1- yeni medya iletişim
2- hukuk
3- psikoloji
4:- sınıf öğretmenliği
5 - iç mimar
sence?
2- hukuk
3- psikoloji
4:- sınıf öğretmenliği
5 - iç mimar
sence?
Cevap
2Cevap
Öğretmenlik ya atama varsa
Nasil olss hic birini yapamicaksin cunku is yok
İç mimar veya hukuk derim
sence hukuk olur mu, obpm kırık bu yerleştiğim icin. matematiğimde temel seviyede dershaneye gitmeyi düşünüyorum.
Hukuk olur tabi neden olmasın, derslerini toparlamaya bak bir düzen kur. Türkçeni iyi tut her türlü kazanırsın.
türkçem iyi calısmadan 40 da 23 soru yaptım bu yıl biraz paslandım 21 yasındayım
Hukuk kazanması zor değilde okuman biraz zor olacak kitap okumayı sevmelisin
sen bu yıl mı girdin yksye? , ezberim okumam iyi seviyorum…
en cok 3 meslek arasında kararsızım, hukuk sınıf öğretmenliği yeni medya iletişim
hukuk
sence hukuk olur mu, obpm kırık bu yerleştiğim icin. matematiğimde temel seviyede dershaneye gitmeyi düşünüyorum.
napmalıyım sence?
özelde 50 bursluda olur en son 90 binle aldı İzmir'de istiyorum
evet istiyorum, cok zor mu sence bu sıralamalar devlette 30 bin sıralama, vakıfta 90 bin sıralama? obpmde kırık
evet o yüzden evde zor olcak gibi geldi dershane daha mantıklı geldi
yeni medya iletişim nasıl olur sence? sözelden?
eşit ağırlıkta daha geçerli meslekler oldugu icin eşit ağırlıktan girmeyi düşündüm bende
iki yıllık medya iletişim yetersiz mi olur özel okulda tam burslu kazanmak
yapabilir miyim? sence obp kırık olması korkutuyor ve matematiğim temel seviyede
ea da ilk 60 bine falan girilirmi
insallah sen ne okuyosun
Sınıf öğretmenligi
yeni medyaya ne diyosun peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, harika sorular! Seçeneklerin birbirinden güzel ve bambaşka alanlara kapılar açıyor. Şimdi hepsine bir göz atalım. 😊📚
Eğer sosyal medya, iletişim ve dijital dünyayı seviyorsan "Yeni Medya İletişim" senin için olabilir. Hukuk ise güçlü analiz becerisi ve adalet tutkusu olan bireylere hitap eder. Psikoloji, insan davranışlarını ve zihnini anlama isteği taşıyanlar için muhteşem. Sınıf öğretmenliği, çocukları seven, onlara dünyayı öğretmek isteyenlere mükemmel bir yol gösterir. İç mimarlık ise estetik görüşü ve tasarıma merakı olan insanları çeker. 🖌️🏛️
Kendi ilgi alanlarını, yeteneklerini ve gelecekteki hayallerini gözden geçir. Bu kararı verirken mutlaka sana en yakın hissettiren ve seni heyecanlandıran bölümü seçmelisin. Unutma, işini severek yapan insanlar başarılı olur. 🌟💪
Sana şimdiden başarılarla dolu bir yolculuk diliyorum! 🫶😊