İstanbul'da kız arkadaşına laf attığı için tartışmaya girilen genç maalesef ölmüş.
Yine de cesareti için takdir ediyorum kılıbık değilmiş gerçek bir erkekmiş
İstanbul'da kız arkadaşına laf attığı için tartışmaya girilen genç maalesef ölmüş.
Yine de cesareti için takdir ediyorum kılıbık değilmiş gerçek bir erkekmiş
Canından olacağına kılıbık olsaymış keşke erkeklik bu kadar basit bir kavram değil. “Bana laf atanı dövdü öldü off işte erkek ya” o kadar saçma ki sevgilim olsa ve böyle bir sebepten ölse kendimi çok suçlardım mekanı cennet olsun, o kız hayatını yaşar da annesi ne yapsın.(
Kılıbıkla ne alakası var başına bela almak istemeyen hapis yatmak istemeyen erkek kılıbık mi oluyor çocuğu aşırı tahrik sinir etmişler karşı saldırıya geçmiş piskolojisi bozuk insanlara denk gelmiş zaten dışarda silahsız bucaksız dolaşan pek yok o yüzden bu devirde daha dikkatli olmak gerekir
"Gerçekten bir erkekmiş" gibi bir lafı hemcinsimden duymak tiksinç verici. Erkeklik bu değil. Ee ne oldu bak hayatına maloldu. Belki de alttan alsaydı hayatta olup sevgilisiyle mutluca hayatına devam edecekti. Hiçbir şey hayattan önemli değil, laf atmışlar da ne olmuş?
Cevap
7Cevap
Allah rahmet eylesin. Senin zihniyetinde ise kız arkadaşı normal. Emin ol o kızda şimdi senin gibi düşünüyordur. Öldü ama olsun en azından bana laf atana 2 tane tokat tekme attı. ıq 13 kadınlardan nefret ediyorum.
Gerçek erkek mi? ölenin arkasından konuşmak istemiyorum ama kendimi tutamayacağım
Cesareti aptallıkta arayan neslin kurbanı olmayın!
Üzüldüm.
Fakat belalı tiplere bulaşılmamalı , bulaşmayan erkek neden kılıbık olsun yavrum ne anlatıyorsun?
keşke kılıbık olsaydı da böyle bir şey başına gelmeseydi.
Evet gercek erkekler mezarina gommuslerdir rozeti hazir diger tarafta
Tabi canım bir çocuk kolay yetişiyor ailesinin yerine koy kendini empati yap bakıyım bir kız için degmez
bir kız için değmez
Yazık oldu. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin...
Kizlqr icin olunmez abinl ya deymez
Kizlari yedege alip oyniycsksin ya da aldaticaksin cocuk buyuk bi hata yapmis bi kiz icin hayati gitti ins baska erkekler bu durumu yasamaz amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?