erkek 5 aylık kadar muhabbet kuşum küçük küçük tüy döküyor ve kaşınıyor. Kanatlarını geriye doğru açıyor ve eskisi kadar hareketli ve konuşkan değil. Ama yine konuşuyor. Ve 2 3 dk da bir tıksırıyor resmen yüzüme su sıçrıyor. Annem bugün iki kere öksürdüğünü de duymuş🤭 Vitamin falan veriyorum ama bu durumu yaşayan veya kuşlardan anlayan biri var mi lütfen ACİL
gayet sıcak tutuyorum temizliğine dikkat ediyorum ama acaba bunların sebebi hastalık mi yoksa normal mi bilmiyorum
gayet sıcak tutuyorum temizliğine dikkat ediyorum ama acaba bunların sebebi hastalık mi yoksa normal mi bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim muhabbet kuşumada böyle bişey olmuştu
Birsürü tüy dökmuştü halsizleşmişti normalde edepsiz (bu arada edepsiz dedim diye linçlemeyin bizim ailede gırırıdırçok bağırıyor diye eedepaiz diyorlar 😂) olan kuş sesini bile çıkarmıyordu
Sonra yeni tüyler gelmeye başladı kafasında sert sert çubuk görünümlü tüyler varı sonra düzeldi
Ben onun iiçn b vitamini kullanmıştım her gün suyunu yenile ve içine 6-8 damla b bitamini koy
Ama çok kötü durumda diyorsan bence bi veterinere götür
Çok kötü durumda değil daldığımızda oynuyor ötüyor ama eski şımarıklığı kalmadı ( yani hareketliliği ötmesi falan) geçen bi birsürü tüy dökmüş şimdi de ufak ufak döküyor daha az. Ama tüy tüpçüpü falan yok belki sonra çıkar? Kulağının orda bir iki tane gördüm belki de hep vardı bilmiyorum. Kuşçudan süpervit aldım hafta da iki üç kez 10 damla dedi
1. Kuş gribi olabilir2. Normal herhangi bir soğuk algınlığ3. Depresyon ve yanlızlık
Yanına dişi bir muhabbet kuşu almanızı öneririm.
Bizde de cennet papağanı vardı erkek az da olsa ilgi ile mutlu oluyordu sonunda dişi aldık yanına daha mutlu samimi korkusuz hareketli baya fırlama oldu çıktı 😅😅😅
Daha önce de vardı erkek kuşum vardı ama eş aramadı yani. Tüy dökümünde olduğu için olabilir mi ki
Sanmam ya hava değişimi ya depresyondan döker
Benim kuşlarım da tüy dökerken genelde halsiz oluyor ötmüyor arada hapşırıyor yine de veterinere götür istersen
Götürdüm vitamin veriyorum. İnşallah doğal bir tüy dökümündedir 🥺
Veterinere götürsene. Kıran olabilir
Götürmüştüm üşütmüş dedi ama o zaman bu kadar değildi halsizdi sadece. Zaten veterinerlerin kuşlardan anladığını düşünmüyorum. Kıran nedir
Kıran kuş gribi oluyor. Eğer öyleyse kesin ölür
Ama hareketli ve konuşuyor basit bir şey de olabilir? Ciddi olsa yerinden kıpırdayamaz bence
Umarım birşey olmaz Cicikuşa
Hasta olması büyük ihtimal
Ölebilir hazırlıklı ol
Veterinere götür
Veterşnere götür
bir şey olmaz