Hiç bir şey, cezasız kalan ilk suç kadar cesaret verici değildir demişler. Buradaki durumun o olduğunu düşünüyor herkes ama tabi adalet de hislere göre değil kanıtlara göre iş yapıyor. O nedenle her zaman yürekleri soğutamıyorlar.
Gelelim bugüne... Öldürülen bu genç kadın için birçok kişi üzülmekten ziyade kızdı ona, belki doğru belki yanlış bu konuda yorum yapamam ama hiçbir şeyin sonu ölüm olmamalıydı. Yanlış tercihlerin bile sonu ölüm olmamalıydı.
Ümitcan Uygun'un yeni sevgilisi de ölü bulundu, yine suçlu bulunmazsa ne olur?
Hiç kimse için iyi olmuş haketmiş gibi bir cümle kuramayız. Bu ne haddimizdir nede insanlığa sığar. Her ne olursa olsun kimse ölmeyi haketmez. ancak bu kadar genç kadın ölürken hala nasıl oluyorda güvenip gidebiliyorsunuz bunu aklım almıyor. Özellikle de bu konu da. Zaten adamın birinci sevgilisi öldü. Buna rağmen hala nasıl kalkıp gidebiliyor bu genç kız aklım şaşıyor. Hayatınız bu kadar mı ucuz bu kadar mı değersiz. Anne babanız sizleri ne emeklerle yetiştiriyor bir yerlere getirebilmek için çalışıp çabalıyor. Gerçekten kızlara çok kızıyorum artık. Lütfen artık kimseye güvenmemeyi öğrenin. Kimsenin evine otel odasına şuraya buraya gitmeyin. Birlikte alkol uyuşturucu gibi zararlı maddeler kullanmayın. Artık bi kendimize gelelim.
Ya hu yanlis tercih olur da bu kadari da olmaz ki ama tamam hic birinin sonu gene ölum olmamali fakat bu da yanlisin farkli bi boyutu resmen asiri sacma bisi yani bu adamla sevgili oluyorsa gecmisini de biliyordur tum tr duydu ya bu adami yanlis yaparsinda goz gore gore de bole sacma bir yanlis yapmazsin suclu tamam tutuklanmali orda adalet yok tamam da bu kiz bu adami nasil sevebiliyor bu kadar seye ragmen ve ayni evde kalabiliyor falan yani linc falan yerim belki de bu kadari da olmaz yani hic kusura bakmayin, goz gore gore parasutsuz ucaktan atlarmiydiniz bu resmen ona benziyor yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadist erkekleri seven kızları gördüğümde, aklıma masumca ölen gariban ailelerin kız çocukları geliyor. Tecavüze uğrayıp öldürülenler geliyor. Şu keko ve mafya severler son yıllarda çok türedi. Umarım bu haberi görüp bir nebze utanırlar. Hiç olmazsa öldürülen kadınlara saygı gösterirler. Tercihlerin sonu bu olmamalı ama güçlünün yaşadığı bir dönemde, seçimlere dikkat edilmeli. Çünkü kimse kimsenin arkasında durmuyor. Bu tepkiler sadece sosyal medyada paylaşılıyor. Kadir Şeker gibi iyi niyetli gençler de yalnız kalıyor.
Evet halen kadın cinayetlerinde eksik olduğumuz bi hukuksal sıkıntımız var. Ama ben başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Yahu arkadaş sizler hiç mi sevgilinizin adını soyadını Google aratmıyorsunuz? Hiç mi merak etmiyorsunuz? Adam günlerce TV de sosyal medyada haberleri döndü. Hadi bunlara bakmadın bi yaz bakim ya arama motorlarına neci bu adam. Neyse umarım hak ettiği cezayı görür. Bu yüzden işte Allahın adaletine sığınıyorum. Bu tipleri bir kere öldürmek kurtuluş çünkü.
Eski sevgilisini öldürmeye yönelik şüphe çeken ve uyuşturucudan içeri alınan birisiyle sevgili olabilecek kadar aptal birisinin ölmesi çevre kirliliği ve küresel ısınma açısından Dünya'ya daha faydalıdır. Bir inek gübresi bile daha kıymetlidir. Adalete güven zaten bitti ama insan bu kadar da canım olamaz ya. Neyse ışıklar içinde uyusun bari.
adam uyuşturucu satıcısı kızları satıyor gece klüplerine düşürüyor. yürüyen suç makinası. bunlarda bedava uyuşturucu için bununla olanlar büyük ihtimalle. olayı normal bir kadın üzerinden görmeyin. dm 45 bin mesaj atılmış birkaç defa atılmış aynı kişiden 4-5 bin kişi bunu tam anlamıyla tanımayan kişiler cahillik
Valla hiç umurumda değil. O kadar insan hayatını kaybediyor, doğal afetlere ve başka insanların zalimliğine kurban gidiyor. O kadar asker ölüyor. O kadar kadın dayak yiyor, şiddet görüyor. Onlara üzülmekten artık bu tarz bile bile yapılan hataların ölümle neticelenmesine üzülmüyorum. Dünyada zaten her gün yüzlerce insan ölüyor, bir tanesi de akılsızlığıyla hayatını kaybetmiş. Oturup ağlayamam buna. Hak etmiş demiyorum asla, kimse ölümü hak etmez ama insan biraz düşünceli olmalı. Neyse merhumenin arkasından konuşmayalım daha fazla. Umarım ibret olur diğerlerine.
konuyu dağıttın her neyse normal kadınlar değil onu anlayın. bazı yorumlarda Kızlar bu at hırsızların da ne buluyorsunuz yazmış birisi benim demek istediğim bir nokta buydu birisi iyi yapmış benim yerime öldürüyor yazmış
Bu nasıl bir sınav, nasıl bir hayat anlamak çok zor. Birincisinde kanıt yok falan dediler ispat edemeyip saldılar, bunda da kanıt yoksa ne olacak? Örneğin o kadar toplum baskısı olmasına rağmen Aleyna Çakır'ı dövüp bayılttığı video ile ilgili bile ceza almadı adam. bu kadar işte ölürsen biter. Bu mu gerçekten?
Esra Hankulu da bir yanlışa sürüklenip bedelini en ağır şekilde ödeyen, çok üzüldüğüm biri oldu. Bu ülkede hangi köşeye baksak bir kadının öldürüldüğü yer çıkabilir, o kadar çok kadın öldürüldü ki...
Ellemeyin adama beyinsizleri temizliyor iste iyicene kızlar zıvanadan çıktı türk kizları sinirimi bozuyor iyicene bana kalsa bunlari tutar atese veririm ama iste olmuyor adsm benim yerime hallediyor böyle beyinsizlerin yaşamasi yanliş bu türk kizları kendilerini düseltmedikçe hic bir sey düzelmez
Yahu benim aklım almıyor bu adam geçen sene Aleyna Çakır 'ı öldürmedi mi? Öldürdü. Tüm Türkiye nin gündemine düşmedi mi? Düştü. Bu kız da bu piskopatın seri katil olduğunu bilmiyor mu? Biliyor. O zaman sen ne diye bu seri katilin oyunlarına geliyorsun ki benim aklım almıyor akılı başında bir insan neden bunlar gibi şerefsiz katillerle sevgili oluyor. Allah rahmet eylesin. Umarım bir an önce adalet ⚖ tecelli eder de Allah ta bunların belalarını verir.
Hala ümitcan'ı suçlayan var. Gülüyorum hatta kahkaha atıyorum 😂😂😂😂😂
Bu insan bile olmayan kişiye sosyal medya dan kaç mesaj geldi biliyor musunuz? Ve bir çoğu aile kızı dediğimiz tiplerden. Sabah akşam bu şeref yoksunu insan için ölen TR kızları var iken ben artık bunun yanında ölen kadına üzülmem.
Devlet zaten kendine sahip çıkamıyor. Bunu da serbest bırakıyor. Kızlar da böyle tiplere ölüp bitiyor.
Vallaha hiç kimse kusura bakamasın ama kıza hiç üzülmedim kendisi kaşınmış bile bile ölüme gitmiş zaten kaç yaşında kadın sonuçta madem bunlara göz yumuş sonu da böyle olur işte kuş beyinli
Üzücü bir olay ama Aleyna Çakır meselesinden sonra bir kız tekrar gidip bu adamla beraber oluyorsa testi su yolunda kırılmaz iş diyorum ben sadece artık.. hani biri birinden çok farklı değil kalkıp da bir Özgecan meselesiyle aynı konuda kadın cinayetleri diye asla değerlendiremeyiz bunu
Peki madem bu çocuk katil ki öyle zaten. Bütün erkekler bu katile lanet oku kınar iken bu çocuk canlı yayın yapınca milyon kız kadın evli kadın bu çocuga aşkım o kız ölümü hakketti boşver bizide düz sıraya al diye mesaj lar atıp katili kollayan kadın lar. Katil oldugunu bile bile ilişki yasayan alkol made seks evine kapanan yine kızlar. Aşırı doz almış beyin kanaması geçirmiş bu kız bu sefer de. Kadın lar ne yapmak istiyor sizi savunmak istemiyorum artık
Artık adaleti konuşmamıza bile gerek yok. Artık bazı şeyler de gün gibi apaçık, bu adamın instagramı hacklendiğinde on binlerce kadın bu adamla birlikte olmak için mesaj atmışlar. Bu kadın olmasaydı emin olun on binlerce kadın sıradaydı. Bu kafayla on binler yüz binlere çıkmazsa dua edin. Ne diyeyim, Allah basiret versin...
Valla bu kadınlar inan hak ediyor aslında eskiden bir nebze daha pozitif bakardım olaylara ama bazı inan şu an umrumda değil üzülmüyorum acımıyorum yani umrumda değil Ümitcan Uygun olayına gelirsek eğer bu çocuk gözaltına alınıp içeriye girmeden önce instagram hesabı donduruldu bunu redhack kırdı ve ne kadınların mesaj ve fotoğrafları vardı hesabında hatta ç*plak resimler vs paylaşanlar bile var aralarında evli olan kadınlar bile var ne demiş atalarımız '' ağlamayan bebeğe süt vermezler ''
@pinniethewooh Neden gerçekleri işitmek duymak bu kadar mı zorunuza gidiyor hepiniz aynısınız aslında inan söyleyecek iki kelime bulamayınca hemen küfür hakaret
Olaya sasirdimmi sasirmadim. Persembenin gelisi carsambadan bellidir. su zamanda hemen hemen butun kadinlar aynisini yapiyorlar. Okadar deger veriyorsun umursamiyorlar nerede bir serseri onunla beraber oluyorlar. Soruncada adini sevmek olarak soyluyorlar. Sevginin ne demek oldugunu bilmiyorsunuz siz kadinlar.
Nefislerinin kurbanı insanlar üzücü yapacak bişey yok Allah hepimize akıl vermiş kullanmayı nasip etsin. Gözz vermiş olanları gerçek manada görmeyi nasip etsin...
Bununla sevgili olan kız isteyerek sevgili olmuyordur beynimi yıkamıştır kızın bu pis bence akıl sağlığı yerinde biri böyle tiplerden uzak durur. Ama ne olursa olsun hiç bir kadın ölmeyi tacize uğramayı hak etmiyor bu pisliği İdam etsinler artık. Maalesef ülkemizde erkeklerin her yaptığı pislikler normal görülüyor.
Hadi o konuda haklısın diyelim. Peki ifşa edilen mesajlara ne diyeceksin? Evli, çocuklu kadınlar bile mesaj atmış. Onlar da mı zorla attı o mesajları? Çocuk bakışlarıyla mı hipnotize ediyor kadınları?
Bu adiyi serbest bırakan sisteme tüm vicdanlı vatandaşlar olarak sövüyoruz ama el insaf hiç mi aklın fikrin mantığın yok senin hemcinsine şiddet uygulayıp bir cinayette baş süpheli olan bu saygısız aygırın yanında ne işin var be kardeşim ah ahh bizim kızlar da bir değişik.
Katil potansiyelli birine Instagram'dan binlerce mesaj yağıp halen ilişki kuruyorlarsa bence bu intihardır. Herkes tercihlerinin bedelini öder, üzülmedim daha fazlasının olması dileğiyle boş yere oksijen tüketmesinler.
Tek kelime "kısas" böyle itleri yaşatmak ülkenin düzgün insanlarına ayıp yazik günah belki tepki alacağım ama böyle insan görünümlü mahluklar gezip tozan altına yatan kızlarda da suç var sokakta bir kıza şiddet uygulayan birisini darp etsen suçlusun bu ülke de neden peki erkek kız tartışması gördüğümde direk beklerim sonuç nereye varacak kizim canı tehlike de olabilir belki diye ama bazı kızlar 5 dakika sonra ne olabilir diye bazı kızlar gerçekten kendisinin kıymetini bilmiyor net.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızda da suç var ama sonuçta ümit içeri atılmadı şrfsz , kıza ben suçsuzum suçlu olsam şimdiye yakalarlardı ayakları yapıp kandırmış da olabilir. Ölmeyi haketmedi. Keşke şu çocuğu geberten olsa vallaha tiksindim tipini görmekten. Bu yine yakalanıp ceza almazsa herkese bi öldürme bi b’klar yeme cesareti gelecek zaten vardı da extra bi cesaret yüklenmesi olacak..
Bu adamın dışarıda olması hata Bu kızın bu adamla muhatap olması dahi hata Hele bir de sevgili olması çok büyük hata Yani kapılar açık olunca giren hırsız gibi bir şey
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aleyna çakırın tırnaklarında ki DNA örneği bu davarla uyumlu olduğu halde serbest kaldığına göre, adaletin yürek soğutamamasının sebebi kanıt istemesi değil, adaletin bu topraklarda hiç var olmamasıdır.
Awk birlikte olduğum iki kadın benden ayrıldıktan 3 yıl sonra arayla ölü bulunsa, ben tribe girerim. Ne gerizekalısınız awk. Ölmeyi haketmediniz ama yaşayacak kadar da zeki değilsiniz demek ki. Doğal seleksiyon.
Belki kız kaldırıldı ne biçim insanlar var dünyada yargılamak size mi düştü sonuç olarak o kadın öldürüldü kimse öldürülmeyi haketmedi. Bu pisliği derhal idam etmeliler allah bu ve bunun gibilerin belasını versin.
Kızların ikiside çok güzeller hem aleyna hem de esra mekanları cennet olsun huzur içinde uyusunlar insanın aklına gelmiyor değil böyle güzel kızlar nasıl oluyorda bu tipte bir erkeğe ilgi duyabiliyor hem de aleynanın başına gelenlerden sonra Allahım yardım etsin herkese akıl fikir versin rabbim şaşırtmasın
Ne yalan söyleyeyim kıza üzülmedim. Böyle birine yaklaşıyorsa sonunun böyle olacağını da bilmeliydi. Buna bir de nude foto atanlar, mesaj yazanlar falan vardı, ne halleri varsa görsünler.
Güzeller güzeli gencecik bir kız... madde bağımlısı olduğu belli.. umitcan denen se... re.. fsiz.. çocuğu belliki kizin bu zaafını kullanmış olmalı.. O kızın neden onunla olduğunu bilemeyiz tehditle de yanında kalmis olabilir. Adam katıl herşey beklenir.
Sevgilisi olduğunu duyunca ben de kızdım ama düşününce tehditle yanında tutuyor olabilir bu kızları. Aklı olan insan böyle belalı bir tipin yakınından bile geçmez. Öldürmeye devam eder..
uyuşturucudan kaynaklı ölmüş. ama altında kim bilir neler var. bazı kızlar badboylara hayran. ümitcanı görsem yolumu değiştirim. ama bazıları ona hayran bu da bir gerçek.
Kızlar hepsi değil ama genel olarak biraz yarım akıllılar. Be a*q kızı hiç mi düşünmedin, sormadın sorgulamadın. Bu adam kimdir neyin nesidir diye? Hak etmiş.
Boylesine masum bakisli bir kiz boyle hir tipsize bakipta ve daha önceki vukuatini bile bile nasil boylr bir tipini miktimin sevgilisi olur hicmi sonunu düşünmüyorlar.
Yav ne sevgilisi, siyasi g*avatın zorla alıkoyup maddeye bağlayıp kullandığı kullandırttığı kızlardan biri bu. Ota b*ka sevgili demeyin. Yine suçlu bulunmayacak, çok sağlam korunmakta bu siyasi g*vat.
@Bezginbiri10 Bu dediğin mantık, elemanı aklamakta. Burada bir insan öldürülmüş. Ayrıca nereden biliyorsunuz da bu kızın kendi isteyerek orada olduğunu? Herif fuhuş çetesi yahu. Siyasi g-vat ne demek? fuhuş çetesi, arkası sağlam demek. O kadar kanıta rağmen bu kadar rahat dolaşması, arkasının sağlam olması , korunması demek. Sıradan basit bir şekilde bir yorum yapmalık olay değil bu.
Ya arkadaş tamam üzülüyoruz hiç olmasın istiyoruz böyle şeyler ama bilerekte lades yapılmaz ki sırf lüks yaşam için bu adamların yanında da takılınılmaz ki kardeşim.
yakışıklı zengin diye bir erkeğe bağlanmayın hemen evine gitmeyin bi tanıyın az geçmişinii araştırın. adam geçmişte bir kadını öldürmekten tutuklanmış daha mal mısın evine gidiyorsun bu şerefsizin anlamam ki.
Adalet sistemi zaten kötü, neden halen bu varlıkla sevgili olunuyor çözemiyorum. Umarım bu sefer adalet yerini bulur, bulmazsa eğer umarım kimse evine gitmez bu varlığın.
Hukuk değil guguk devleti olur. Arkasında Süleyman soylu var babasınım röportajını izlerseniz anlarasınız. Yazık çok yazık o kızlara tipi zaten tip değil tam bir çakal. Bazen devlete bırakmıcaksın.
Bu bilmem ne evladının sicili ap açık ortada, sen de kalkıp kendi kendine ölüme yürüyosun, buna aptallık ya da intihar denir işte, baika da bir şey denmez. Ne diyim Allah rahmet eylesin :/
Herkes neden kızı suçluyor ki o zavallı böyle olmayı kendi mi istedi acaba. zorla. mi götürüldü tehdit ve şantajla mi gitti yoksa uyuşturucu madde etkisi altında miydi bunların hiçbirinin cevabı yok
Binlerce var sırada yalvardı evli bekar kızlar bu katile o kız ölümü hakketti aşkım bizide düz sıraya al diye. Lann bu kadınlar zevk şehvet için katille yatıcak alkol madde aşırı doz dan öl sonra erkek ler katil kötü hadi gidin be yatıcak yeriniz yok
bu psikopat yapmadıysa, kızların kaldığı odanın altında metan gazı var herhalde gelen ölüyor.. kadınlar gece kulübünde çalışıyor diye öldürülmesi normal gelmemeli kimseye.