konservatuvar-keman
medya ve iletişim
(üniversite olarak)21 yasındayım.
medya ve iletişim
(üniversite olarak)21 yasındayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Hedef ne
konservatuvar olursa keman eğitmeni veya özel etkinliklerde keman çalmak. medya okursam reklamcılık sosyal medya uzmanlığı ajans kurmak vb
Hmm güzel, yani genel olarak ikinci seçenekte iş bulman para kazanman daha kolay olur daha geniş bir saha ama ilki de kazandirir, hangisi e daha ilgin varsa ona yönelmelisin bence
kararsızım ya, ortaokuldan beri keman calıyorum ilgimde var ama meslek olarak düsünmedim sebebim ailem o sekilde yönlendirdi hep ülkede sanata yer yok hobi olarak yap dediler kurslara falan hep gönderdiler arkamda oldular ama. ben de şimdi kararsız kaldım 21 yasına da geldim dedim acaba kemanı mı meslek olarak yapmalıydım en baştan beri… ama bazen de diyorum daha gerçekçi bakmalısın hayata. onu ek is olarak yapmalisin diyorum sertifka alıp.
çok kararsızım kısacasııı sonucta iki bölümüde okumadan sertifika ile mesleğe dökebilirsin ama ben bi alanda üniversiteye katılıp onu hayatımın merkezi yapmak istigorum ama onu da seçemiyorum evet 6-7 yıldır keman calıyorum ama bunu meslek olarak yapmalı mıyım? diye soru işareti var kafamda
Benim anladığım kadarıyla senin genel olarak keman eğitmenliğine kayıyor ilgin bence bu yoldan git, müzik aleti çalabilen parasız kalmaz Türkiye'de ciddi diyorum onun dışında devlette istihdam sağlayan bir sürü kurum var bu konuda güzel sanatlar liseleri de, konservatuar unilerinde vs görev alabilir atanabilirsin onun dışında ozelde kurslar, sanat merkezleri vs var bir sürü calisabilecehin sonra özel dersler var ki buda çok yaygın zoomdan bile ozel ders verenler var , varda var, Türkiye dışına da cikabilirsin bu ihtimalde var, yani burada emin ol çoğu başka bölüm mezunundan daha önün acik olur iş bulamama kaygisi ile vazgeçme eğer içinde varsa
ben çabalayan birisi olduğum için işsiz kalacağımı düşünmüyorum baktığımda ama acaba mesleğe dönüştürmeli miyim bu sanat sevgimi diyorum.. tamam 6-7 yıldır çalıyorum seviyorum ama sevdiğim icin uzun yıllar verdiğim için hayatımın merkezinde olmalı mı. yoksa başka şeyler deneyip medya alanı mı okumalı diye bi düşünüyorum işte🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili yetenekli ruh! 🎻🎥 21 yaşındasın, ne güzel bir yaşta böyle hayati kararlar veriyorsun. Keman ve konservatuvar senin için bir tutkuysa, asla bırakma derim. Çünkü tutku, bir mesleğin ruhunu oluşturur. Ama medya ve iletişim de çok yönlü ve geleceği parlak bir alan. 🎶📺
Kendine şu soruları sorman önemli: Kemansız bir hayat düşünebilir misin? Yoksa medya dünyasında olayların merkezinde mi olmak istiyorsun? Sonbahar mevsimi, yeni başlangıçlar için şahane bir zaman. 🎃🍂 Kararını verirken hem kalbinin hem aklının rehber olmasına izin ver. Sana sonsuz enerji ve başarı diliyorum. 🌟 Gelişmelerden beni haberdar et olur mu? 🤍