Evet arkadaşlar geldiği zaman gelin fenerbahçe ile mesut olun sloganıyla başlayan süreç fiyasko ile son buldu! Sizce bu fiyaskonun üstüne bir ton para alan mesut özil formanın hakkını verdi mi?

Evet arkadaşlar geldiği zaman gelin fenerbahçe ile mesut olun sloganıyla başlayan süreç fiyasko ile son buldu! Sizce bu fiyaskonun üstüne bir ton para alan mesut özil formanın hakkını verdi mi?

Ee Mesut,
Gördün mü vefayı? Amerika tarihinin en büyük maaş teklifini aldın (30m€) Çocukluk aşkım dediğin takım için onca paradan vazgeçtin gördün mü şimdi çocukluk aşkını sadakatliği vefayı? Benim için sorun yok Galatasaraylıyım, ama bu kovulma işini destekleyen harbi harbi destekleyen vefa bilmeyen insanlar var yazık.
Sadece mesut mü? Bu ülkeye gelen ne ilk nede son olacak. Yazık diyoorum. kim olursa olsun formanın hakkını vermeden aldığı para bi yerlerinden çıksın.
Hem Gs hemde diğer külüpler de böyle saçma sapan paralar verip almasınlar. Valla yazık günah o kadar paraya. Türkiye de daha genç ve bunlardan kat ve kat iyi futbolcular var. bunların kaymağı yenildi ve bitti. Biz para verirken futbolcuların geçmişte ki kariyerlerine göre veriyoruz resmen.
Kesinlikle vermedi ya da veremedi. Abi dünya yıldızı diye alındı sadece 8 golü var. Çıktığı ilk maçtan beri beğenmemiştim, yazık oldu ona da takıma da :((
Fenerbahçe'yi söğüşleyen Mesut Özil anlık.. 😂
https://www.youtube.com/embed/C7kn2tS85GkCevap
5Cevap
Performans olarak fiyasko ama güzel bir reklam yapıldı Dünya genelinde
Verilen para karşılığını bulmadı. Bence sadece isim olarak ses getirdi o kadar...
Gelişi: " fenerol leyn, Mesutol leyn"
Şimdi yapılmaları gereken: PARAMIGERİVER yazıp 1907’ye gönderin.
En başından gelişinii ve 10 numara oluşunuuu onaylamıyordum zaten harta boşuna aldılar demiştim..
Gitmesine sevindimmmm.
Gelsin Galatasaray a
Tam aradığımız adam
Ohh sevindim
galatasaraya attığı gol acıtmış belli ki:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?