çevrem çok dalga geçtiği için aşırı kompleksli oldugum için intiharı düşünüyorum artık. bıktım boyum kısa diye cüce bücür vs demelerinden kimsenin beni begenmemesinden... ne yapıcam? :( boyum 155 lütfen dalga geçmeyin ciddi cevap verin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinle ne diye barışık değilsin ki? benim boyum da 1.55 ama gayet memnunum iyikide bu boydayım mesela 1.70 falan olmak istemezdim topuklu ayakkabı hastası biri olarak. boyunun avantajlarını düşün bence erkenden yaşlanmayacaksın ve sevgililerin senden kısa olmayacak. Ne demişler bodur tavuk her daim piliç! Bak shakira 1.55 kim kardashian 1.55 bunlar gibi biçok dünya ünlüsü seksi kadınlar var ve çoğu 1.60 altında 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü laflar ediyorlar gerçekten artık nefret ediyorum kendimden
Cevap sahibi+1 yılÇok gereksiz takınsı bir takıntı yapmışsın bence , çevrende nasıl insanlar var allah aşkına kşmin haddinedirki allahın yarattığına kötü laf söylemek sen onları allaha havale et o tür şnsanlardan uzak dur hem eğer kendinle barışık olamazsan çevrenle hiç anlaşamazsın zaten. Seni rahatlatırmı bilmem ama imajını yenile tarzını değişmeyi dene belki işe yarar.
Soran+1 yılteşekkür ederim yardımcı oldunuz :)
En İyi Cevaplar
ya saçmalama ya kısa boydan önemli şeyler var. topuklu ayakabı diye bşi var çokta yakışır bence uzun boyum var ve inan ki hiç rahat giyemiyorum çirkin gözüküyorm bende minyon olmak istiyorum. emn ol takcağn bşi yok sen insanlardan dolayı böyle kafana takmışsn boşver ya herkes bşi diyo kusur arıyo zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılmalesef herkes kusur arıyor haklısınız
Soran+1 yılçok teşekkür ederim size :)
Boyu uzun olupta aklı kısa niceleri var sana ne oluyor?
Böyle birşeyi düşünmen bile çok ahmakça olabilir bence sen boyundan önce insanlığının ve fikirlerinin uzunluğuna bak illaki bir ilişki olmak zorunda da değil ayrıca sen de hayatını insanlığa ada madem kendine güvenmiyorsun hiç değilse insanlık için çalış.
Sevgi dolu yaşa03 Yorumla
Soran+1 yılkendimi sevmedikten sonra hiçbir şey çözüm degil ki :(
Soran+1 yılteşekkürler
Dalga geçilicek bir durum yok boy genlerle alakalı bir durum öncelikle sana böyle şeyler söylen insanları takmaman gerekiyor ya da güzel bir ders vermen gerek tanrı bir yerden alır bir yerden verir.
Spor senin için ideal kapılar açıcaktır pes etme!01 Yorumla
Soran+1 yılAllah boydan aldı işte...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
43Cevap
- Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSana intihar etmek için bir çok sebep sayabilirim.. Kendinden utanmanı istemiyorum ama.. Bu düşünceyi hemen atmalısın kafandan :) Boydan daha önemli şeyler var hayatta.. Misal televizyonda gördüğün bir çok ünlü gerçekten kısa.. :) Olay boyla alakalı olsaydı eğer , nerede bu uzun boylular?
10 Yorumla
+1 yılAnnemin boyuda 1.55 ama şu zamana kadar hiç takıntı yaptığını görmedim. Her boyun ( kilo hariç ) kendine göre güzelliği estetiği vardır bence. Erkek olsan anlarım ama bayanda o kadar takıntı haline getirme. Uzun olmak istiyosanda topuklu giyersin en azından kurtarırsın. Değer mi hiç ufak sorunlara üzüldüğüne :)
00 Yorumla
+1 yılHayatta boy dan önemli şeylerde var. Sen şu an özgürsün Allah göstermesin ya bacakların tutmasaydı ve ya bütün vucudun felç olsaydı o zamanda boyunu kafana takarmıydın hiç kimse dört dörtlük değildir sen 1,70 de olsan 1,75 isteyeceksin insan oğlu olan ile yetinemiyo işte. Takma artık kafana dedimya hayatta boy dan önemli daha cok şeyler var. Iyi günler
00 Yorumla- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılboyu hıc uzamayan ınsanlar var gelışım bozukluğu olup bedenı gelısmeyen ınsanlar var körler sağırlar bacaksızlar var akıl hastası olanlar yatalaklar var senın neyıne ısyan edıp ıntıhar etmek?
02 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle ama çok baskı var üzerimde
- +1 yıl
sende deve de onalra sırık de
Ya ne olcak ki benim 1,80 boyum var ben bir kizi sevdikten sonra ooooo 1,55 olsun ne olcak ki kimsecikler bişey diyemez !
17 Yorumla
Soran+1 yılkeske herkes senin gibi düşünse
Soran+1 yılburada öyle diyosunuz normalde kısaları begenmiyosunuz :(
Soran+1 yılböyle düşünmen güzel, teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle ayni boydasin arada banada geliyorlar ama topukluyla kurtariyoruz bence takma kimseyi kalk bak aynaya guzelsin zayifla biraz giyin guzelce kendine hobi edin var ya sunu unutma o dalga gecenlerin basina herbirsey geliyor bu arada hep iyileride biz kapiyoruz ALLAH gonlune gore versin kalk elini yuzunu yika
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah seninde gönlüne göre versin inş :) teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAmin;)
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon kızlar erkeklere çok daha sempatik, tatlı ve şirin gelir. Yaşlanmazsın kolay kolay, yaşın her zaman olduğundan küçük durur, rahatça topuklu ayakkabı falan giyebilirsin. Baya bir artısı var aslında. :)
08 Yorumla
Soran+1 yıleksiside var tabi :P
- +1 yıl
Hangimiz tamamen kusursuzuz ki :D
Soran+1 yılhiç birimiz :) hep başkalarının kusurlarını görüp yüzlerine vuruyor insanlar bunu dusunmeden
- +1 yıl
Ve sen bu gerizekalı insanlar yüzünden intihar etmeyi düşünüyorsun değer mi? Bir daha düşün hemen bakıyım :)
Soran+1 yılbenim sorunum birazda kendimi sevmemekle alakalı işte üstünede insanlar böyle söyleyince
- +1 yıl
Kendini neden sevmiyosun yahu hayata bir kere geliyosun mutlu olmaya bak dert etme bunları bu kadar :)
Soran+1 yılteşekkür ederim yardımcı oldunuz :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1.55 kısa bir boy ama Türkiye de senin gibi çok kadın var. İntihar edilecek kadar kötü bir durumda değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılama kısa işte üzülüyorum
+1 yılintiharı boşver ya manyakmısın sen benımde boy kısa takma kafana hatta kısa boylu ünlülere bakıpta kendımı avutuyorum ama neyse :) platesin birkaç cm uzattığını duymuştum
03 Yorumla
Soran+1 yılplates yapıyorum inşallah yararı olur
- +1 yıl
inşallah ama annenle babanın boyu kaç? eğer kısalarsa uzamaz. annemın boy 156 benım boy 1.58 gibi bişey 3.5 senedir uzamıyor boy uzaması durduysa uzamaz daha
Soran+1 yılannem benle aynı babamda 167 falan
Senin boyun da sorun yok.. komplekslerini bir kenara bırak.. onlar bücür deyince sen de gül. Her insanın eksi ve artıları olabilir.. allah korusun ya büyük bir rahatsızlığın olsaydı ne yapardın?
05 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle... ama işte
Soran+1 yıl49 kiloyum
Soran+1 yılsağol :)
ben sana talip olabilirim, benimkide 1.63 hayata aşağıdan yukarı doğru bakarız ama olsun gül gibi geçiniriz :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1.55 Okadar kötü degil türkeyenin saten bayanların boyu ortalaması 1.60 1.65 civarı topuklu giyersin fark kapanır
00 Yorumla - Diğer konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılhoşlandığım kızın boyu 150 cm ben 185 cm'yim bende onla şakalaşıyorum ama intihar edicelek bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılCanım benim boyumda 1.78. Uzunum diye sevdiğim biriyle sevgili olamadik. Takıntı etme bence. Yüce Rabbim yakışanı vermiş
02 Yorumla
Soran+1 yılkeske 178 olsaydım kıymetini bil
- +1 yıl
biliyorum ama bazı zorluklar oluyo tabi
Naptin be kardesim 146 arkadaslarim var yapma etme zaten turkiye ortalamas 160. Takma bu kadar
00 YorumlaDiğer konusunda 316 cevap paylaştı. insanlar açlık tan öylüyo bırak allah aşkına takma bissürü var alttarafı boy?
00 Yorumlaminyon kız iyidir. sanki ülkenin boy ortalaması 190. erkek ortalaması bile 170 olması lazım. neyin sıkıntısı bu
00 YorumlaDiğer konusunda 460 cevap paylaştı. Gel ben alırım seni ne dir bu ya insanları fiziki yapısıyla değerlendirme olayı bak bir bakim ruhuna gonlune kalbine gözlerine Allah Allah.
00 Yorumlabencede intihar etmelisin. böyle şeylere takıntı yapmayın.
03 Yorumla
Soran+1 yıltakıntı yapmamak gerek ama artık bu lafları işitmekten kendimden nefret etmeye basladım
Soran+1 yıldenemeye çalışıcam
kendini tavana asamazsın, camdan atlayamazsın mağlum boy kısa, en iyisi etme sen.
03 Yorumla
Soran+1 yılyoruma bak Allah seni bildiği gibi yapar inşallah
Soran+1 yılsalak
+1 yıl1.55 o kadar kötü bir boy değil 1.50 olmak da var neden intihar edicem dedin ki ölünce eline ne geciçek
01 Yorumla
Soran+1 yılbaskıdan kurtulmak istiyorum
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaklaşık 2-3 metreden atlarsan senin için yeterli olacaktır :)))))
00 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Shire ya da yalniz dağa taşın oranın standartlarının üstünde boyun
00 Yorumla
+1 yılsorun değil ya o kadar dert etme :) benm de boy 164 dert etmiyorum. evleneceğim kişi benden kısa olacak her türlü :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye umursuyorsun ya benim de 156 dalga geçiyorlar ama napalım hem götü yere yakın olandan korkacaksın korksunlar bizden
11 Yorumla
Soran+1 yılbenden iğreniyorlar :(
Karşı cinste uzun boy aramıyorsan pek sorun değil aslında
00 Yorumlaiki ayağı birden olmayan insanları düşün ve haline şükret insanlarıda s**ktir et ok :) yapman gereken bukadar
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek insanların ne dediğini çok takan birisin senin gibi biriyle olmak istemem şahsen.
03 Yorumla
Soran+1 yıltakan biri degildim zamanla böyle oldum bıktım artık kendimden nefret ettirdiler
- +1 yıl
İnsanlar kendi kusurlarını örtmek için sürekli başkalarının kusurlarıyla uğraşır.
Soran+1 yıldoğru
kısa boylu bayanlar daha çekicidir takma sen onları
07 Yorumla
Soran+1 yılerkekler genelde uzunları begenıyor ama
Soran+1 yıl155 bir kız arkadasın olsun ister miydin mesela :(
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yıldeğiştirsemde pek birşey değişmiyor herkes illa ki boyuma yorum yapıyor
+1 yılTakma bu kadar kimse begenmesede illa seni begenen biri cikacak elbet ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yok yok...
- +1 yıl
Nasil yok yok yok yaa
Soran+1 yılherkes boyumla ilgili kötü söylemlerde bulunuyor kimsenin begendigi yok
- +1 yıl
Simdiye kadar seni gorenler begenmemis olabikirde bunda seni gormeyenlerin sucu ne
- Diğer konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 18 i geçmediyse esneme germe hareketleri falan yap düzenli beslen yaş geçtiysede boy uzatma ameliyatları var durum iyiyse ondan ol
00 Yorumla üzme kendini söylenenleride takma kafana boşver topuklu giy boyu uzatan tabanlar var onlardan kullan yap bir şeyler ya da bir doktora gözük psikolojini bozmuşlar senin
00 Yorumla
+1 yılabartma istersen kolun bacağın olmasa ne olacaktı şükret bence çok sevimli
00 Yorumla
+1 yılSende azcık beyin olsa zaten o boyun avantajını kullanırdın. Git intihar et boşa yaşama.
00 Yorumla
+1 yıl1.55 kısa bır boy ama kafana takma minyon tipli kizlar daha cekici oluyor :D bide oyle dusun
08 Yorumla
Soran+1 yılbence çekici değiller ama bir erkek gözüyle bakamıyorum tabii
- +1 yıl
Genellikle oyledir. Mesela bende minyon tipli kizlardan hoslaniyorum. Kisa boylu kizlarin cogu cekici oluyor :D
Soran+1 yılbende hep uzunlar cekıcı oluyor diye dusunurdum cevremdeki erkeklerin cogu uzunları begenıyordu :)
- +1 yıl
Emin ol benim gibi dusunenlerin sayisi coktur :D uzme kendini devede de boy var :D yas kac ki daha?
Soran+1 yıl18im
- +1 yıl
Daha yasin 18 yanii. Uzulme minyon tipli kizlar candır :) mınyon tıplı kızlar daha cekiciii <3 seni gormek isterdim :D :D
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Sanırsın seninle alay edenler 1.80-1.90 boyundalar takma kafaya salla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 182 yim kız arkadaşım 160 sevdikten sonra nolacak böyle kötü düşünme lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi istisnalar var ne güzel
- Diğer konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılNe intiharı boşver takma kafana sevenn sever zaten gerisi boş
00 Yorumla
+1 yılIntihar edince boyun mu uzayacak☺
02 Yorumla
Soran+1 yılbaskıdan kurtulucam
- +1 yıl
Yaa boşver ya boy uzun olunca noluyomus ben böyleyim de beğenmeyen varsa aynaya baksın de bende senin tipini begenmiyorum de de bişey işte
- Diğer konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılsenden daha kısaları düşün
00 Yorumla Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Takılacak bir durum yok.
00 Yorumlaben de 156yım olsun üzülme
00 Yorumla
+1 yıldiğer her yerin mukemmel mi
02 Yorumla
Soran+1 yıldegil kimsenin değil
- +1 yıl
eee o zaman? saçmalıyosun yani senden kısaları da var
+1 yılbenimde 160 sıkıntı yapma
03 Yorumla
Soran+1 yıl160 yine iyi ya
- +1 yıl
5 cm ne şu kadarcı bişey
Soran+1 yıl5 cm 5 cmdir ya da ben biraz manyagım :)))
yaa daha neler bu yüzden intihar düşünülürmü yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılbıktım insanların kelimelerinden
yüzmeye gidersen toparlarsın kendini
00 Yorumla
+1 yılAnandan çıkmaya devam ediyonmu hala
00 YorumlaYa boyun fazla kısa degil ki
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1.50olanı var haline şükret
02 Yorumla
Soran+1 yıl150 den farkım yokki 5 cm
ilk önce kendi boylarına baksınlar
00 Yorumla
+1 yılMal mısınnn?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan ki ben de üzüldüm bu soruyu okuyunca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılama minyonlar çok şirin :((
03 Yorumla
Soran+1 yılama uzun kızlar güzel ve çekici :(
Cevap sahibi+1 yılhayır ben minyon seviyorum :( üzülme siz daha güzelsiniz.
Soran+1 yıltişikirlir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasketbol oyna ya da yüzmeye git yas kac
00 YorumlaYAŞ kaç
00 YorumlaBen de öyleyim
00 YorumlaDüşündügünü yap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa değil o kadarda
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı