkarakurtyalnızdeğildir
17 Yorumla- +1 yıl
Lgbt saygı duyulacak bir şey değil
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay konu lgbt değil. Olsa bile onun tercihi kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
Lgbtli olduğu için sevmiyoruz o kızı
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay siz sevmiyorsunuz biz seviyoruz
- +1 yıl
Lgbt bireyi olduğun için sevmen normal ben heteroyum sevmem de saygı da duymam
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay lgbt değilim ama ben ebrarı insan olarak seviyorum
- +1 yıl
Aferim sev bakalım
Takımın Vargas' tan sonra en iyi oyuncusu diyebilirim. Özel hayatı ise kimseyi zerre ilgilendirmez. Bizler oynayacağı oyuna bakalım bizene şunu yapmış bunu yapmış.
10 Yorumla
+1 yılEbrar o eziklere twitterdan bakıp gülüyordur muhtemelen
216 Yorumla- +1 yıl
Nisa önüne gelene veriyorsun sen ezik değil misin
- +1 yıl
@bendenizberkay verdigini nerden gordun kardeşim iftira atmayi kesin 2 gr beynin var saygisi yokmus ebrar ebrar seni si. kliyodi bak
- +1 yıl
@MutsuZprensessss_x bildiğim için veriyor dedim zaten o kız bakire değil
- +1 yıl
@MutsuZprensessss_x silklediği için zaten boyna sürekli sosyal medyada kendini açıklama gereği duyuyor
- +1 yıl
@bendenizberkay sana mi verdi nerden taniyosun
- +1 yıl
@MutsuZprensessss_x görüşlerini okudum bakire değilim demiş
- +1 yıl
@bendenizberkay s. alak misin bakire olmamasi herkese verdigi anlamina mi geliyo
- +1 yıl
@MutsuZprensessss_x 1 defa yapan bırakıyor mu sandın sen
- +1 yıl
@bendenizberkay isteyen istedigini yapar seni germesin
- +1 yıl
@MutsuZprensessss_x yapsın aşağılarım ben de dinime ters birşeyse
- +1 yıl
@bendenizberkay aşagila kimsenin umrunda degil ebrar eminim aglamiyodur
- +1 yıl
Ya da bakire olmayan insanlar aglamaz
- +1 yıl
Of cok komiksiniz cidden😅
Cocuk gibi ahaha - +1 yıl
@MutsuZprensessss_x sen neden o yıkığa cevap vermekle kendini yoruyorsunki. Bak ben hiç cevap verip mutlu ediyor muyum onu😄
- +1 yıl
Senden cevap bekleyen kim? Yıkık sensin anan baban boş bırakmış memlekete orzbu olmuşsun kal. tak köpek
- +1 yıl
@bendenizberkay git ötede kudur😄
+1 yılEbrar a hakaret eden guya elestiren çocuk nasıl yanlis yapmışsa Ebrar da ona vereceği cevabı özelden yazıp vermesi gerekirken show yaparak kendi cinsel yonelimini empoze ederek pankartla sosyal medyada paylaşım yapması da büyük bi yanlış.. ikiside cezalandırılmalı...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş yapmayı seven siyasal İslamcilar anca yobazlıklarini konuşturacaklar her yerde
233 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYav siz de hiç mi beyin yok hiç mi okuduklarını anlamak gibi bir kapasite yok birinizde ya lan ne kadar primat seviyesinde bir mahlukatsiniz siz ya sizin şu olmayn beyniniz bizi bitiriyor gerçekten. Şimdi gelelim bahsettiğin boş konuya Türkiye Cumhuriyeti Devleti İslam devleti değil laik bir devlet asla da islam devleti ya da İslam hukukuyla yönetilecek bir yer olmayacak bunu o kalın kafaniza sokun hee müslüman çoğunluğun yaşadığı bir ülke mi kesinlikle buna katılıyorum. Benim İslam dini ya da ezanla namazla alıp veremediğim yok hiç olmadı bir Müslüman olarak ancak senin gibi siyasal İslamcı yaniiiiii iyi oku burayı bir daha soracağım sana İslam dinini kendi ideolojik sacmaliklarina emellerine çıkarlarına alet eden kucuk beyinli bir mahlukatlarrin genel adı yoksa İslam diniyle bir sorunum yok müslüman olarak anladın mı amip herif
Cevap sahibi+1 yılAhahahahah ben solcu değilim amip gene yanlış neyse önemli değil sana yakışanı yaptın gene
Cevap sahibi+1 yılLgbt yi savunduğumu söylediğimi sanmıyorum hiç bir zamanda desteklemedim ve kabul etmelisin hem aptal hem amip hem de çok cahilsin uza hadi daha fazla ortamın zeka seviyesini düşürme
Cevap sahibi+1 yılAhahahahhahahahaha 130 IQ um benle sidik yarışına girme eline veririm her konuda bu hikayede yanan sen olursun dikkat et anka kuşu değilsin tekrar dirile bilesin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYani üstün zekalıyim sen ne olduğuna bakmadan ben diyeyim ne olduğunu bilmezsin git başka yerlerde havla 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılLan sen ne mal birisin neyi savunup savunmamandan banane soran oldu mu git kendi çöplüğünde kime havlarsan havla istersen savunursun isterse savunmazsin B A N A N E
Cevap sahibi+1 yılAk gezen embesil bir başkasının bana sen zekisin yavda değilsin demesinin bir anlamı yok çünkü kendi zekamin farkındayım diyorum hani biraz önce ben de dahabzeki olduğunu iddia ettin ama daha aptal çıktın ya işte bak kendinle celistin gördün mü idiot
- +1 yıl
Oğlum sen kimsin aq zekiyim 130 iqyüm bilmem ne zeki insan mal gibi böyle sidik yarışına girmez oy verdiğin kkden belli oluyor zeka seviyeniz
Cevap sahibi+1 yılAhahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahshshshLAN pislik LGBT YI SAVUNMADIM SAVUNMUYORUM SEN NE KADAR AMA NE KADAR BUYUK BIR canım NE OKUDUĞUNU ANLIYORSUN NE DEDIGININ FARKINDASIN EĞER ALLAH'IN KITABIN VARSA SU CEHALETINI DAHA FAZLA INSANLARA BULASTIRMA
Cevap sahibi+1 yılBana bak o. c sictigim bok olamazsın ben ne kk ciyim ne solcuyum ne senin başka bir kalıba soka bileceğin biriyim seni bir sokarım bir kalıba anandan çıktığın yere geri dönersin lgbt bir birey olup olmaması sanane banane bizi ne ilgilendiriyor başkalarının özel hayatı sen kimsin başkalarının hayatlarına müdahale ediyor ahlak bekçiliği tasliyirsun senin haddine mi pic kurusu kadın senin hayatında ulaşamayacağın bir ülke ve dünya çapında başarı kazanmış benim ülkemi temsil etmiş başarılar getirmiş sen ne getirdin hiç bir şey ne yaptın bom bk bir hayat kalkmış bir de başarılı insanların hayatlarını aptalca eleştirip millete ahkam kesiyirsun
Cevap sahibi+1 yılHani o kadar aciz birisin ki bknda boğul tamam mı karşı olduğum bu kadar başarılı olan bir milli sporcucun başarılarının konuşulması gerekirken aptalca bir şeye takılıp insanlara Lut kavminden bozuk hayatlarınızla ahlak dersi vermeniz başka bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılHayatta ne başarılar kazandın o kadar milliyetçilik taslayan ak gezen beyninizle ne sundunuz millete hayatta ki en büyük başarın ne elini skmkten başka yaptığın bir başarın yok
Cevap sahibi+1 yılKalkmış bir de lgbt li o diye ahkam kesiyor senin o aşağılamaya kalktigin kadın senin gibilerden binlerce kez daha fazla milliyetçi o küçük hatta olmayan beyinlerinize sokun
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi zihniyeti bozuk insanlardan o kadar nefret ediyorum ki Kur'an kurslarin da tecavüze uğrayan çocuklarin hesabını niye soramadiniz sizi badeleyen şeyhleriniz den çok hoşunuza gitti çünkü
Cevap sahibi+1 yılCemaat vakıflarında 40 çocuğa tacavuz ettiler bir kereden bir şey olmaz dediler sizin zihiniyetinize sahip andavallar ama yok lgbt yuuuhalamak daha kolay dimi çünkü işinize gelmiyor yaptığınız sahip olduğunuz çürük tecavüzcü zihniyeti sahiplenmek daha kolay çünkü şeyhleriniz tarafından badelenmek hoşunuza gidiyor en büyük güzel kardeşim sizin gibiler
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi it sürüleri bir araya gelse benim kılına zarar veremez eski dövüşçüyum senin yedi sulaleni tecavüzcu seyhinizin eline veririm
Cevap sahibi+1 yılSen bana bir bok yapamazsın 40 bacım bir araya gelse senin gibi bir bacım çocuğu doguramaz
Cevap sahibi+1 yılSenin yedi sulalen sikilmis ya çocuğu
Cevap sahibi+1 yılAdresini ananı sevicem senin bacım evladı İstanbul'da Karagümrük teyim gel tam karakolun karşısında oturuyorum gel o kadar erkeksen burada de tam karakolun önünde de seni benim elimden polis de alabiliyor mu gör sen kimin ne olduğunu bacım dölü
Cevap sahibi+1 yılAnca klavye üzerinden salarsin pic kurusu tam karakola gel hatta senin ak sulaleni ak ceddini nasıl * gel izle
Cevap sahibi+1 yılGelmezsen tüm Türkiye' senin şeyhlerinin senin sulalenin ananın bacılarinin karının üstünden nasıl geçtiyse aynı şekilde geçsin sen yarrk yurt dışındasin anca uzaktan havalarsinn 40 bacım anca parçalarını bir aryaa getirdiği bacım çocuğu
Cevap sahibi+1 yılGel ulan erkeksen erkeklik şerefin haysiyetin varsa gel ulan uçak paranı ben verecegim
Cevap sahibi+1 yılSeni yedirip içirip öyle sikcgim
Cevap sahibi+1 yılGelsene lan sulaleni al gel gel ulan buraya sen benim ananim sictigi bok olamazsın senin anan kim belli olmadığı için bu kadar ana bacı karıştırıyorsun adresim belli gel senin hayatını nasıl karartiyorum ak trol pici seni
Cevap sahibi+1 yılLan gel geeeelllll buraya gel adresim belli köpek gel gel
Cevap sahibi+1 yılKeşke burada olsaydın lgbt yi senin götne kanırta kanırta nasıl sokuyorum görürdün sen
- +1 yıl
@bendenizberkay islama kurban olun diyen herif kizin yorumun altina veriyosun diyo gozuyle gorse bile islamda boyle konusmasi yasakken gıt otede yasa siyasal islamni uzaklas
Cevap sahibi+1 yılErkeksen verdiğim adrese gelirsin tüm masraflarını üstleniyorum hastane masraflarinda dahil azıcık erkeklik onurun varsa gelirsin ki sen erkek değilsin benim erkekliğime laf edecek birisi hiç değilsin
- +1 yıl
@bendenizberkay ulkedeki ateistler sizden daha musluman be komiksiniz he
- +1 yıl
@bendenizberkay ebrarin escinsel olmasi ile insanlarin bakire olup olmamasinin alakasi ne ya isteyen istedigini yapar buni anliyacak kapasiyede degilsim
Cevap sahibi+1 yılLan sana diyorum ki adreste karşımda karakol var eğer onkadar erkeksen seni elimden polis dahi gelip alamaz diyorum ve o kadar yukarıdan iddia li konuşuyorum sana hiç bir kabadayı nin sunamayacagi jesti yapıyorum ancak bu dediğim erkek olana
Cevap sahibi+1 yılBak çocuk hayatında hiç bir vasfı olamayan kendisini hiç bir şekilde geliştirmeyip yurt dışında bulunduğu ülkenin işsizlik maaşıni alıp yiyen bununla geçinen bunu kendisini milliyetçi sanıp benim ülkeminde dövizin yükselmesini fırsat bilip aldığın parayla benim ülkemde bana efendilik taslamaya çalışan ve zerre zeka parıltısı olmayıp olan insanlara ancak hakaret edip iftira atsn erkeklenip sadece zargana gibi kollara sahip olup ölümüne dayak yiyeceği kendinden en az on yaş büyük birine bu şekilde erkeklenmek ancak senin gibi korkak itlerin dahi suratına bakmayacagi birisin sen ancak tek vasfı g. t yalamaktan ibaret olan namus kavramı kendilerine gelince badelenmekten zevk alıp başkalarının hayatlarına namus ve ahlak bekçisi kesilmekten öteye geçmeyen tek vasfı sadece 31 ckmek olup bunu yapmaktan elini nasiri tutmuş boş konuşan sıfır entelektüel birikime sahip olan boş beleş bir ergenden başka bir şey değilsin
Cevap sahibi+1 yılTüm kutsallarimin üstüne yemin ederim buraya geldiğin dakika bunu yapacağım sadece erkek ol ve gel klavyeden bana konuşma lütfen gel burası senin vatanın aa pardon sen vatansiz biriydin dimi unuttum pardon
Onlar din satıcıları, İngiliz üşakları. Çocuklara tecavüz edip namus bekçisi kesilen vatan hainleri.
00 Yorumla
+1 yılBen onun yonelimi veya cinsel tercihi ilgilendirmez grur ve yaptigi iste ulkemizi en iyi sekilde temsil etmesi grur vericidir
00 YorumlaTanımıyorum, bir şey yaptı mı yapmadı mı onu da bilmem ama kadro dışı bırakılıp bırakılmayacağına fedarasyon karar vermeli. Başkaları değil.
00 Yorumla- Spor konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılYobaz zihniyete sahip kişilerin saldırısına maruz kalıyor, bunun nedeni de özel hayatındaki tercihleri
00 Yorumla Ahmet Kaya'yı bağrımıza bastık, o ucubeyi de basarız sorun değil. İşini yapsın yeter
010 Yorumla- +1 yıl
Ahmet Kayanın bu ülkeye ne faydası oldu? Ebrar Karakurt tüm dünyada bizi temsil ediyor ülkemize altın madalya getiriyor ebrarla ahmeti karşılaştırman doğru değil
- +1 yıl
Aynen vallahi apoyu özledik diyen biriyle Türklüğü her zaman hatırlatan bir kadını bir tutuyosun bu arada Ebrara kurban ol sen
- +1 yıl
Git bak Twitterına Türklüğü her zaman ön planda tutmuyor mu? Pardon da insanların cinselliğinden sanane?
- +1 yıl
Ben Türk milliyetçisiyim ama türklük öyle oturduğun yerden vatan millet sevgisi demekle olmuyor bir şeyler yapmakla oluyor kim senin ülkeni gururlandıracak ileri atacak bir şey yapıyorsa onun arkasında durmayla oluyor
- +1 yıl
Babacım voleybolda iki smaç koydu diye Türklüğü mü savunmuş oldu? Bu hesaba göre Hakan Şükür, Enes Kanter hepsinden milliyetçi öyle mi? Ben o ucubenin ağzından bir tane Türk'e dair söz duymadım, voleybol kariyeri biter bitmez de bu ülkeyi terk edeceğine emin olabilirsin.
O yüzden diyorum ki, Ahmet Kaya gibi aşağılık bir varlık o. İşini yapsın, sîktirsin gitsin bu kadar basit. Gerisi bizi bağlamaz, kadro dışı kalması da doğru değil. Oynasın topunu - +1 yıl
Kadının twitterını incele sonra söyle Türke dair söz duymadım diye
- +1 yıl
Enes kanter fetonun köpeği ülkesini sağda solda aşağılayan bi pislik
Ebrara laf eden herkes net köpektir aşırı tatlı lan bi kere
10 Yorumla- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceği çok parlak bir pasör çaprazı yetişiyor
00 Yorumla Spor bu, başarılı mı değil mi ona bakarım gerisi ilgilendirmez bizi. Çamur atanlar yobazdır
00 Yorumla- Spor konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel yönelimi ilgilendirmiyor beni.
Şahsi fikrim ise lgbt bana göre tamamen sapkınlık00 Yorumla
+1 yılYobaz toplumdan ne bekliyorsun?
17 Yorumla- +1 yıl
Lgbtye karşı olmak yobazlıksa sonuna kadar yobazım, yobazız
- +1 yıl
@bendenizberkay insanlar tercihlerine saygi duymayi ogrenin. O insanin kilseye zarari yoksa bu onu lotu biri yapmaz. Tecavuzcuye pedofile tepki gosterî eyvallah ama kendi haline lezbiyé/gay olan birinin kilseye zarari olmadiktan sonra bu konu sizi neden bu kadar geriyor anlalamiyorum?
- +1 yıl
Partner aramak için heterolara da bulaşıyorlar buna sinir oluyoruz
- +1 yıl
@bendenizberkay kimseye zarari olmayan bir insanin zevklerine karismamayi ohrenin. Sapkinlik diyorlar. Hemcinsine ilgi duymak neden sapiklik olsun?
Cocuga ilgi duyar sapiktir! Tecavuz eder sapiktir! Taciz eder sapiktir!
Ama karsi tarafin istegi ile olusan iliski neden insanlari bu denli rahatsiz ediyor?
Siz cok dindar iseniz, her koyunun kendi bacagindan asilacagini da bilmeniz lazim. Insanlarin gunahlarina ortak olmuyorsunuz, haliyle bu durumun sizi ilgilendirmemesi lazim - +1 yıl
İslama göre eş cinsellik sapkınlıkdır
- +1 yıl
@bendenizberkay islam senin dinin olabilir ama herkesin dini degildir. Sapkinlik zarar vermektir. Kimseye zarari olmayan iki insan neden sapik olsun?
- +1 yıl
Din diyor kardeşim livata diye yaz bak dinde livata ne demekmiş
+1 yılSeviyorum. hangi konuda tepki aldı?
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın lezbiyen diye bide twitter da abdulhamid isimli kişi sen utancımızsın falan yazmış ebrar da boş yapma abdülhamid yazılı pankartla fotoğraf çekinip twittera atmış millet diyo ki güya sultan abdülhamid hana hakaret etmiş
- +1 yıl
Yaaa biliyorum bu konuyu. Çok üzerine gidiliyor insanlari rahat bıraksınlar cinsel tercihleri onların seçimi çok cahil bir ülkeyiz voleybolunu konuşalım ama millet okuz işte
- +1 yıl
Evet illa her şeyi ya siyasete ya cinselliğe bağlayacaklar yazık cidden
- +1 yıl
Çok seviyorum maçlarındaki hallerini😍 takımı kabullenmiş onu öyle sevmiş zaten nedir bu ya
Çekemeyenleri ebrar karakurt takma ile s. KS. n
05 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha kahkaha patlattım
- +1 yıl
Neyini çekemeyelim kadına benzeyen 1 tane özelliği yok erkek gibi bir şey
Spor konusunda 665 cevap paylaştı. Toplumun ahlakını bozuyor
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu derken ciddi misin
- +1 yıl
Profil fotoğrafını değiştirdikten sonra bunu konuşalım eğer konu toplum ahlakıysa
+1 yılkiz isini yapiyor, gereksiz yere bulasiyorlar
00 YorumlaHerhangi bir şey düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok seksi 3-4 yıldır hastasıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz bi karalama kampanyasi
10 YorumlaSebep neymis
04 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyen diye
- +1 yıl
Olur muu kadının cinsel hayatına da biz müdahele edicez😂
+1 yılO kim