Çok çirkinim, neden başka erkekler yakışlıklı iken ben çirkinim az bişe yakışıklılık olsa ne olurdu yani sürekli çirkinliğime ağlamaktan gözlerim ağrıyor, çirkin bir erkeği kimse sevmez değilmi çirkin + fakir =😖, çirkinliğimi günde en az 3-4 saat düşünüyorum 😭ne diye bu zulüm bu beden bu iğrenç beden, beni seven hiçmi olmayacak, Allahtan beni sevecek çirkin bir kız isriyorum oda yok yani çirkin olsun en azından güzel olursa beni yetersiz bulur terk eder çirkinin aşkı gerçek gelir 😔 benim aşkımında gerçek olabileceği gibi ama neredeee ben bile bilemiyorum aşkı hak edebileceğimi, çikrin insan pistir iğrençtir değil mi hal hareketleri, pis kokar, pis işte mk başka bi anlayımı yok ucube varlıklar gibi, tıpkı muazzam derecede hayranlık duyduğum şu evrendeki böceklere baktıkları gibi bakıyor güzel ve yakışıklı insanlar çirkinler oysaki ben o iğrenç denilen böceği elime alıp seviyorum ona hayranlık duyuyorum, biz çirkinler böcektende mi aşşağıdayız, 😔😣🥺
Bu saçma siteye sırf bunu yazmak için üye oldum. Şimdi sen çirkin değilsin beğenilmek istiyorsun ve kötü eleştiri almaktan korkuyorsun hepsi bu. İnsanları takıyorsun sadece. Öncelikle umursamaz olmalısın. Dış görünüş her şey değil artık karakter önemli özellikle Türkiye gibi her gün kadın cinayetleri olan bir ülkede kadınlar diyorki: "sadece sevsin yeter başka bir şey istemiyorum"diyor. Bence böyle düşünmenin nedeni bulunduğun ortam ile alakalı arkadaşlarını gözden geçir ve seni alaya aldıklarında kırılıyorsan bunu onlara şöyle onları haklı görme çünkü kaba bir düşünce. Gerçekten (senin deyiminle) çok yakışıklı olduğunu hayal et kızlar sadece dış görünüşüne aldanıp sana aşık olucak ama ( yine senin deyiminle ki bence öyle değil ) suanki görünüşünle elde ettiğin kız seni gerçekten seviyordur mesela huyun, zekan, ilgi alanların vs o kıza göresenin dış görünüş tutumundan daha değerli olucak. Ki bir de şöyle bak her şey dış görünüş değil kendimden örnek vereyim. Bana baya yakışıklı tipler denk gelmişti konuşmak isteyen bir kaç tanesine tek şans verdim o da zeki ve entelektüel olduklarını düşündüğüm içindi ama huyları beni deli ediyordu. Bir keresinde de arkadaşlarımın sürekli dalga geçtiği ama bizim aşkımızı herkesin yaşamak isteyeceği kadar macera dolu , komik ve mükemmel uyumumuz olan bir kişiye denk geldim. Onu gerçekten çok seviyorum çünkü ben asla karşı cinste tipe aldırış etmeyi tercih etmiyorum. Onu bana çeken şey zekasıydı. Sürekli kendini geliştiriyordu ve espiriliydi de. Onunla oturup entelektüel tartışmalar yapabiliyordum benim de bir ilişkiden beklentim bu açıkçası zeka sadece. Onda senin gibi kendini beğenmedi ama beni onu çok seviyorum huyunu karakterini her şeyiyle mükemmel. He soracaksan zengin mi hayır değil bence kendine bir şans ver artık her şey anını bekler ve sen de biraz sabırsızlık sezdim. Dış görünüş hiç bir şey ve biraz kendini gelistir ve bu kafa yapısından kurtul kendini sev. Gerçekten bu yazdıklarına şaşırdım gece gece her neyse ( yazım yanlışı varsa özür dilerim)
bana da ailem güzelsin demez yani çokda düşünmemek gerek nasibinde kim varsa o gelir seni bulur zaten umarım hem sevilir hem seversin dış görünüşü düşünmeyi de geride bırak inan insanlar senin kadar düşünmüyor ve herkes kusurlu sadece kusurlarını iyi gizledikleri için güzel ve yakışıklılar
😭 Hangi kızlar şunu severdi bunu severdi herşeyi yaptım espiri tip ve para hariç herşeyi var neredeyse ama, I don't know 😔 sanırım Allahtanda birşeyler dinlemenin bir anlamı yok artık
Kadınlar çirkin bir erkeğin hayatının aşkı olmaktansa yakışıklı bir erkeğin 4. karısı olmayı tercih ederler. Sadece sevgili olarak değil hayatın her alanında fiziksel çekicilik senin yaşam kaliteni belirleyen TEMEL faktördür. İşe alınırken, arkadaş edinirken, ailevi meselerde dahi tip temel belirleyicidir. Tipsiz bir erkeği parası da yoksa kimse sevmez. Blackpill bunu açıklıyor detaylı araştırırsan. Senin yapman gereken şey para biriktirip estetik ameliyat olmak böylece en azından ortalama bir erkek olursun.
Abi vallahi ben anladım ki, ben ben kaçışı yok ben gelişi güzel yaratılmışım ya şu yalan dünyaya bir kere geliyoruz ondanda bize gelen şu kadere ve benden bak
kardeşim sana bir abi veyahutta bir kardeş tavsiyesi olsun kimse kendi tipini belirlemiyor, bu sadece ama sadece Allaha mahsustur , kendini bu kadar küçümseme özgüvenin tam takır olsun bak benim tanıdığım arkadaşlarım var aman aman bir yakışıklıkları yok ama özgüveni tam insanlar sevgili edinmesini bildiler, onun için kendi başka yönlerde geliştir ve de sevgi dolu , vicdanlı, merhametli olursan hayat yüzüne gülecektir merak etme.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi neyin merhameti sevgisi falan var hepsi, full aksan ingilizce merhamet havan severlik yazılıp ile birşeyler yapma resim yeteneği gitar çalma birçok işe yaramaz yeteneğim var elime geçen şey ise şu lanet olası kafamın içindeki dismorfofobi
yetenekli olabilirsin yetenekli olmak güzel birşeydir , ama isyankarsın bu isyan bitiriyor seni bende çok isyan ederdim eskiden ama sonra Allah'a dua ettim rabbim sana isyanımdan dolayı beni affeyle diyerek kendime engel olmaya çalıştım Rabbin seni duyar şeytana veya nefsine hakim olma , Allah kolaylıklar versin inşallah.
Biliyorum olabilirsi kendimden aşşağı bakınca görüyorum beterin beteri var ama üstümdeki adamda bana bakım dalga geçiyor, 😔 nasıl bir statü bir düzen bu ya