1 Bu adam neden HAPİSTE DEĞİL
2 Kızlar hâla neden bu adamlar birlikte oluyor...
https://www.haberturk.com/son-dakika-haberi-umitcan-uygun-bu-kez-de-esra-nin-olumuyle-ilgili-gozaltinda-3153618
2 Kızlar hâla neden bu adamlar birlikte oluyor...

Valla ben dün bir mafyanın Polisi tehtid ettiğini bile okudum adam serbest kalmış senceee. Bence bunların işini aklayan polis savcılarsa teşkilatın içinde. Bu günde ne tesadüf kadının tekini 3 polis sıkıştırırken gördüm. Bankamatiğin arkasına çekmişker birde kadını. Güçleri anca hak araya kadına yetiryor.
Cevap
3Cevap
Petrosxual yan hesabı mısın :d bu herife bile düşüyorlardı katil olduğunu bile bile kendi seçimlerini yapmışlar.
Ne alaka ya? Bu terörist adamı mı savunuyorsun
Aleyna Çakır olayından sonra canlı yayın açtı yine kızlar bu adama destek mesajı verdi unutma
hayır tabii ki allah korusun
Adalet Bakanlığı bu adamı neden hapise atmıyor çok komik. Bugün CB yi eleştirsem anından davam olur...
Tipe bak tipini skiim. Bilemiyorum. Özünde zaten intihara meyilli olduklarını düşünüyorum. Bu adamın hapiste olmaması da bir türkiye rezaleti zaten
Gırtlağımı sık falan diyolardır bu da sıkıyodur. Sapık çok ama bu kadar popüler bi davada bu şerefsizin dışarda olması inanılmaz
O kız bu psikopattın yanında ne işi var bilinen gerçek kız bile bike ölüme gitmiş
Bu katil serbestmi inanamıyorum kaç kişiyi öldürecek daha
Kızlar bunun için ölüyorsunuz değil mi?
Yazık yazık
Kizlar benim gibi efendi yerine serseri sever o yuzden gebermeyi hakediyorlar
Çünkü kızlar serseri or**pu çocuğu sever xd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?