4 Haziran'da Ankara 'da intihar etti denilen #AleynaÇakır'ın birlikte olduğu erkek tarafından defalarca şiddet gördüğü, hatta baygın halde videolarının paylaşıldığı tespit edildi. Buna rağmen Ümit Can Uygun hakkında herhangi bir cezai işlem yapılmadı. aleyna çakır
Sayın savcılar! Sayın hakimler! Ne olur bu cinayetleri dibine kadar araştırtın. Anne babalar gözbebeği gibi baktığı kızlarının bir psikopat tarafından katledilmesinin araştırılmamasına daha da kahroluyorlar. Araştırın savcı abim hakim amcam. Bu kız bizim de sizin de kızınız. 🙏 https://t.co/iGDS1Df2XG— Haluk Levent (@haluklevent) June 6, 2020
Sevgilisi Aleyna Çakır'ı döverek öldüren ve bunu videoya çeken Ümit Can Uygun neden ceza almıyor?
daha geçen yıl benim şehrimde bir kadın pompalı tüfekle eşi tarafından öldürüldü sadece yerel ilçe gazetesi yayınladı türkiyenin gündemine bile gelmedi, bu yıl mahallem de 4 kişi öldürüldü ölenlerden biri de kadın dı, sadece doğan haber ajansı ufak bir haber verdi, sonra yine kendi yaşadığım ilçe de bir kadın eşi tarafından hastanelik edildi bu bile yerel gazete de yayınlandı siyasi, ideolojik bir malzeme edilmedi, tamam kadına şiddet suçtur en ağır suç verilmelidir ama şunu anlamıyorum benim şehrim de eziyete uğrayanlar kadın değil de bazı seçilerek bilerek sırf siyasi ideolojik malzeme edilen haberdeki kadınların haberleri neden veriliyor türkiye gündemine otururken adalet hukuk nerde deniliyor benim memleketimin kadınları için adalet yok mu? var tabiki öldüren en ağır cezayı aldı bile merak etmeyin! Hukuk gerekli olan cezayı veriyor. Lakin Önemli olan Bu haberler üzerinden manipilasyonlara dikkat etmek lazım kafama takılan bizde ölen kadınlar kadın değil mi haberler gündeme vermek bile istemedi ben kaç defa mail çektim ulusal kanallara bu kadınların da sesini duyun umurlarına takmadılar
Ya bir kadına nasıl vurabiliyorsunuz la. n ben utanırım bir kadına vurmaktan bir kadın beni ne kadar delirtirse delirtsin isterse ana avrat küfür etsin dövmem dövemem cezasını başka şekilde veririm. Erkeksiniz la. n erkek kadını dövmek nedir? Yazıklar olsun kızlarda zaten hep böylelerinin elini tutuyorlar birazcık dikkat edin kiminle sevgili olduğunuza.
Adalet mazlumun yanında değil zalimin yanında nedense bu Ülkede. Allah şahidim bir Bayanın yanından geçerken bakmaya çekiniyorum yanlışmı anlaşılırım diye. Böyle ruh hastası insanların Anne Babaları bunları nasıl bir tarzda yetiştiriyor acaba? Ülkede o kadar Kadın cinayetleri olmasına rağmen neden Devlet hala göz yumuyor böyle cani olaylara acaba?
Güzelim benim , adalete yer verilmediği sürece senin gibi bir çok kadına her ülkede el kalkacak. Masum olsun ya da olmasın bir kadına el kaldırmanın cezasını belki bu dünyada almıyorlar ama asıl dünyada senin gözlerin önünde onlar acı çekecek sen izleyeceksin. Mekanın cennet olsun🖤
Döverek öldürdüğu kesinmi sadece yüksek bir olasılık hemen kesin olarak öldürdü diyemeyiz ya intihar ettiyse. Ben burda o serefsizi savunmuyorum tam bilmeden yargılamanın yanlıs olduğunu söylüyorum. O serefsiz eğer oldurdugu kesinlesirse ceza alması gerekir sartta hatta bayılttığı icin ceza alması lazım ama verilmiyor. Nedenmi arkası güclüymüş insallah cezasını çeker o adi insan. Kadın narin bir varlıktır her şeyden önce o da candır ona vurulmaz isteği dısında dokunulamaz bile. Neşet ertaşın bir sözü var kadınlar insandır bizler insanoğlu bu cümle her şeyi açıklıyor. Adalet insallah yerini bulur.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun günahları varsa affetsin allah. o itede gereken ceza verilsin cezası idam ama nerde. it bile denmez, bu mahlukata Allah belsını versin. kafama takılan nokta anlamafdıpım yer bu kızın bu şetfszke mahlukstks ne işi var nasıl sevgili oluyır kızlar ne anlıyorlar böyle serseri şrfsiz kişilerden ne buluyorlar anlamış değilim efendi merhametli insanlaruda istemiyorlar kibar insanları redderler. gerçi kimse güven olmuyor bu zamanda artık dursun şu kadın cinayetleri şu genç kızlarımız akıllarını başlarına alsınlar dikkat etsinler böyle o. c mahlatkardan uzak dursunlar
anne ve babalar dikkatli olmalı dikkatli davranmalı. eğer sevgili oluyorlar da iyice tanımalı tanısa bile yanlışını görüyoruida ayrılıyor yinede şerefsizler kızın peşimi bırakmıyorlat nasıl bir adalet var ülkede adalet yok hiç bir şey yok yazık çok yazık
Kızın bu adamla ne mi işi var? Görmüyormusun adam gösterişi seven birisi parası var arabası var günümüz kızlarının ilgilendiği tek şey bunlar. Gençlik şimdi böyle abi çok boş bomboş bir yeni nesil var
Kadınlara dair birsürü yasa hak yazıyorken sırf böyle işkenceler çekmesin kadınlar diye kadınlar için daha öncelikli yasalar yazıyorken maalesef sadece yazıda. Savcılar hakimler bile kadın ezilmesinden yana. O yasaları ortaya koyan yok. İşkence görüp de birsürü kadın uzaklaştırma istiyor, hepsinde de alamıyor öldürülüyor. Ölü kadınlara uzaklaştırma geliyor. Sürekli gördüğümüz olay bu. Erkekler diyecek hep burada. Yasalar her zaman kadından yana diye de onun başında %95inde erkek olup ezilsin banane deyip yasaları yok sayıyorlar hep. Ben bile birsürü yere gittim uzaklaştırma alamadım annem sağolsun şikayetçi olmuş da kadın savcıya denk geldim o çıkardı. Ama Türkiye savcısında hakiminde de sıkıntı hiçbir şeyle uğraşmayayım hep davaya gerek görülmedi yazıp geçeyim derdindeler. Dava olsa hakim davayı ilk celsede düşürüyor. Eşimin eski dolandıran kişi ad soyad hepsi aldığı paraların kayıtları varken bile dava açılmadı. Öldürmeye de artık bişey olmuyor
Ülkemizde Adalet kişiye özel ve sosyal medya üzerinden sağlanıyor. Bu ülkede adalete 1 gram güvenim kalmadı. Eğer ki sağlam tanıdıkların varsa veya ultra zengin kişi isen istediğin suçu işle...
Arkadaşlar kusura bakmayın genelleme yapmak istemiyorum ama nerede it kopuk hayvan var onlara ilgi duyuyor bir çok kadın, kibar adamı düzgün adamı istemiyor pısırık gözüyle bakıyorlar. Kızlara bakıyorum genelde yanlarında elinde tespihi olan militan tipli erkekler var. Lütfen iyi insanlarla sevgili olun veya evlenin yoksa böyle haberler duymak zorunda kalıyoruz.
@İsteksizAdam ne alaksi var eşi tarafından cocugunun babasi tarafindan dövülen oldurulen kadınlardamı piskopat sevmisti adam piskopatligini iyi gizleyebiliyorsa onlar ne yapsin. Bazilari sevgiki es baba olana kadar herseyi yapior tabiki iyi arastirmak gerekir ama öyle iyi rol yapan insanlar varki kimse secemiyor. Siz erkekler gercekten cok iyi kadinlar secebiliyorsunuz sanki sizde kandiriliyor sizde aldatabiliyorsunuz. Herkes herkesi iyi tanimali bu kadin erkek farketmez. Ben 10 yilda tanisam hicbir erkege esimde dahil guvenmem.
@Citlakkk Ablacım eğer bilmiyorsa psikopat olduğunu kendini iyi gizliyorsa ona sözüm yok haklısın o konuda ama psikopat olduğunu bile bile beni sahipleniyor beni kıskanıyor diye böylesi hayvanların peşinde dolaşıyor bazı kadınlar bakın dikkat ederseniz tüm kadınlar böyle demiyorum bazıları diyorum.
Sonra da kadına şiddet neden bitmiyor diyorlar. Katilleri cezalandırılmazsa nasıl şiddet biter ki? Gencecik bir kadının hayatı karartılıyor ve bunu videoya çekebilecek vicdansızlıktaki katili elini kolunu sallayıp gezebiliyor. #AleynaÇakır 'ı öldüren şahıs en kısa sürede adalete hesap vermeli!
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Akp hukumeti geldi geleli bu kadin cinayetleri bitmedi. Kizlar kadinlar allaha askina kimseye guvenmeyin ne devlete ne en yakininiza kimseniz yok sizin kendinizden baska. Nekadar guzel bir kiz okadar uzuluyorumki. Bu olanlari gorunce. Cunku benzer seyleri eski esim tarafindan yasadim. Hic bir sucum yokken. Ve burada atip tutanlar kadinlar serefsiz seviyor diyen erkekler sizde serefsiz kadinlar seviorsunuz sizde kandiriliyor sizde aldatilabiliyorsunuz. Bazi insanlar cok guzel rol yapabiliyor. Kadin erkek kimse kimseye dort dortluk guvenmemeli eşinizde olsa 10 yilda tanisaniz insanlar degisir insanlar rol yapar. Cok uzgunum.. Allah rahmet eylesin..
Çünkü korunuyor. Erdoğan ve bahçeli nin fotoğrafları önünde fotografları var, silahlarla ülkü ocağında fotografları var. Erdoğana ve bahçeli ye destek vererek siz sebep oldunuz bu iktidarın yargıyı mahvetmesine. Şimdi hiç ağlamayın. Herkes bu diktatörün zulmünü tadacak. Ona destek olduğunuz için çok pakman olacaksınız
Şimdi çocuk akpli olduğu için üstü bir süre sonra kapattırılmak için baskı yapılacak, Gündemden sildirilmeye çalıştırılacak, Eğer kontrolden çıkarsa ve olay sosyal medya da çok yankı uyandırırsa göstermelik bir iki pozla göz altına alınıp tutuklandığı yazılacak ama 1 ay sonra tekrar halkın arasında görülecek.. Şule çet davasında ki şahıslar dan bir tanesinin akrabası da cumhur ittifakında görevliydi o dava nın nasıl kapattırılmaya çalışıldığını bizzat izlemiştik
Bu gibi itlerin soyunun tükenmesi hayal oldu galiba artık dünyada. Ders çıkarması gereken kızlar da var bir yandan.. Şu kötü/serseri erkek sevdanız bir bitsin artık ne akıllanmadınız ake..
Umarız bu şerefsizn de videosu gelir ağzı burnu kan içinde geberirken
Ya kusura bakmayın ama adamın konuşmasındaki itliğe bakar mısınız bir? Halinde hareketinde meymenet olmayan it oğlu itin tekiyle bir kızın ne işi olabilir? Biz bu sitede de yıllardır tuhaf tuhaf erkeklerle sevgili olan kızları görüyoruz, ne idüğü belirsiz tiplerin yanına gidiyor bu kızlar. Suçlunun kim olduğu zaten belli yerin dibine batsın o**spu çocuğu ama kızlar da artık şöyle tiplerle sevgili olmasın uzak dursun adamın tipinden konuşmasından belli ne mal olduğu.
Bu durum son 20 yıldır izlenen tv programları, diziler ve “yarışma” programlarıyla internet ortamında oynanan oyunların bilinç altına çaktığı insan öldürmek çok basit ve sıradan birşeydir, şiddet çok normal birşeydir, canın ne istiyorsa yapabilirsin mesajlarının dışa vurumu değil midir aslında?
Az önce okudum bende haberi ikiside 20 yaşında daha çocuk hastalar bana göre. Aslında şunu sorgulamak gerekiyor. O çocuk nasil bu hale geldi. Hükümetin herşeyi meşru kılması, dizilerin ozendirmesi ve de aileden alınan terbiye sonucu işte sonuç ortada. Yazık yani.
Bu ülkede adalet kalmadığı için artık adalet sosyal medya aracılığıyla sağlanıyor. Ve ceza alırken biri eğer az verildiyse herkes adaleti içerdeki mahkumlardan bekliyor. Özgecan olayını hatırlarsınız belki. Bir yazar mıydı kimdi net hatırlamıyorum şunu demişti: eminim ki mahkumlar özgecam katiline içerde gerekli cezayı verir demişti. Resmen bu haldeyiz. Adaleti sosyal medya ve mahkumlar sağlıyor. Yargının eli kolu bağlı izliyor.
çokta güzel kızmış canım benim mekanı cennet olsun... adi köpekler ya bir insan nasıl yetişiyor hangi fdakarlıklarda büyor haberleri yok anası babası bu kızı sen üstünde pislik egolarını tatmin et diyemi buyuttu be kardeşim herıf...
ama ne desek boş empati yeteneği olsa boyle bıseyı yapmaz zaten utanmayacak ınsanın yzuune konusulmaz. alıcan bunu hapise atıcan baska yolu yok
Kendi kızlarının başına gelse ne yaparlardı acaba.. Kimsenin başına gelmesin umuyorum artık çok can sıkıcı, çok saçma sapan bir hal aldı bu adalet sistemi. Adam orada ama dokunmuyor kimse. "Sarhoştum özür dilerim yapmamam gerekirdi" diye bir mesaj yayınlanınca suçsuz olunuyor demek ki. Belki gerçekten intihar etmiştir belki o öldürmüştür ama intihar etse bile bu kadına o sebebi veren o şahıstır. Birşey diyemiyorum..
Kendilerinin kızlarına gelemez çünkü korunuyorlar burdaki şahıs MHP nin koluymuş arkasında devlet var bir nevi yazıklar olsun böyle hakime de savciyada
çünkü cezaları belirleyenler en ağır cezaları almadığı sürece bu böyle devam edecek. sıfatı unvanı ne olursa olsun ülkede kaos çıkma pahasına da olsa yasaları belirleyenlerin tuzu kuru olduğu için bu şekilde davranıyorlar. ama türkiye de abd gibi patlarsa bir gün belki biraz düşünürler. o da vicdanlı olduklarından değil kendi popları tutuştuğu için
Ceza alsa neye fayda, giden gitmiş olan olmuş. Kimin ne bok olduğunu bile bile devam ediyorlar böyleleriyle hayatta olsa belki de başına geleceği bile bile devam ederdi. Atılan bir tokatin bile can alabildiği şu yaşam da şiddete razı gelen kadınlar olduğu sürece böyle orsqu çocklari her seferinde daha fazla şiddet göstermeye devam edecek.
Türkiye'de kadın cinayetlerinin sorumlusu ne kadar erkekse, bir o kadar da kadınlardır. Çünkü şerefsiz erkek seviyor kadınlarımız. Su adamın tipine bak, birde kızın tipine. Adamın ne olduğu 40 km'den belli. İyi erkekleri harcayıp bu tür keko şerefsizlere aşık oluyor kızlar, şu kızın bu erkekle yan yana gelmesi bile büyük hata. Ama maalesef 100 erkekten 5 tanesi katil olma potansiyeline sahipse, kızlar o 5 erkeği daha çok çekici buluyor sonucu da aynı hep ve artık erkekleri de kadınlara şiddet gösteriyorlar diye genellemeyi bırakın siz bilerek isteyerek böyle erkekleri buluyorsunuz. Hiçbir zaman akillanmazlar, Türk kızlarınin beğendiği erkek modeli değişene kadar daha çok kadın ölümleri görürüz. Şerefsiz erkek seven kızlar ne zaman değişirse, o zaman kadına değer veren erkekler çoğalır. Adamlar kızları tavlamak için maço takılıyor niye çünkü kızlar bunu istiyor..
@Tuğçe999999 banane o kıza bu çocuk seni öldürecek diye vahiy gelse o kız yine onun peşinden gider çünkü kaldı ki tamda düşündüğüm gibi şikayetini geri çekmiş aşık olduğu içindir kesin
Böyle mal karaktersiz or... pu çocukklarının peşinden gitmeye devam ettikçe her gün birinizin hayatı sonra erecek üzülüyorum gerçekten sizi gerçekten sevecek insanlara değer vermiyorsunuz... Kahpesin insanoğlu insana değer vermeyen insanlar yaşamasın artık ÜmitcanUygun gebersin mk
En acı olan şeyde bizim bu olaylara karşı toplum olarak alışmamız. Alışılmamalı sessiz kalınmamalı ama... Adalet sadece bir Kadın ismi olarak biliniyor artık.
Bir kereden birşey olmaz diyen zihniyet ne olur ki. Merak ediyorum kendi kızlarına eşlerine hükümütten bir kişiye böyle birşey olsa 2 saat sürmez müebbet alması. Ceza vermeyi geçtim birde infaz çıkarıp serbest bırakıyorlar
Ben hanımlarımıza kızlara bir tavsiyem sebebi nedir ilişkilerin bilmiyorum para mı sevgimi ama lütfen böyle piçlerle muhatap olmadan önce araştırın en başından frenleyin iş bu noktaya gelmeden yazık oluyor ömre cana güzelliklere çok üüzücü
şu videoyu bile yayınlamaktan çekinmiyor köpek herif mafya derim ben buna dengesiz kabadayı birisi akıl hastası ve psikopat bu daha ne diyeyim alın maço erkeği görün bunun siyasi olarak arkası var %100 belli
adalet dediğin şey sadece adliye girişlerindeki devasa adalet temsili heykenden ibaret olduğu sürece ceza almaz böyleleri. o yüzden fazla düşünüp kendi kendine sinirlenme
Demokrasiyi savundukça bu böyle olacak suçlular hapse 50 kilo girecek 90 kilo elinde tespihle çıkacak. Demokratlara sesleniyorum, annenize veya çocuğunuza tecavüz edilip öldüren biriyi kendi verginiz ile besliyorsunuz.
@Tuğçe999999 Kısasta hayat var, senin çocuklarını öldüren birini kendi verginlemi beslemek istersin yoksa onunda aynı şekilde öldürülmesinimi istersin?
Cahilin tekisin kes sesini. bilmeden onları savunmuş oluyorsun. biz böyle bir şeyin olmasını niye isteyelim. senin yazdığın cümle ne ahlaka ne hukuka uygun. ne yazdığına iyi bak
Artık nedense sosyal medyada gündem olmayan, ses getirmeyen hiçbir suçlu cezasını çekmiyor. Hakimler savcılar demek ki adaleti sosyal medyaya göre sağlama kararı almış!
paylaştığı fotoğraflardan nasıl korunacağını anlayabilirsiniz. kız bu manyakla sevgili olup her ne kadar yanlış yapsa da bu öldürülmesini haklı çıkarmaz.
Kaç kadının ölmesi gerekiyor bu hukukun durumu ciddiye alması için? Bunların hepsi böyle işte. Ceza almayacaklarına güvenip sürekli girişiyorlar. Öbür dünyada çekecekler artık.
Lan g*t oğlanı işine gelmiyorsa sktr gt. Allah'ım kafayı yicem nasıl uzanmış yere hiçmi vicdan yok be of of. 😭😭 Şu p*çe jartiyer giydirip sokakta dolaştırcaksın adaletine s*kim yargı.
Okadar küfür ettim ki.. Şerefsizi yakalayıp gereğini yapmaları gerek. Ama bir can gitti. ne desek ne yapsak, o şerefsiz ne kadar ceza alsa içimiz yine kurumaz o kız geri gelmez..
Ayisi kuvvetlidir son 20 yildir kadina siddet uyguluyan mahlukatlar ceza aldiki asil sorulmadi gereken soru bu muz cumhutiyetinden farki kalmadi tek farki hala gulu gulu dansi yapmiya baslamadilar
Anca gücün kendinden güçsüzlere yetsin hayvan sımalı herif gel erkeksen bana yetsin de ağzını yüzünü paramparça edeyim kafanı gözünü kırayım benle herhangi bir yerde denk gelmemek için dua et kansız herif seni tek vuruşta komaya sokmaz isem adam değilim
Utandım bir erkek olarak. Yemin ediyorum böyle şeyleri okuyunca görünce izleyince kadına merhaba diyesim gelmiyor. İnsanlık dışı pislik insan musfettesi. Allah seni kahretsin. Rezil herif rezil.
Ömrünün sonuna kadar küçücük bir hücrede varlığı unutulur inşallah! İdam edilmesini de isterim elbet ancak son zamanlarda bir insanın elinden sonsuza kadar alınan özgürlüğün çok daha ağır bir ceza olduğu kanaatine vardım.
öyle san onlar içeride kader mahkumu oluyor gün boyu sohbet-tavla-çay ile vakitlerini geçiriyor. Sen herhalde sanıyorsunki tek kişilik dar bir hücrede kendine yaşıyor? Öyle değil
Bir Türkçü olarak utanıyorum.. Türk insanı böyle olamaz... Türk ırkını en üstün, muhasır medeniyetlere çıkarmak amacım ama bu pislikler yüzünden utanıyorum... Öncelikle Türk ırkının üstünlüğü için iyi bir Eğitim ve Öğretim şart!
İki gün sonra sosyal medya baskısı ile alınır göz altına
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü bu ülkede adalet yok o yüzden elin iti serserisi bunu yapacak cesareti buluyor bunlar bunun gibilerine elektro şok vereceksiniz belki o zaman akılları başlarına gelir
Böyle insanlardan ne anlıyorsunuz sevgili kız arkadaşlar? Ben bana biraz kötü davranan bir erkek olduğu zaman ben ondan soğuyorum açıkçası ve bu tip olaylar olmadan önce de böyleydim. Kabadayı gibi kişileri erkek mi zannediyorsunuz anlamıyorum ki.