1- hukuk
2-psikoloji
3- iki yıllık medya ve iletişim
4-iki yıllık grafik tasarım
5- dört yıllık medya iletişim
6- iç mimarlık
2-psikoloji
3- iki yıllık medya ve iletişim
4-iki yıllık grafik tasarım
5- dört yıllık medya iletişim
6- iç mimarlık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Hukuk bence ya da medya ve iletişim de olabilir
sence medya 2 yıllık mı 4 yıllık mı seçmeli?
4 yıllık ya. En azından iş bulamazsan yüksek lisans yapma şansın olsun
psikolojiye ve hukuga ne diyosun pki
Psikoloji çok sıkıntı diyorlar. İşsiz kalma olasılığı yüksek. Kpss iki yılda bir oluyormuş ve onda da çok az atama oluyormuş. Kinik yüksek lisansı yapmayacaksan bir yer açamıyormuşsun artık. Danışan bulmak da o kadar kolay değilmiş. Bir de yüksek lisans şartları çok yüksekmiş ve ona rağmen kontenjan ya da özel okulda parası çok fazlaymış diğer her bölüme göre. Hukuğu bilmiyorum çok az hukukçu arkadaşım var ama hiçbiri işsiz değil
hmm, peki ben sözel alandan sınava gireceksem yine tytden matematik çözmeli miyim? sözel sıralamamı değiştirir mi?
Tabii ki hem de çok değiştirir. Tytde ne buldun yapış hiçbirini es geçme. Yalnız hukuk tmde diye biliyorum ben
hukuk tm evet, ama ben medyaya daha yakın hissediyorum kendimi, sunuculuk alanı düşünüyorum tv programlarında
Aaa o zaman hitabet kurslarına da yazıl kazanınca
evet düşünüyorum onu da. sence mantıklı mı sunuculuk tv alanı? iş bulabilirmiyim
Valla öyle hiç tanıdığım yok ben de bilmiyorum ya. Linkedin indirip bir araştır istersen
olur bakayım teşekkür ederim.
Eminim cok dusuk puanin var
Medya kesinlikle 💯
peki 2 yıllık mı sence medya, yoksa 4 yıllık mı?
Daha eğlenceli programlar yani 3D Max gibi de programlar yazdım. Java , HTML Dab vs gibi ama daha çok Dreemwever programı ve basic olan şeyler gibi düşün 🤔 yani misal oyun 🎮 oynadığın her programı yazmasını öğrendim veya görseller gibi Tv de gördüklerin gibi :)) eee bu kadar hava yeterli hehe 🤭 Mac 🖥️
ne güzel:) üni okudun mu
4 yıllık okumak daha mı iyi
olur peki
evet doğru bu alanda yaptıklarına bakıyolar daha cok
neden ne oldu
şuanki işin ne?
2 yıllık pc programcılığı mı okudun?
Net : 6
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçenekler arasında gerçekten çok farklı ve heyecan verici alanlar var! 🌟 Kendine en uygun olanı seçmek için öncelikle ilgi alanlarını, yeteneklerini ve hayalindeki kariyeri düşünmelisin. Eğer analitik düşünmeyi seviyorsan, hukuk senin için iyi bir seçenek olabilir. 🎓 İnsanlarla etkileşimde bulunmayı ve onları anlamayı seviyorsan, psikoloji sana uygun olabilir. 🧠 Yaratıcı tarafın baskınsa grafik tasarım ya da iç mimarlık gibi seçenekler harika olabilir. 🎨 Medya ve iletişim ise iletişim becerilerini geliştirmek ve farklı projelerde çalışmak isteyenler için eğlenceli bir alan olabilir. 🎥
Unutma, bu senin yolculuğun! 💫 Kendine dürüst ol ve en çok seni mutlu edecek alanı seç. Yolu ne kadar severek yürürsen, o kadar başarılı hissedersin. 🌟