Yüreğimizin ne kadar yandığını tarif etmek imkansız. İnsanlar ne demiş diye giriyorum ve hala Azra’ya suç bulan insanlar olduğunu fark ediyorum. Evine gitmesin o zaman diyen mi ararsın. Ne olacaktı hak etmiş diyeni mi ararsın. Ne olacak sonumuz?
Biz adamın kız yaptıkları doğru demiyoruz ki düpedüz o……. Çocukluğu… ama kızın adamın evinde ne işi var zorla götürüldüğünü mü iddia ediyorsunuz kaçırıldı mı kız kendi isteğiyle gitmiş alkol verilmiş kandırılmış ufaktan ağına düşürmüş serefsizliğini yapmış ama kız da gitmemeliydi bunu da göz ardı etmemek gerek
Hanımefendi Allah’ını kitabını seviyorsan iş görüşmesine adamın evine niye gidersin soruyorum sana ben burda adamın yaptığı caniliği desteklemiyorum ama kızın cahilliğini de destekleyemem
Eyvallah bu üzücü bir durum tabi ki o adamı versinler bana o zaman anlarsın benim ne demek istediğimi şehir meydanına asıp aleme ibret etmezsem anamı s……
bir şey demiyorum sana ya. Tüm kızlar tanımadığı erkeklerin evine gitsin de demiyorum. Arkadaşım böyle bir şey yapsa gelse dese çok kızarım güvenme diye. Ama sonuçta mağdur ve hayatı bitmiş o yüzden onu sorgulamak istemiyorum olay bu. Kimileri de hak etmiş adam haklı diyor ben ona delirdim sadece
Ona bende deliririm zaten adamın haklı olacağı tek bir konu var kızın kendi isteğiyle ilişkiye girmesidir ki böyle birşey olmadığına göre adam düpedüz o…. Çocuğu embesil iblis cani birinin tekidir
Keşke yabancı bir adamın evine gitmeseydi. Sonuçta ailesinden, akrabasından biri değil ki ailesinden, akrabasından biri olsa bile yine öldürülme ihtimali var. Hata yapmış. Ama her şeye rağmen, tüm bunlar adama kızı öldürme hakkı tanımıyor. Adam psikopat. Öldürmekle kalmamış bi' de 5 parçaya bölmüş. Öldürüyorsun bare ölüye saygın olsun.
Sen bence tedavi ol kardeşim sağlıklı düşünemiyorsun. Bi kız eve gidiyor diye böyle şeyler yaşamayı hak etmez. Kimse hak etmez. Ailene sabır diliyorum.