Kız kardeşim ihtiyacım olan eşyalarımı rızam dışında kullanıyor. Yumuşak yüzlüğümü kullanıp bir kere kullanmasına izin verdiğim eşyalarımı sürekli kullanıyor ve sahipleniyor. O kendine çok alışveriş yapan bir insan, ben ise kendime ve küçük kardeşime ilk defa mont aldım geçtiğimiz ay. Montumuzu alırken kışı düşünerek güzel bir şey aldım. Bu ise sürekli sıcak diyerek kendi giyiyor ve kendi montumu giymek istediğimde deodorant sık diyor, istediğim gibi giyerim diyince, laf sokup sanki ona hakaret etmişim gibi muamele yapıyor. Geçtiğimiz sene boyunca kendine giyemeyeceği saçma sapan bir sürü kıyafet aldı ve kışa girerken oldukça rahattı, şimdi sözleniyor diye 'lafta' kendine bir şey almıyor. En beni delirten kısım, onun kıyafetlerini giymek istediğimde beni zorbalaması, izin vermemesi ağlatması. Ayrıca arkadaşlarına ve yakın çevresine hiç düşünmeden para harcaması. Kendisi kesinlikle konusunu açsam her yoldan tersini savunacak. Ailem bu konuda benim vicdansız olduğumu kız kardeşimin üşümesine göz yumduğumu söylüyor. Ancak ben o montu onun montlarını giymemek için kendime aldım. Ayrıca montun dışında siyah bir pantlon almıştım, ben giymeden koca kıçına geçirip genişletti iki gün çalışırken kullandı ve artık bana olmadığını söylediğimde zaten onun bedeninde aldığımı baskılayıp konuyu kapattı. Dışarı önemli bir şeye çıksam bile ne pantolonumu ne monutumu bulabiliyorum. Ne yapacağım yardım edin çünkü aldıklarıma ihtiyacım var ve eğer ben kullanamıyorsam onun da kullanmasını istemiyorum. Kafayı yiyeceğim çok ağırıma gidiyor..
Not: 19 yaşımdayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer