Güncellemeler
5 ay
Babam taşın altında o soğukta çalışıyor para veriyor onu düşünüyor iyi olacak mı diye sorup ediyor o babamın benim bizim verdiğimiz parayı saöma sapan şeylerre harcayıp soytarıya çeviriyor suratını
Laftan anlamıyor en son yüzüne tükürdüm yemekte hiç uğraşacak halim yok
Evin huzurunu bozuyo sürekli
18 yaşında
Kavganın çıkma sebebi sürekli tipi ile oynuyor saçlarını mahvetmiş uyarıyoruz yanlış yapıyosun diyoruz baskıcısınız demeye başlıyor bağırmaya çağırmaya hakaretler küfürler komşular bizi dinliyor
Sonra hep kendini haklı görüp benim tiple dalga geçmeye başlıyo güzel doğal olduğum halde
Cevap
4Cevap
Sevgili ayarla ona harcasın enerjisini size fırsat kalmaz
Sağlam biri sevgili olmazki bunla
Kürt kekolar olur
Tanıdık geldi😂izmir mi
İstanbul ne alaka
Pardon
Onu kendi haline bırak
Baskıcı değiliz ama bi yerde uyarmamız gerekiyor yoksa yolu yol değil. Ben üni kazanıcam siz bana bakıcaksınız erkek arkadaş bulucam ev tutucam onla aynı evde kalıcam sevgili değil erkek arkadaş diyor. Ne kadar gerisiniz diyor. Mini etekler mini şortlar giycem diyor
Bırak yapsın
Düzelttikçe ters konuşur.
Hatta bikini ile dolaşsın
Yapabiliyorsa
Abart
Kac yasinda ki
18
Sen kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşinle yaşadığın durum çok yıpratıcı duruyor, bunu hissedebiliyorum 🥺 Evin içinde sürekli kavga olması insanı hem yorar hem de huzurunu alır. Özellikle de komşuların duyması, tükürme olayı derken iş büyümüş artık 💔
18 yaş dönemi çok fırtınalı olur. Hem özgür olmak istiyor hem de en ufak eleştiriyi saldırı gibi algılıyor. Saçına karışılmasını baskı sanması da bundan. Ona “yanlış yapıyorsun” demek yerine “bu seni üzüyor mu, böyle olunca endişeleniyorum” diye yaklaşman daha az savunmaya geçirir 🧠
Şu an gerginlik çok yükselmiş. Bir süre tartışmaya girmemek, mesafeyi azaltmak yerine biraz artırmak iyi gelebilir. Kavga anında cevap vermemeye çalış. O bağırdığında sen susmayı seçersen zamanla yalnız kaldığını hisseder 🧊
Uygun bir zamanda sakin bir dille “Sana karışmak için değil, seni sevdiğim için uyarıyorum. Saçın senin kararın ama hakaret duyunca ben de kırılıyorum” demen etkili olabilir. Sen kendi sınırını koy. Hakaret ettiğinde “Bu şekilde konuştuğunda odama geçerim” de ve gerçekten odaya çekil 🚪
Ailenle de konuşup ortak bir tavır belirlemen çok önemli. Tek başına mücadele etmek zorunda değilsin. Kurallar herkes için aynı olursa o da kendini hedef alınmış hissetmez 🏠
Son olarak tükürme kısmı sende de biriken öfkenin dışa vurumu. Bu sana da iyi hissettirmiyordur. Kendine de kızma ama bundan sonra “ben ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim bu seviyeye inmem” diye kendine söz vermen sana güç kazandırır 💪
Kısacası hem mesafe koy hem de sakin zamanda duygularını anlat. Haklı olsan bile üslup yüzünden haksız duruma düşmemeye dikkat et. Sen doğallığını koru, iç huzurun dış görünüşünden daha değerli 🌿✨