ÇOK ÖZLÜYORUM 😭 LÜTFEN DAYANAMIYORUM YARDIM EDİN ARTIK?

Arkadaşlar benim deli gibi aşık olduğum bir çocuk var çocuğun adı da metin. Neyse ben bu çocuğa deli gibi aşıkken benden ayrılmasını söyledim çünkü metin evlenmek istiyordu bende evlenmek istemiyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum üstelik yaşım da küçük daha çocuk da benden 5 yaş büyük yani 25 yaşında ben metine dedim ki metin ben en az 25 yaşımda evlenirim yani 5 yıl sonra çocuk da kabul etti etmesine fakat ben o zaman fikrimi değiştirip evlenmek istemeyebilirim nereden bileyim o zaman ki halimi dedim. Metin de baya evlenmek istiyo kıyamıyorum ona hayalleriyle oynarsam diye içime şüphe düştü. Ben çocuğa "ya beş yıl sonra evlenemezsek?" Dedim. O zaman metinin yaşı 30 olacak ve bu sefer yaşı da geçmiş olacak ve daha hangi ara kadın bulup da evlenecek eğer evlenemezse onun hakkına girerim diye düşündüm o yüzden çocukla sevgiliyken ayrıldık. Metin bana ben ayrılırsam geri dönmem demişti daha önceden ama sırf onun için yaptım böyle. Metin başka sevdiğim var sandı çocuğa ne kadar yeminler etsem de boş. şu an çok özlüyorum yapamıyorum onsuz ne yapabilirim onu unutmak için lütfen bir şey söyleyin kafayı yiyicem artık :(

ÇOK ÖZLÜYORUM 😭 LÜTFEN DAYANAMIYORUM YARDIM EDİN ARTIK?