Alışveriş & Hediyeler İMAJ GÖZLÜĞÜ 👓? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar görseldeki ürünün aynısından 25-30 TL'yi geçmiycek şekilde satan biyer biliyo musunuz? Eğer bildiğiniz biyer varsa adres vs. yerini söyler misiniz? Teşekkürler 🙏 İMAJ GÖZLÜĞÜ 👓? Cevapla Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
elalor Takip Et Master Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Optik olarak bakıyorsan bulamazsın 25-30 liraya, camı taktıkları anda çat der gider 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Numarasiz almak istiyorum gözlerimde herhangi bir sorun yok Yorumla
batuaybk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl cmt pazarında 15 Tl fakat Aliexpresste 3 TL 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aliexpress'e güvenemiyorum ayrica onlar dolar olarak satıyolar yani 3 tl olmasi bana imkansiz geldi bide 40-50 günde geliyo diye söylentiler var Yorumla batuaybk +1 yıl yok ya güvenilir kendim alıyorum 1 dolara falan var işte Yorumla batuaybk +1 yıl spariş et otur gözlügün mevsimimi olur Yorumla Soran +1 yıl Peki çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla batuaybk +1 yıl ne demek 😇 Yorumla
En İyi Cevaplar