Semra Özalın, Beşiktaşa verdiği destekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Semra Özal, devlet başkanı Turgut Özalın karısıdır. Fanatik beşiktaşlıdır. İnönüde bjk maçlarını izlerdi. Ve hakemler bjk aleyhine karar vermeye korkardı. 85 sezonunuda Galatasaray namağlup olmasına rağmen şampiyon olamamıştır, bjk averajla olmuştur. Semra Özal, Beşiktaşa destek vermiştir.
Galatasarayın 14 sene şampiyon olmadığı dönemlerde Semra Özalın bunda payı vardır.
Galatasaray taraftarı Özallara düşman kesilmiştir. Her maç Semra Özala küfürler yağdırdığı için Galatasaray taraftarı ve polis her maç kavga etmiştir.
Özellikle bizim kocaeli de ismet paşa stadında Galatasaray taraftarı ile polis arasında savaş çıkmıştır. Özellikle 85 sezonunuda Galatasarayın şampiyonluğu gasp edilmiştir.

Destanlar yazan, zaferler yaratan,
UĞRUNA CANINA KOYAN
Taraftarınla, Tüm CAMİANLA en büyük sensin CİMBOMBOM!

Semra Özalın, Beşiktaşa verdiği destekler hakkında ne düşünüyorsunuz??
Güncellemeler
+1 yıl
2011 Türkiye kupasını şikeden iade eden bjkliler konuşmasın. 😃 En çok fetöcü bjkden çıkmıştır. İlk fetöcüdür bjkli İhsan kalkavan. Uğur Boral, zafer biryol, şikeci Serdal Adalı İbrahim akın jfjfjf
Semra Özalın, Beşiktaşa verdiği destekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevapla