AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Bu adamın taşıdıgı riskleri bile bile nasıl sevgili oluyorlar ya. Bu kadar tesadüf olamaz mk Nasıl iki sevgilisi ölür.
Sevgili olurken bile tehdit ediliyo olabilirler
Sevgili olduğunu o söylüyor kız hayatta değil kaldı ki tehdit altında görüşmediğini ispat edemeyiz
Bahsettiğinşz durumlarla hiç karşılaşmadım duymadım. Sebep ne olursa olsun insan bile bile ölüme gitmemeli
Etrafta AP TAL çok biri daha sevgili olur bu serefsizle o da ölür.
Şu p*s mahlukun neyine tutuldun be kızım. Tipinden p*sliklik ve rezalet akıyor herifin. Kurusun p*ç.
Aleyna cinayetinden sonra bu insanla birliktelik yasayan sanırım bi şeyleri goze almistir
Bir kadını yüzde 99 onun öldürdüğünü bilip onunla birliktelik yasiyorsa ölmek istemiş demektir
Hiç bir şey olmaz. Yine elini kolunu sallaya sallaya gezer.
Umarım cezasını çeker ama cinayetle suçlanan biriyle keşke sevgili olmasaymış kız
Hiçbir şey olmaz herkes Twitter dan birer kınama twiti atar ondan sonra unuturlar
B. kunun b. ku çıkmış memlekette, d. ngak yurdum insanları oldukça gene aklanır, gene aklanır!!!
Bu piçinn salınmasında emeği geçen herkesin bin belasını versin Allah
Suçlu bulunmayacak ve yeni bir kadın cinayeti daha eklenecek
Valla beyniniz yok kızlar , genelleme yapma falan demeyin hepiniz öylesiniz kusura bakmayın
senin var sanki profil fotona bak sen beynin olduğunu mu düşünüyosun
düşünmeye yeltenen cesaretini seveyim senin
Kuyruk acın mı var üstüne alınıp cevap verme gereği duymuşsun
En azından ben daha önce sevgilisini mi birini öldürüp serbest kalan birine yanaşılmayacağını akıl edebilirim. Sizde oda yok, ulan hiç haber olmasa hadi kimse bilmese hiç bilmeseniz diyorum şunun tipine duruşuna haraketlerine bakarak da bir hayır gelmeyeceğini anlarsın değil mi? Bide katil haberi çıktıktan sonra adamın dm kutusunda 45 bin tane kızdan mesaj yağmış ben miyiim beyni olmayan kendini savunamayacak kadar acizliğinden bana laf atmışsın, yazık
Bu çocuk kıza bedava ilaç veriyordur başka açıklaması olamaz
Bedava madde için sabah layıp seks mi yapıyor kızlar sehvet le hemde katiller ile
Allah belasını versin pislikler hangi Anadan türedilerse bi bitmediniz lan yeter artık...
Ne diyecegimi bilmiyorum kiza yazik diyen linç yiyor.
Lan kankalarını niye öldürmüyor bu herif onlari da öldürsün sıkıyorsa hep kadın hep kadın
Cinayet işleyen biri serbest kalamaz kalmamalı ne olursa olsun cezasız kalmaması gerekir.
Kızlar psikopat pic severin kanıtı nedense kendisine kötü davranan eziyet çektiren tiplere hayran kızlar
kimse öldürülmeyi haketmez şiddeti haketmez. adamın zaten ne kadar insan dışı olduğu ortada. böyle insan dışıu varlıkla sevgili olacak kadar kendi canını düşünmüyorsa biz napalım?
Yine suçlu bulunmaz çünkü kız uyuşturucu komasına girip ölmüş yetersiz delilden serbest kalacak
Ne ümitcan mış be arkadaş, çok merak ediyorum bu çocukta kızları ona çeken ne var. Söylenecek çok şey var da susmak en güzeli.
Cokkk iyi olmusss bir dahikine de bi eskortu daha öldürsunn hic uzulmuyorum boyle para için dötünu satan kadinlara🤭😂🥳🥳
Inşallah başına gelir
Cnmmmmdmskskkskd beyinz
@zehratekinn0 harika bir yorum
Bu sapık arkadaşım in koynuna girmeyi akıl ediyor salaklar
Kadınlar da artık beynini kullansın ya buna da yaklaşmayın be tamam ümitcan suçlu ve bunun gibiler de suçlu ama şunlara yüz vermeyin ne işin var bu itle senin suratında meymenet yok itin hersey ortada adalet zaten yok bari kendinizi koruyun!!!
Abi bu kız bu tipsiz ile nasıl sevgili olmuş ya akıl işi değil
Reyiz bu tiplerin uyuşturucusunu içkisini karşıla senle de olurlar. Dışlarıyla içleri çok farklı. Aldanmamak lazım
Kiz sanki cok guzel ya. Boya küpüne batip ciddi ciddi poz veren her kiz sizin icin guzel ztn az zevkli olun
Alın size bad boy.
Tam da sevdiğiniz gibi tehlikeli, şerefsiz, haysiyetsiz ve kullanıp atacak tip.
Bu adamla sevgili olanda hangi akılla oluyor onu anlamıyorum
şu tipe şu kadın geliyorsa diyecek hiç bir sözüm yok.
Gider başka bir kafasız daha aşık olur o da ölür kısır döngüye girer işte
neden kızlar böyle erkeklere aşoık olur
Iyi olmussss ne diye katille yatoyosun yaa baska adam mi kalmadi yatacak
Artık ben bunda suç bulmuyorum. Hala bu orosspu çocuğunun yanına giden kızlarda bütün suç bence. Hayır ne buluyorsunuz anlamıyorum ki!
Kızlara da anca böyleleri yaranır ister sövün ister kızın valla hangi beyin gidip katille beraber olur ki
Bu çocuk katil o kesin ama bu kız da embesil o ayrı konu
Bu devletin kirli işlerini yapıyodur kesin ondan içerde değil
Şimdi bütün erkekler ölsün diyerek miting yaparlar. ama ilişkiye gelince psikopat olsun yakışıklı olsun efendi olmasın. buyrun burdan yakin
Ümitcan Uygun, tek başına, bu devlet hakkında çok şey anlatıyor.
Adamdaki şu yüz ifadesi bile ben belanın kendisiyim diyor resmen 🤦
Ben sanmiyorum suçlu olacağına ya çünkü arkasında Süleyman soylu diye biri var bu ülkede. Bu adam olduğu süre boyunca devam eder
Ben bu konuya şöyle de bakıyorum. Hakim savcı avukat artık tüm hukuki işlemlerle uğraşan kişilerin hayatları söz konusu olabilir tehdit ediliyo olabilir hatta olabilir değil öyle. Onlar da kendi canlarını bize seçiyolar bu varlık da serbest kalıyo.
elini kolunu sallaya sallaya sosyal medyadan video yayınlar yine suçlu bulunmazsa
Kızlar bu at hırsızların da ne buluyorsunuz?
Gene Şu an ki gördüğün gibi olur bu kızlar akillanmiyor !!!
erkekler: qızlar hep böyle erqeqleri beyenirler haa
Ne demek istedin pek anlaşılmıyor 😂ama yazık kötü bir durum
kızlar bu sapık katille çıkmayı bırakırsa sorun kalmaz
Üzülüyorum böyle erkekler ile takılan kızlara yazık
Kendi sonunu hazırlamış biz ne desek boş
sunun tipine bak ya oyle bir geberki insallah
Hep te guzel kizlari buluyor serefsiz kiz da ne bokcoldugunu bile bile gitmis haketmis o zaman
Türkiye'den goc etmeye güzel bı sebep daha olur ne olucak
devlet bunların hesabını nasıl verecek? yazıklar olsun.
Kızlar bu tipe nasıl bakıyor hayran kalıyorum adamın suratından resmen bok akıyor.
evet ya tiksiniyorum
@Findikzadee tiksinmicek gibi degilki bildiğin adamın tipinde meymenet yok resmen bn serseriyim diyor sokak zuppesi işte
bazılaeı bütün kızlar böyle falan yazmış ama cidden nefret ediyorum böyle insanlardan hayır yani ailesi eline vermiş bi oyuncak millete sallıyor zaten içeri alınmaması ayrı bi sinir bozucu
@Findikzadee böyle züppelerin her zaman işi rast gider para herşeyin üstünde olmuş bu devirde bu dünyada kaçar eder ama gerçek hakkın karşında Allahın karşısında napacak. Allah beter etsin.
@Findikzadee tam bir it dölü onuşma özürlü umarım geberir içerde
@TengriciTürkKızı en kısa zamanda 🙏
Artık tutuklayın yeter illa biri daha mı ölsün
Çocuk zorla bulup yataga atmıyor. Canlı yayında binler ve evli bekar kız kadın yalvardı bu çocuga aşkım o kız ölümü hakketti boşver bizide düz sıraya al diye yalvardı. Kendileri giriyor yatagına sabaha kadar alkol madde sonra aşırı doz dan ölüm
Kızın salaklığı. Hiç üzülmedim.
Şu herifi görünce midem bulanıyor
ben bu ümitcanın tipini...
Bu kızlar harbi geryzekalı
Baska bi ki sozde aşık olcak ve yone olecek
artık birileri vurur gizlicene yetti artık
Bazı kızlar gercekten sapı samanı karıstırıor
Bu tipteki adama bu Kızlar nasıl bakıyor ya