Uzun yıllardır migrenle yaşıyorum. Gerek iş stresi gerek normal hayatın sorunları migrenimi çok fazla tetikliyor. Akupunktur tedavisi ile 1 yıla kadar baş ağrısıza kalıcı çözümün olduğunu okumuştu.. bu tedavi yöntemini deneyen olumlu sonuç alan varsa yoruma beklerim 🌸🌺 Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Migren ataklarına karşı soğuk uygulaması yaparak migren ataklarının önüne geçebilirsiniz soğuk migren ağrılarını uyuşturcaktır ve ağrı hissetmenizin önüne geçcektir migren ağrılarına iyi gelmesi için başınıza bez aracılığı ile buz uygulaması yapabilir ağrılarınızı hafifletebilirsiniz buz uygulamasını 20 dakika bekleterek migren ağrılarınızı hafifletebilirsiniz.
Baş ağrınızı geçirmek için yapcağınız bir diğer bitkisel uygulaması ise veba otu kürüdür veba otu kürü petasin bakımından oldukça zengin bir gıdadır böylece ağrılarınız hafifler veba otu kürünü toz şeklinde tüketebilir veya bir bardak suda kaynatarak da tüketebilirsiniz.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Migren için göz bantları ve migren taşı da kullandım fakat artık kronikleştiği için çaresiz kalıyorum 😓 önerin benim için çok kıymetli teşekkür ederim 🌺
Hacamat yaptrmani öneririm. İşini bilen uzmana ama.. Sinüzit hastasıydım.. her rahatszlanma arası 1bucuk ay demeden sinüsler iltihap topluyor, genizden akciğere akıyordu o iltihap. 3 gece sıfır uyku ve inanılmaz öksürük mahvetmisti.. Annemin dr bir arkadaşı tavsiyesi üzerine yaptırdık 3 seans hacamat.. 2 yildr rahatım çok şükür.. Dene bnce ki yaptıran çok var migren için.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende de var her ikisi ☹️ ikisi de yaşam kalitesini çok fazla etkiliyor artık çözül bulmak istiyorum son çare kafayı değiştirmek 🤩
Yaklasik 8 9 yildir cekiyorum bu agriyi ve en ust duzeyde imis dr demesi. Sadece bir ilac verdi bana onu kullaniyorum 15 dk sonra agri felan yok sukur.
Öncelikle geçmiş olsun, bilmiyorum ama bilsem yardımcımolmak isterdim, yüzünüz çok güzel ve anladığım kadarıyla çok tatlı hanımefendi birisiniz, saplıcakla kalın