İnsanlar benimle konusmak istemiyor?

Soru başlığım biraz absurd kaçsa da anlaşılabiliyorumdur umarım. Soruda da dediğim gibi kimse ne benimle konuşuyor ne de arkadas oluyor, oysa ki elimden geldiginde hep konusmaya calisan dostluk kurmaya calisan hep ben oldum ama karsi taraf sadece çıkarı oldugu zaman bana yazdi beni aradı. İki sene once annem vefat etti o zamandan beridir bile ne arandim ne de bir mesaj atıldı. Çocuklugumdan beridir hep böyle oldu, o zamanlari anlarim icime kapanıktım fazlasiyla şu an üniversite okuyorum belki hersey degisir dedim ama hala hersey aynı. Ne yapacagimi sasirdim. Onlar yazmiyor diye bende yazmiyorum. Biraktim artik artik denebilir sonucta olmayan biseyi zorlayamazsaniz. Sinifta grup odevi oldugunda falan hep ben disarda kaliyorum. Kimse adimi bile hatirlamiyor, umursamiyorlar bile hatta beni disliyorlar, herkes kendi grup arkadaslariyla gezip tozarken ben hep yalnız kaliyorum hep tek takiliyorum, bu da moralimi bozuyor dogrusu ama onlara aynı sey olsa ben onlari grubuma alirim , hep onlarla takılırim ama işte... Yani kisacasi ne yapabilirim? Oysa ki ben kendimi çok net taniyan birisiyim , eglenmesini bilen gerektiginde durumu kotu olan birisine yardim edebilen , kisacasi sıkıcı olmayan bir insanim ama benim neyimi begenmiyorlar ya da sevmiyorlar bilemiyorum. Bana bir fikir verirmisiniz? Lütfen bana hakaret falan etmeden yorum yazarsanız eğer sevinirim. Teşekkürler.
İnsanlar benimle konusmak istemiyor?