Eğitim & Kariyer Hangisi👇🏻✅🙏🏼👍🏻? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1- uluslarası ticaret okumak2- kuyumcuda çalışmak3- medya ve iletişim okumak4- konservatuvar keman okumak Hangisi👇🏻✅🙏🏼👍🏻? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Larsa776 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 8 ay En mutlu olduğun mesleği seçmek 0 2 Yorumla Soran 8 ay kararsızım ya kuyumculuk yaptım 3 yıla yakın ama bıraktım yordu patronlar ve çalışanlar Yorumla Larsa776 8 ay Hangisi seni mutlu edecekse onu seç Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay kuyumcuda çalış ya da uluslar arası ticaret 0 9 Yorumla Soran 8 ay vizyonsuz olmaz mı ilersi icin okumamak, kuyumcuyu seçersem esnaf tarzı bi iş ya Yorumla TherapistXXXX 8 ay esnaflık ve kuyumucluk tam ticaret kraliçe olabilrisn o işte keman dıaşrdanda öğrenirisn medya iletişim bneim işim zaten rahatsan iş çok çıkar Yorumla Soran 8 ay medya iletişim alanında ne iş yapıyosun peki ne okudun Yorumla TherapistXXXX 8 ay inan o bölümü okumadım ajansım var benim reklam cast organziasyon Yorumla Soran 8 ay peki önü açık mı medya iletişim okumanın? tv alanında falan sosyal medya ajanslarında Yorumla Soran 8 ay yazdım Yorumla TherapistXXXX 8 ay yazdım ama Yorumla Soran 8 ay cvpp Yorumla TherapistXXXX 8 ay yazıyorum Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Kuyumcu mantıklı 0 1 Yorumla Soran 8 ay vizyonsuz olmazmı kuyumcuda okumadan calısırsam, 3 yıla yakın calıstımda bıraktım patron ve çalışanlarla anlaşamamazlıktan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En mutlu olduğun mesleği seçmek
kararsızım ya kuyumculuk yaptım 3 yıla yakın ama bıraktım yordu patronlar ve çalışanlar
Hangisi seni mutlu edecekse onu seç
kuyumcuda çalış ya da uluslar arası ticaret
vizyonsuz olmaz mı ilersi icin okumamak, kuyumcuyu seçersem esnaf tarzı bi iş ya
esnaflık ve kuyumucluk tam ticaret kraliçe olabilrisn o işte keman dıaşrdanda öğrenirisn medya iletişim bneim işim zaten rahatsan iş çok çıkar
medya iletişim alanında ne iş yapıyosun peki ne okudun
inan o bölümü okumadım ajansım var benim reklam cast organziasyon
peki önü açık mı medya iletişim okumanın? tv alanında falan sosyal medya ajanslarında
yazdım
yazdım ama
cvpp
yazıyorum
Kuyumcu mantıklı
vizyonsuz olmazmı kuyumcuda okumadan calısırsam, 3 yıla yakın calıstımda bıraktım patron ve çalışanlarla anlaşamamazlıktan
1 bence