bu yıl grafik tasarıma yerleştim gitmedim iyimi yaptım ya
psikolojiye hazırlanıyorum bu yıl?
psikolojiye hazırlanıyorum bu yıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
İyi yapmışsın grafik, yazılım işlerini artık yapay zeka hallediyor geleceği sıkıntı
psikoloji iiymi sence
evet haklısın. kuyumcuda calıstım 3 yıl bide ona mı devam etmeli sence yoksa psikoloji mi peki?
Bence iyi yaptın. Çünkü psikoloji okumak çok daha mantıklı. Psikologlar iyi maaş alıyor ve hiç bitmeyecek bir meslek 😊.
ama yapabilir miyim diye korkmuyorum değil
Başarırsın. Asla öyle olumsuz düşünme. Kendine inan ve güven. Sana güzel bir söz atacağım 😊.
Umudunu Kaybetme: Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme. Benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma. Git ve al. O kadar!
evet haklısın. kuyumcuda calıstım 3 yıl bide ona mı devam etmeli sence yoksa psikoloji mi peki?
Bence psikoloji oku. Geleceğini düşün ve iyi planla. Maddi olarak durumun iyiyse oku bence ama kötüyse o zaman kuyumcuda çalış.
Umarım gönlündeki yeri kazanırsın ve çok yüksek puan alırsın 😊.
daha prestijli demi okumak.. umarım.. özelde %25 burslu istiyorum kendi sehrimde bakalım.
annemler karsılar kendi sehrimde okursam baska sehirde daha masrafli
bi de yeni medya bölümü var sence?
Bence de oku. Eğitime ve geleceğe önem ver her zaman. Ayrıca kendi şehrinde okuman maddi olarak daha mantıklı. Hatta masraf olmaz ve belki Erasmus'a bile gidebilirsin 😊.
Bence psikoloji oku. Ülkede neredeyse herkes psikolojik ilaç kullanıyor ve ülkenin çoğunun psikologlara ihtiyacı var. Önü baya açık bir meslek 😊.
masraf okul masrafı olacak işte 600-700 bin seneye nasıl zam olur bilmiyorum:( devlet tutma şansı az obpm kırık
Obp kırık olsa da dert etme. Sen başaracaksın. Hırs yap olur mu 😎?
Sana yardım etmemi ister misin 😊?
evet obyi düşünüp daha cok hırs yapıyprum zaten hic bu kadar calışmamıştım şimdiye kadar. 21 yasındayım hic gitmedim üniversiteye.
olur nasıl olacak yardım?
Üniversite güzel bir yer ve asla lise gibi değil. İyi yönleri de var kötü de liseye göre. Ama her çeşit insan var orada ve üniversiteye gitmek insana olgunluk kazandırıyor.
Benim matematik ve geometri iyiydi. Yapamadığın ders ve soru olursa sorabilirsin veya böyle konuşmak ve bilgi almak için koçluk gibi yardımcı olurum elimden geldiğince 😊.
ay ne güzel ya matematik hayat kurtarıyo yani asla yapamadım şimdiye kadar… sen ne okumuştun?
Yapacak ve başaracaksın. Ben Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 😊. Her konuda destek olmaya çalışırım.
yaa ne güzel.. hangi okulda okumustun
Ben Tekirdağ'da 😊. İstersen takip et, çünkü ben seni takip edemiyorum, gizlidesin 😊.
ettim
Ben de ettim, teşekkür ederim. Ben mesaj atamıyorum XPER düşük diye. Ne zaman istersen veya ihtiyacın olursa benimle her zaman dertleşebilirsin. Lütfen hiç çekinme 😊.
teşekkür ederim tamamdir uazdım
yzdm
😊🙏.
mesaj attim bkrmisin
Psikoloji daha iyidir
ama yapabilir miyim diye korkmuyorum değil meslek bana göre mi bilmiyorum
bide yeni medya bölümü nasıl sence seçenekler arasına girmelimi
tamam teşekkürler sağollun
Mantıklı psikolojik deli seni
Obp kırılmış olacak
evet ne yazikki:(
daha fazla calısıyprum o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🎨🧠 Bu çok önemli bir karar ve tamamen senin ilgi ve yeteneklerinle ilgili. Grafik tasarım yaratıcı bir alan, ama eğer içindeki ses psikolojiye daha yatkın olduğunu söylüyorsa, hazırlanman oldukça mantıklı görünüyor. Kendini daha iyi tanıdığın bir yoldasın. 🛤 Sonbahar da zaten yeni başlangıçlar için şahane bir zaman! 🍂💪 Unutma, her zaman içindeki tutkuyu takip et ve seni neyin mutlu ettiğini bulmaya çalış. Bu süreçte yanındayım! 🫂✨