Daha önce 6. sıradaydık diye hatırlıyorum. şu an maşallah başı çekiyoruz. Gallup Duygular Anketi’nde, Irak’tan sonra ‘en sinirli ve en öfkeli’ ülke Türkiye olarak açıklandı. ‘Orta Doğu’ negatif sayıldı. Huzurlu ülke yine Finlandiya oldu.Ülkece sinirli olmamızın sebepleri neler?
Türkiye, dünyanın en sinirli 2. ülkesi oldu! Sinirli misiniz?
Y kuşağının morali bozuk, Z kuşağı öfkeli. Geleceği çalınmış gibi hissediyor çoğu gencimiz. Sadece o da değil, toplumu öyle bir ayrıştırdılar ki siyasi görüşünden tut ekonomisine kadar kimsenin kimseye tahammülü yok. Zengin daha zengin oldu fakir daha fakir, sağcısı da solcusu da daha radikalleşti. Görüş ayrılığı vatan hainliğine döndü. Bunlar korkutucu senaryolar.
Evet çok doğru işim gereği avrupanın birçok ülkesini gezdim türkiyedeki kadar sabırsıs sinirli onursuz sahtekar bir halk görmedim ister inan ister inanma o gavur dediğimiz insanlar asıl cennetlik onlar adelet onlarda halkı için çalışan devlet orda insana değer orda önce halk önce insan devlet sadece buna odaklı bizde öylemi biri gelir şeriat nidaları atar keser kelle alır yok eder yıkar öbürü gelir kominizm getircem der yakar yıkar gelen yıkar giden yıkar yok eder bitane yapıcı birileri gelmez peki buhalk nolacak demez perişan olmuş bu zavallı halk hala kandırılır aziz nesin doğru söyledi aptal dedi daha ne diyecek onuda yakarak öldürmeye kalktılar halkın yararına konuşan bir kişi bile yok bu memlekwtde acı çekmesin hapse girmesin katlwdilmesin işde halk halk kardeşim karaktersiz bu halk sahip çıkmaz aydınına
Hayır ben genelde sakin biriyimdir kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenirsen de mutlaka bir şeyler olur yani ya bir şey kırılır dökülür ya da birinin kalbi kırılır mutlaka bir şey olur sinirime hakim olabilirim ama bu daha çok neye ya da kime sinirlendiğimi göre de değişir kısacası sadece soruma cevap vereyim sinirli biriyim ama yerine göre.
Merhaba... Ülkemizde gerek ekonomik sıkıntılar gerek toplumsal baskılar hepimizin sinir sistemine hükmeder hale geldi. Sinir hastası olmak için yarım saat haber izlemek yeterli, o kadar çok kötülük kin nefret hakim olmuş ki bu coğrafyaya, insanlar bir yerde kusuyor bu nefreti.
eh işte “şu çılgın Türkler” 😃 maske takmayanı bıçaklayan, niye yan baktın diye öldüresiye döven, eteğin neden kısa diye sataşanların bolca yaşadığı bi yer Türkiye. Çok karışık. Her telden insan var. Nerde çokluk orda bir şeylik işte. Böyle bir yerde öfkelenmemek mümkün müdür. Öfkelenmiyorsak tebrik edilmeyi hak ediyoruzdur :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öfke, üzüntü, stres, endişe, sinir denince ilk 10'dayız, ama keyif, mutluluk, kültür, saygı denince listeye sondan giriyoruz.
Verilen vaadler yerine getirilmedikçe daha tahammülsüz bir toplum oluşmaya başladı. Bu kadar sinirin ana sebebi de bu olsa gerek...
İktidarların uyguladıkları politikalar halkı sinirli yaptı. Aldığın maaş bitiyor. Fabrikalar kapatılıyor. Ormanlar yanıyor bakan olacak adam elimizde uçak yok diyor. Reisin 7 uçağı var. Bir yangın söndürme uçağı yok! Bu ülkenin halkı nasıl sinirli olmasın?
Daha ne yaşacağız yaşamadığımız ne kaldı birde öfkeli sıfatlandırması yapmışlar. Ormanlar yanıyor hayvanları kaybediyoruz insanları bizleri paramparça ettiler öfke diye sıfatlama yapıyorlar diyecek bir söz bulamıyorum...
Ooooo dün kardeşim ayakkabımı giyip gitmiş farkına vardığımda karşımda olsaydı 2. Hazarfen Ahmet çelebi edecektim. 7. Kattan uçuracaktım itin oğlunu Sinir mi fevkaladesi var
Bu tabloyu geçen bir arkadaşıma gösterdim, milliyetçidir biraz kendileri. "yaa inanmayın şöyle şeylere millet kıçından uyduruyor siz de inanıyonuz" dedi ama bunu derken ses tonu yüksekti. İşte ben o an bu tabloya canı gönülden inanmaya başladım 😄
Cabuk sinirlenebilirim. Bu yuzden trafigin yogun oldugu zamanlar mumkun oldugunca arabaya binmemeye calisiyorum. Korna sesine ve gerizekaliliga hic tahamul edemem. O yuzden o tur ortamlarin olusmasini istemem ofke kontrolum pek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
En bahtsizi benim😢😢 neden ya neden!!! https://voca. ro/14uKshXWyGk7