Mesut Özil'in Fenerbahçe performansı sizce nasıl?

Beklediğimiz gibi olmadı ama yine de o kadar gömülecek şekilde oynadığını düşünmüyorum ben. Çünkü ;

1. Bu adam sonuçta Benzema Ronaldo Modric gibi adamlarla oynamış. Bizdeki Serdar Dursun, Mert Hakan gibi oyuncularla ne yapabilir ki. Mesut'un düşündüğünü bizim futbolcular düşünemiyor. Belki biraz İrfan Can ama o da aklını kullanmıyor yeteneği çöpe gidiyor.

2. Mesut Özil in mevkisi normalde 10 numara olmasına rağmen bizim hocalar ısrarla onu kanata hapsetti.

3. 3lü sistem aslında iyi bir sistem ve Avrupanın büyük takımlarının bazıları 3lü oynıyor ama bizim takım 3lü oynamaya müsait değil, özellikle mesut özilin varsa sistemin onun üzerine kurulu olmalı.

4. Artık 34 yaşında ve süper lig Mesut Özil e çok uyan bir lig değil zaten. Burada koşmayanı kovuyorlar, mesut da işini koşmadan hallediyor, aklıyla oynuyor. Burada oynamak için sadece koşman yeterli. Bunun en büyük örneği Mert Hakan Yandaş. Sadece koşuyor ve hep 11de.

Bu saydıklarıma rağmen 9 gol 3 asistik bir performans gösterdi ve yine de iyi olduğunu düşünüyorum ben. Tabii beklediğimiz daha farklıydı.
Mesut Özil'in Fenerbahçe performansı sizce nasıl?