Bir kere canı çok tatlıdır, masaj yaptırmaya bayılır. Senin hastalığın büyük olsa bile o kendi küçük yarasını dert eder gözünde büyütür.
Eleştirirsen trip yersin.
Masaj istediğinde yapmazsan vicdansızlıkla suçlanırsın.
Sabah regl oldum ve haliyle ağrım vardı akşam da uzandım hep beraber tv izlemeye başladık neyse saat ilerledi yeğenim süt istedi o da teyzene söyle yapsın dedi ben de annene söyle yapsın onun bir şeyi yok dedim vay ben böyle dedim neymiş efendim biraz önce ayağına oyuncak batmış canı çok acıyormuş benim kalkıp yapmam gerekiyormuş.
Arada sırada regl günlerim çok kötü sancılarla geçiyor ve ilaç içmek istemediğim için uzanarak sancının geçmesini bekliyorum ve ilk günlerim benim çok yoğun oluyor o yüzden ayağa bile kalkasım gelmiyor
Neyse birden bana trip atmaya başladı işte tamam kalkma sen demeler başladı vs.
Ben de zorladım kendimi kalktım yaptım geldim ama illallah sebebi gerçekten.
Eleştirirsen trip yersin.
Masaj istediğinde yapmazsan vicdansızlıkla suçlanırsın.
Sabah regl oldum ve haliyle ağrım vardı akşam da uzandım hep beraber tv izlemeye başladık neyse saat ilerledi yeğenim süt istedi o da teyzene söyle yapsın dedi ben de annene söyle yapsın onun bir şeyi yok dedim vay ben böyle dedim neymiş efendim biraz önce ayağına oyuncak batmış canı çok acıyormuş benim kalkıp yapmam gerekiyormuş.
Arada sırada regl günlerim çok kötü sancılarla geçiyor ve ilaç içmek istemediğim için uzanarak sancının geçmesini bekliyorum ve ilk günlerim benim çok yoğun oluyor o yüzden ayağa bile kalkasım gelmiyor
Neyse birden bana trip atmaya başladı işte tamam kalkma sen demeler başladı vs.
Ben de zorladım kendimi kalktım yaptım geldim ama illallah sebebi gerçekten.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çocuğu yapmasini biliyorda çocuğa bakmasini mi bilmiyor.. cocugu sana güvenip de mi yapmis.. boyle bir ablayla ne kadar uzak olursan o kadar iyi olur.. tak kulagina kulakligi sen kendi keyfine bak duymazliktan gel.. işleri sana yaptirip , kocasina da aksam ayy bugün cok yoruldum diyordur.. bye
; )))))))))
Harika bir aile ortamı ya kıskandım harbidenn
Valla uzaktan davulun sesi hoş geliyor hiç de güzel bir ortam değil
Kocaya gitse de sen de rahat etsen
Evli onlar bizimle yaşıyor
Benim ayrı eve çıkmam lazım
Enişte icguveys mi 😂😂😂 sana laf yetistirecegine önce kocasına baksın o 😂
Aynıymış kardeşlerimiz
Sen nasıl başa çıkıyorsun
Konuşmuyorum
Sizin durum aynı olmayabilir Hep kendini haklı gören ve empati yoksunu biriyle işim olmaz
Kocasından ayrı mı
Yok değil
Kadin milleti iste
Mükemmel ortam bence