Lütfen ciddi kişiler yorum yapsın.
26 yaşındaki Kız kardeşim bizleri asla dinlemeyerek her gece dışarı çıkıyor , arkadaşları ile her gece dışarda. Çoğunlukla tanımadığımız insanlarla gorusuyor. ortalığın halini görüyorsunuz. çok tedirginiz. Biz müdahale edince kendi kendini yere atıyor. Ağır sözler sarfediyor. Dovsek sinir krizi geçiriyor. konussak anne babama bile el kaldırmaya çalışıyor. klinige kesinlikle götüremiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. belki fikirleri ile yardımcı olmak isteyen biri vardır.
26 yaşındaki Kız kardeşim bizleri asla dinlemeyerek her gece dışarı çıkıyor , arkadaşları ile her gece dışarda. Çoğunlukla tanımadığımız insanlarla gorusuyor. ortalığın halini görüyorsunuz. çok tedirginiz. Biz müdahale edince kendi kendini yere atıyor. Ağır sözler sarfediyor. Dovsek sinir krizi geçiriyor. konussak anne babama bile el kaldırmaya çalışıyor. klinige kesinlikle götüremiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. belki fikirleri ile yardımcı olmak isteyen biri vardır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bacim kusura bakmada bu zamanda koca evde oturularak bulunmuyor. Gezerek tozarak birini buluyorsun. 26 yasindaki bir insani fazls baskilarsan psikiatrik sorunlar cikar. Nerden biliyorsun dersen aynisini yasadim ve 6 aydir ilac kullaniyorum. Evde oturmak sizede onada bise kazandirmaz. Biraz yakin davran anlamaya calis ki arkadaslarini anlatsin size. Korkutarak hicbise degismez
Kizmak, suclamak yerine anlamaya calissaniz ve arkadasca yaklassaniz emin olun zamanla sizj daha fazla dikkate alir, daha iyi dinler
Koskoca kadın sonuçta bu kadar baskılamayın tamam uyarın konuşun ama kızacak boyuta taşımayın kaç yaşında insan sonuçta çocuk değil ki
Ne Cesaret hergun tecavüz taciz yaşanan bir ülkede gece yarısı çıkıyor. . Aklı başına gelir elbet bir gün ama inşallah cani yanmaz.. kız kardesininde sorunları var belli
Bu durumda cok yapacagınız bişi yok malisef bir darbe yiyip dersini alması lazım ins gec olmaz
Aynı benim ablam Allah kurtarsın knk
Oturdugunuz şehir ve semt nasilki?
zamannda şımartmayacaktınız aga
26 yaşında adama hiç bisi yapamazsın
26 yasında pardon size mi soracak?
Sonu Azra gibi olur dikkat
Yası 26 pek fayda etmez karsı cıkmak
uğraşmayın