Türkiye; sinir, stres ve üzüntüde şampiyon... 100 ülkeyi kapsayan ilginç araştırmada dünyanın en sinirli ülkeleri sıralandı. Türkiye, yüzde 48 ile dünyanın en sinirli ikinci ülkesi olurken; Avrupa'nın ise birincisi oldu. Türkiye'den sinirli dünyadaki tek ülke ise Lübnan seçildi.
Türkiye dünyanın en sinirli ikinci ülkesi olmuş. Peki siz sinirli misiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Normaldir şaşırmadım hiç. çünkü insanlar ruh hastası ve en küçük olaylara bile patlayabiliyorlar. bunun dışında kimse kendine bakmıyor hatayı sürekli karşısında ki insanlarda buluyorlar ve bencil bir ülke olduk maalesef.. ben sinirli değilim. genellikle kolay kolay sinirlenmem. ama hakkım yenerse ve sevdiklerim zarar görürse o zaman çok sinirli olabiliyorum ve sakin kalmayı deniyorum.
Malum şahıs gitmedikten sonra bu işler düzelmez, cehalet kanserli bir hücre gibi ülkeyi hasta ediyor tüm dengeler bozuldu geriye ise tam bir harabe ve kaos ortamı kaldı umarım eski mutlu günlere döner güzel ülkem ama durum gerçekten vahim.
Hayır efendin bir insanın daha fazla sinirlere sahip olması tıbben pek mümkün olamaz orada ki sinir diye kast edilen Asabi olmaktır. Bu durum da "benim Asabıma bozma" denilince çıkan tartışma ile gevşeyip, rahatlayıp geçebilmektedir.
Bir ülkeyi yıkmak için her kurumu çökerttiler. Bunun sonucunda psikopat insanlar çoğaldı. Uyuşturucu içenler çoğaldı. Düzgün bir sosyal yaşamı olmayıp, günün yarısı çalışıp, az uyuyan insanlarla dolu Türkiye. Sinirli olunması normal. Kim sinirlenmez ki yaşanan olaylar karşısında?
Trafikte bile hic birbirini tanimayan insanlarin olumune kagva ettigini, birbirine satir cikardigini gordukce hic mi hic sasirmiyorum bu sonuca. Zaten disari cikip, hicbir olaya karismadan, birseylere sinir olmadan eve sag saglam donebilmek bile artik mucizedir bence
Ben de diyorum her gün haberlerde noluyoz lan ülke olarak geriliyoruz diye meğerse adamlar istatistiklerini tuıtuyorlarmış bize de yansıması böyle oluyor
Bu kadar ekonomik sorun varken bu kadar mülteci sorunu varken halk bu kadar eğitimsizken ve hala sağ sol çatışmaları devam ederken buna tepki olarak insanların sinirli olmaması elde değil.
Lubnan israilden olabilir. Bize noluyo bilmiyom. Degisik karekterler. Tehammulsuzlukler. Anlayissizliklar. Herkes benim gibi dussunler. Jeopolitik etken ve buna bagli mwvsim gecisleri genetik etken olabilir. Mevsim diyom. Hele hava kapandi mi icimiz karariyor
Dünyanın en sinirli ülkesi oluruz tabii ki oturup da şiddet dizilerini yayınlarsak dakika başı silah bıçak adam öldüren dizileri yayınlarsak oluruz neyse sonunu düşünen kahraman olamaz
Doğrudur inanırım şahsen ben kolay kolay sinirlenmem beni sinirlendirmek çok zordur ama sinirlendiğim zaman çok fena sinirlenirim bu cinnet geçirmeye kadar gidebilir
Evet öyledir. Sebebi insanlar gereksiz stresli üç günlük dünya ne zaman ölecegimiz belli degil düzgün hayat yaşayalım. 2 fidan ekip gidecektik ve bu kadar karmaşaya gerek yok.