Çevremdeki herkes benimle dalga geçiyor. Keşke hiç doğmasaydım dediğim çok fazla zaman oldu. Ne yapacağım ben? Minyon , minnak kelimelerinden nefret ediyorum. Bunları bile ağlayarak yazdım. Ne yapacağım? Nasıl kurtulacağım ben?
Ben 16 yaşındayım 1.71 boyundayım şahsen boyumu sevmiyorum hatta elim de olsa minyon olmak isterdim. herkes seninle dalga geciyor ama erkeklerin hepsi minyon tipi kızların peşinden koşuyor. Mesela kendimden örnek vereyim bu zamana kadar benden uzun sadece 1 sevgilim oldu diğerleri hepsi ya benimle aynı boyda ya da benden kısaydılar, gerçekten insan yanındakinden uzun olunca bi tuhaf oluyor ama kısa olsan öyle olmuyor. Bence kendini sev böyle düşündüğün çok normal çünkü bende burnunu sevmiyorum ve dalga geçenler oluyor hatta normal dalga geçme değil o kadar can yakıyor ki o yüzdenseni çok iyi anlıyorum ama boy konusunda böyle düşünme bence.
Manyak mısın minyon en sevilen tiptir şu ülkede 2 metrelik adam bile 155 kızın peşinden koşuyo. Hele ki kilon fiziğin de yerindeyse bi de saçların omuz hizası veya biraz daha uzunsa senden havalısı olmaz ama sen intihardan bahsediyosun. İyi intihar et as boynundan kendini boyun da uzar öyle ama ölmüş olacaksın bi anlamı kalmaz. Bence bu minyonluğunun tadını çıkarmayı öğren
Ben 195 boyundayım da ne fark ediyor sanki. Her insanda olan dertlerin aynıları var sadece boy derdi yok, çok da şey yapma yani boy konusunu uzun olsaydın bir anda her şey güzelleşmeyecekti.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben intihar etmeyi niye düşünüyorum boyum yüzünden. Uzun olsaydım etmeyecektim.
yapabileceğim ya da yapabileceğin bir şey kaldı mı hayır gidip boy uzatma ameliyatı olup bacağın kırılmış iyileşmiş gibi dolanmak istiyorsan bilemem süt iç desem pilates yap desem geç kalınmış he belki pilates omurganı düzelttiği için 3 cm fark eder o da 160 sadece kabullenmen kalıyor geriye
Kisayiz diye oldu intihar edekk yaşama hakkımız yok mu... bak sana şunu söylüyorum bazen öyle insanlar var ki dış gorunus olarak pek beğenmezsin belkide ama konuşmasi karakteri o kadar güzeldir sempatikdir ki içine sokasin gelir.. bazen de o kadar yakışıklıdir konuşursun sana çok itici gelir.. yani demem o ki.. senin karakterin güzelse zaten sevenin de çok olur.. haline şükret sağlıklısın haline şükret yuruyebiliyorsam haline şükret gorebiliyosan.. tabiki arada kotu hissettiğimiz olur ama inan şükür edersen bu kötü hislerinden kurtulursun.. ve de inşirah suresini oku surekli iyi gelir inşallah 🙏