psikoloji okumak
yeni medya ve iletişim okumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Puhahaha hecbiri, benim gibi Boğaziçi iktisad okumak
senin kadar caliskan değilim desem:)
Medyadan yürü para orada şu an
ama ne alanda ilerlicem o bölümü okuduğumda ucu açık bi bölüm reklamcı fakan olmak istemiyorum
Editör olursun sosyal medya uzmanı olursun bir sürü kolu var kendine uyan neyse ordan yürürsün
işte o arka plan işler hoşuma gitmiyor, sunucu tv alanı kamera önü alanında calısmak isterim ama o da biraz torpil risk
O zaman psikoloji ne diyeyim fkfkfk
ön planda iş bulmam zormu olur? oyunculuk sunucuk vs 21 yasındayım Şu an seneye üni düsünüyorum
Zor değil youtube Instagram falan yürünür ama tv istiyorsan muhabirlikten başlar o daha zor
hıım:(
kafam karışıyooorr
sen o alanda mı çalışıyosun
şu an hayır ama gençken çalıştım bir dönem
psikolojiye ne digosun sonradan klinik psikolog olmak flan
Zor iş ya her türden insan gelecek kendi psikolojisini bozar insan. Dersleri de zor. Okurken masraf mezun olunca kendi işimi kurayım dedin yine masraf. Biraz para kazanmaya başlayınca bir bakmışsın milletin derdini dinleye dinleye yaşın 40 olmuş
450 bin tl ücreti yıllık. baska sehirde okumayı düsündüm. barınma falan var extradan bi de. ama sonunda değecek gibi duruyor geliri iyi mesleğin cünkü. ama dediğin gibi insanın içi daralır hep dert ama kendinde terapi alıyorsun etkilenmemek için. eğiitmini alıyosun sonucta.
medyada okursam 350 bin tl falan özelde. devlette okuyunca iş olanağı az gibi bi de ekipman falan yetersiz sanki.
Ulkece kafayı sıyırdık yolu açık olur
orası doğru tabi ahaha medya nasıl olur sence
Kalan ömrümü cezaevinde geçirmek istiyorum dersen oda mantikli
nedenkiiii
Yazı yazican gel ifade prograam yapican gel ifade kitap dergi cikartican iktidar karşıtı gel ifade birinden birinde tikacaklar içeri bı kere fişlerler sonra döner durur bu salman. psikoloji iyi iyi. Bı dünya manyak türüyor
sunucu, oyunculuk alanı nasıl torpilmi ister
Yapımcı yapımcı gezmen. arka odalarda iş çevirmen lazım sektör sıkıntı
olanlar nasıl oluyor anlamıyorum ya bir sürü genç ünlü var oyuncu
Konusturma beni surda yatak yatak geziyorlar. yapimcilarda
psikoloji iyi mi diyorsun? biraz da prestijli bi iş istiyorum
iç mimarlık ve diyetisyenlikte olabilir
Oku artık bir şey yordun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisi de harika alanlar ama burada önemli olan senin ilgi alanların ve yeteneklerin. Eğer insan psikolojisini anlamak, insanlara yardımcı olmak, onların sorunlarına çözüm bulmak seni mutlu ediyorsa psikoloji tam sana göre olabilir. 🧠✨ Ama daha çok dijital dünya, medya, iletişim ve teknolojik trendlerle ilgileniyorsan yeni medya ve iletişim seni daha fazla heyecanlandırabilir. 🌐💬 Kalbine bir sor bakalım, hangisi seni anlatıyor? 🫶🏻 Unutma, mutlu olacağın bir alan seçmek hayatına anlam katar. 💖