Dünyadaki 100 ülkeyi kapsayan ilginç araştırmada Dünyanın en sinirli ülkeleri sıralandı. Türkiye, Dünyanın en sinirli ikinci ülkesi olurken; Avrupa'nın ise en sinirli birinci ülkesi oldu.

Dünyadaki 100 ülkeyi kapsayan ilginç araştırmada Dünyanın en sinirli ülkeleri sıralandı. Türkiye, Dünyanın en sinirli ikinci ülkesi olurken; Avrupa'nın ise en sinirli birinci ülkesi oldu.
Genelde sinirli insanları görünce sakin kalmaya çalışıyorum, çünkü biri ateşken diğerinin de benzin olması pek işe yaramıyor. Derin bir nefes alıp 'bu kişiyle tartışmaya değer mi?' diye düşünüyorum. Çoğu zaman cevap hayır oluyor. Eğer sinirli kişi haksızsa, tatlı dille konuyu çözmeye çalışırım, ama bazıları o kadar gözü kara oluyor ki, en iyi çözüm uzaklaşmak.
Trafikte bile hic birbirini tanimayan insanlarin olumune kagva ettigini, birbirine satir cikardigini gordukce hic mi hic sasirmiyorum bu sonuca. Zaten disari cikip, hicbir olaya karismadan, birseylere sinir olmadan eve sag saglam donebilmek bile artik mucizedir bence
Türkiye nin Sinirli agresif insan doli ülke olduğunu Biliyorum Nedeni Cahillik de var tabi ama Hayat şartları da buna itiyor İnsanlar Rahat Geçinemiyor Almak istediğimiz Şeyleri alamıyoruz Anca Karnımızı Doyurmaya zor yetiyor Böyle berbat hayatta nasıl sağlıklı kalınabilir ki çok Zor Bunun baş nedeni Başımızda ki Yöneticiler Ve Tayyip Erdoğan
Herkes gergin patlamaya hazır bir fişek olmuşlar kimse gülmüyor neden çünkü herkes ekonomik sıkıntıda %90 kesim ondan öyle bir de toplumda cahillik de diz boyu olunca sinirli ülke olmamız normal kalmadı nerdeyse acı ama gerçek maalesef..
Cevap
5Cevap
Sinirli insana denk gelmek istemem, çünkü ben de sinirli biriyim
Ben takmıyorum ve umursamıyorum çünkü bende bazen sinir olabiliyorum ve sınırım oluyor tahammülümün.
En sinirlilerin arasında olaraktan haklı görüyorum baksanıza ülkenin gidişatına bebekler öldürülmüş çek fişini demek nedir yaaaaaa 😡😡😡😡
Susar geçerim, değmeyen kimseye karşılık vermem kendilerini dağ zannedip eko yapmaya devam etsinler sdfsdfdf 😅✌️
Vallahi ben de sinirliyim ama sinirler hakim olup oluyorum olmaya çalışıyorum ama sinirli bir insana denk gelirsem ağzının payını veririm
Dünden beri çok sinirliyim. Kontrol edemiyorum 😔
ortalamayı yükseltenlerden biri olabilirim :)))
sinirli biri olmadigim icin moralmanlarim bozuluyoo
Bende sinirli birisi olduğum için genelde kavga ediyorum
Birinciliği nasıl kaptırdık diye üzüldüm nedense
Agresif insanlardan kacarm
Kötü olmuş 1 olmalıyız
KS den de belli oluyor zaten.
Sinirli yapan kadinlar
ben de çok sinirliyim
Takmıyorum
yapmam bisey
Hiçbir şey yapmam
Birinci olmadığı içni şimdi sinirlenir millet