• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Ateist bir insanla evlenir miydiniz?

Blackh
Blackh Takip Et
Yoda Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Ya da deist... aileniz kabul eder miydi
Ateist bir insanla evlenir miydiniz?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SonDUÂM
    SonDUÂM Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Müslüman bir kimsenin kiminle evlenip kiminle evlenmeyeceğini ailesi değil öncelikle Yüce Rabbimiz belirler. Zira yaratılanı en iyi tanıyan ve bilen ancak ve ancak onu yaratandır..

Müslüman bir kadın gayrimüslim (ehl-i kitap) veya müşrik bir erkekle evlenemez.
    “... İman etmedikleri sürece, Allah’a ortak koşan erkeklerle, kadınlarınızı evlendirmeyin. Allah’a ortak koşan hür erkek hoşunuza gitse de iman eden bir köle ondan daha hayırlıdır.” (Bakara, 2/221).

Müslüman bir erkeğin de ehl-i kitap (Yahudi ve Hıristiyan) kadınlarla evlenebileceği; ehl-i kitap dışındaki gayrimüslim (Ateist, Deist, Budist vb.) kadınlarla ise evlenemeyeceği belirtilmiştir (Bakara, 2/221; Maide, 5/5).
    Bununla birlikte eş seçiminde müslüman bir kimsenin tercih edilmesi aile huzuru ve neslin korunması açısından daha uygundur.

Bunun dışında görüş belirtenler kendilerini sorgulasınlar. Zira iman etmek tasdik etmektir..

#Selâmetle 🙂

2
    14 Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Cok guzel erkeklere yine daha esnek davranilmis gercekten tarafsiz bir din

Yorumla
    • SonDUÂM
      SonDUÂM
      +1 yıl

Sebeplerini araştırmayan için bardakta da kulp vardır.
      Dilerseniz dışarıdan eleştirmeyi bırakıp kadının islamdaki değerini anlamaya çalışın. Yoksa miras dağılımına bile matematik kadar işlemsel bakarsınız.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Ogut vererek cevap mi vermis oluyorsunuz oyle mi zannediyorsunuz gercekten

Yorumla
    • SonDUÂM
      SonDUÂM
      +1 yıl

Öğüt verecek halde değilim sadece bana bildirileni ulaştırıyorum. Dediğimse şu, bir şeyi anlamadan sebepsiz eleştirme gücünü kendinizde bulmayın. Zira bu dünyaya yalnızca bir defa geliyoruz.
      İslamda emir ve yasakların her birinin ictimai ve bireysel sebepleri vardır.
      Allah insana güzel olan bir şeyi yasak etmez.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Sebebsiz mi... yazdigin yorum uzerine bunalri soyledim sana da iki cinse esit muamele yapiliyormus gibi mi duruyor

Yorumla
    • SonDUÂM
      SonDUÂM
      +1 yıl

Bakın ben islama göre hükmü ulaştırdım. Allah buna muvaffak etti.
      Eşitlik olduğunu iddia eden yok. Çünkü kainatta eşitlik değil denklik ve adalet hakimdir. Ayrıca Allah'ın bir ismi de El-Adl'dır.
      Olmayan bir şeyi söylemiyor veya olan bir şeyi inkar etmiyoruz. Bunlar hep olması gerekenler.
      Soru sordunuz cevabı inandığım Rabbimin ayetlerine göre not düştüm. Bunda bir sakınca yok.
      İslamın güzelliklerine eşitlik yaftalamasıyla gölge vurmak ta kimsenin hakkı değil. Yaşanan güzelliği ancak islam ailesinde görebilirsiniz.

Çoçuk nasıl yetiştirilmelidir? Ailenin toplumdaki rolü ve Güzel Ahlâk nedir? ↗

Bakın biz islamın güzelliklerini paylaşmaya devam edeceğiz.
      Dilerseniz faydalanırsınız dilerseniz görmezden gelirsiniz.
      Zira islamdan büyük hayat nizamı aramak abesle iştigal etmek demektir.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Kusura bakma ben esitligin olmadigi yerde adaletin de varolduguna inanmam kadin olmayi ben istemedim ve allah bir erkegi de yarattiysa beni de yaratti her konuda geride olmayi ben secmedim bu adil bile degil sen bana islamin adaletinden bahsediyorsun

Yorumla
    • SonDUÂM
      SonDUÂM
      +1 yıl

Eşitlik ve adalet farklı şeyler. Kusura bakılacak bir şey yok.
      İsmiyle tanınmış Hz. Ömer'in (r. a) adaletini dahi duymadıysanız bu bizdeki kusru gösterir.
      İslamda da adalet yoksa biz kime neyi anlatalım?
      Eğer adaletin ve eşitliğin yerini islamda gösterirsem fikirleriniz değişir mi? Bir yazı yazmak istiyorum bu konuda.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Sorun su ben duyduklarima inanmam... ben kafamdaki sorulara cevap verene inanirim... ve islam bir cevap vermiyor

Yorumla
    • SonDUÂM
      SonDUÂM
      +1 yıl

İslam örnekleri ve yaşayışı ile önünüzde duruyor. Siz istemezseniz ulaştırılan güneşin aydınlığı da olsa karanlıklardan çıkamazsınız. Gözlerini kapatana her şey görünmez olur,
      Selâmetle kalın.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Burda gozlerini kapatan ben oluyorum sanirim😂

Yorumla
    • SonDUÂM
      SonDUÂM
      +1 yıl

🙂 evet kesinlikle.
      Ben son olarak yine söylüyorum. "İslamiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez. Gözünü kapatan ise yalnız kendine gece yapar.."

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Ozlu sozler icin sagol ama dedigim gibi ben cevaplara bakiyorum... iyi gunler

Yorumla
    • MerveTaba
      MerveTaba
      +1 yıl

@blackh arkadaşım; eşit davrandığında adaletli davranmış olmuyorsun. Her sorun eşitlikle çözülmüyor çünkü kimse eşit değil. Eşitlik adaleti sağlamaz, adalet eşitliği sağlar. Aradığın cevapları da araştırarak ve konu hakkında konuştuğun insanları düşman gibi görmeyerek bulabilirsin.
      Şimdi neden müslüman kadının gayrimüslim erkekle evlenemeyeceğine gelirsek; gayrimüslim erkeğin İslam'a saygısı yoktur. Allah korkusu yoktur, kadından daha güçlü olduğu için ona zarar verebilir. Taciz edebilir. Kendine dinine inanmakta zorlayabilir. Alkol almak gibi kötü alışkanlıkları vardır. Eve sarhoş gelip kadını dövebilir. Daha çok örnek var, kadın su gibidir bulunduğu ortama istemsiz uyum sağlar ama erkek kaskatı, dediğim dedik ve anlayışsızdır kadının aksine. O yüzden müslüman erkek gayrimüslim kadını müslüman yapar ama kadın erkeği yapamaz. Doğan çocuklar da ataerkillikten dolayı babasının dinine geçer.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

10

Cevap

• Ansur
    Ansur Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Konuşulabilir. Ergen ergen ben ateistim yhaaa havasında gezen salahsa, ateist olmasa bile evlenmem.

1
    13 Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Ergen biriyle zaten her turlu evlenilmezde ben cok dusundum ve kararim bu dese cocugumu da dini gorusune mudahale etmiyecegim sekilde yetistirmek istiyorum derse

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

Çocuğun inancına müdahele edilmez ama inanç nedir ne değildir, dinler nedir ne değildir öğretilmeli. Sen müdahele etmezsin, çocuk gider şuursuz şuursuz öğrenir ya da öğrenmez. Bu daha sağlıksız. Zaten bu tür ilişkilerde asıl sorun burada patlak verir. Eğitirken, "objektif" olmalısın. Ahlak, inanç, din, kavramlar... bunları kontrolsüz öğrenirse ileride çok sorun yaşar.

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

Erkek çocuğu olan babanın , göster amcalara pi*ni demesi gibi bir durum oluşur. Allah yok çocuğum demek ile göster pipini aynıdır. Ciddi mana da bilinç olması lazım.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Yani ama kucuk yasta onu bir sey egitmektense yanlis yapa yapa ogrenmesi daha saglikli...

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

Ağaç yaş iken eğilir. Bisiklete binmiyor çocuk :D ciddi mana da önemli bir konu üzerinde yanlış yapa yapa öğrenmesi nasıl sağlıklı olabilir. Yanlış yaptığını nasıl bilecek?

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Yani diyorsun ki ben dogrusunu ve dogru kaynagi biliyorum ve cocugumu buna yonlendiricem ve o da ozgur iradesiyle secmis olucak... akil denen sey yanlislarla ogrenir eger kisi gercekten sorgulayan bir yapidaysa tum yanlışlarını dogruya cevirebilir yeterki imkan ve zaman verilsin

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

En başında "objektif" dedim ve tırnak işaretine aldım çünkü buraya gideceği malumdu :D En başında , din nedir? ahlak nedir? inanç nedir? bunun cevaplarını öğretmen gerek.
      Akıl denen şey yanlışlar ile öğrenir demek, tüm bilime karşı gelmek demektir. Kavramları yıkmak demektir. Yanlışlar, öğretici değildir "her zaman". Yanlışlar, yıkım da getirir yapım da getirir.
      Akıl, tecrübe ile gelişir ancak burada konu olan akıl değildir. Öğretidir. Bir yolun 40 biçimi vardır sen onu seçersin. 5-10 yaşındaki çocuğu okyanusa atıp yüzmesini bekliyorsun sen. Bu nasıl bir saçmalık?
      Sorgulayan yapı, doğuştan gelir. Sorgulayan insan zaten imkanı ve zaman kavramlarını öğrenebilir ve elde edebilir.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Ezberle yetisen sistemde insanlar elbette bunu dusunur yanlis yapmayi gozunde buyutur 5 yasinda dindar bir cocugun hayatta sorumlulugu ne ki yanlisi ne olsun mesela ya da 10 yasindaki cocugun... yanlis yapmak o kadar da korkunc degil kaldi ki bir cocugun yanlisi ne kadar korkunc olabilir... okudla anne babamizdan ogrendigimiz gerceklerle yasiyoruz cok azimiz bu gerceklerin nedenini biliyor ki kac kisi soruyor... buna ezbere yasamak denir ozgur yasamak yanlis da yapmak demektir bir insan zaten put gibi de dursa hata yapar

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

Ezber nereden çıktı :D Ha bana diyorsun ezber diye :D :D
      5 yaşındaji çocuğun hayatta sorumluluğu yoksa onu neden okyanusun ortasına yüzme bilmeden atıyorsun?
      Yanlış yapmak korkunç değil elbette ama en başından beri diyorum , yüzme bilmeyen insan okyanusun ortasında ne yapabilir? Çok basit bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz inanç meselesini. İnanç, insanlığın en başından beri var olan bir kavramdır.
      Çocuğun yanlışı ne kadar korkunç olabilir? Korkunçuktan bahsetmiyoruz burada, burada bir hayattan bahsediyoruz. O zaman çocuklarımızı, bir kaç bir şey idrak edebildiklerinde sokağa salalım.
      Siz doğaya da karşı geliyorsunuz, ama sorgulamaktan ve özgürlükten bahsediyorsunuz. Siz baskılanan bir hayat yaşayıp, buna tepki olarak düşüncelerinizin geçmişten gelen zehrini boşaltıyorsunuz. Manasızca..

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Yani diyorum ki ne okyanusun ortasina birakmasi bir cocugun ister inanan olsu ister ateist olsun bir sorumlulugu yok ki... bunlari dusunmeye basladiginda zaten arastiracak

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

Ben de onu diyorum , arşatıracak araştırdıkça da konuşma ihtiyacı oluşacak. Araştırmayı yansıtmaya başlayacak. Sen onunla ahlak felsefesini, inanç felsefesini, varlık felsefesini yapamadıktan sonra o çocuk işid militanı bile olabilir. Bağnazlığa kadar gider. Sonra ben ateistim yhaa havasında gezen biri de olabilir ya da dediğim gibi allahu ekber diyip patlar.

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Bunu yapan insanlar pek. dusunme becerileri yok sorun da bu ama bir cocugun sorularini ilk sorularini sorucagi adres ya anne babasidir ya da ogretmeni... yani afganistandaki gibi tarikat eline dusmedikce bir cocugun o kadar karanliga dusucegini dusunmuyorum ve ben de kendi bildiklerimi anlatmaya da onunla arastirmaya da hazirim... artik ne kadar biliyorsam

Yorumla
    • Ansur
      Ansur
      +1 yıl

Bizimkiler zorlandığı için, baskıda olmasın istedikleri için kupon kupon araba yerine kitap aldılar araştırarak.
      Ama o şekilde bazı insanlar tanıdım, o kadar bağnazlar ki..

Yorumla
  • Whell
    Whell Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

evlenmek gibi bir niyetim yok ama malum kişi ateist olsa evliliğe razı olabilirim. Ailem ise ben bunu sevdim dedikten sonra üzerine gitmez.

1
    0 Yorumla
  • RubbieRolePlayy
    RubbieRolePlayy Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Ailemin herhangi bir etkisi olmaz. Ben de agnostiğim, benim açımdan ilişkiye engel değil dini görüşü.

1
    0 Yorumla
  • empathiclady
    empathiclady Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Saygı duyarım, ama evlenmek istemem. Çünkü ben inanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • quarkMan
    quarkMan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Ateist im , Teist bir insanla evlenmeyi bırak sevgili olmam ne de en iyi dostum olur

1
    4 Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Ailen nasil bakiyor pekala

Yorumla
    • quarkMan
      quarkMan
      +1 yıl

Ailem ilerici insanlardır. annem biraz deizme yönelir. Babam akılcı muslumandır. onlar bana saygı duyar bende onlara saygı duyarım ( ailem oldugu için ) ...

Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Guzel anlasmasi kolay insanlar yani...

Yorumla
    • quarkMan
      quarkMan
      +1 yıl

Evet aileme canım feda. Elbette , her zaman iyi anlaşırız. tam tersi onlara bilimsel bilgiyi bazenleri öğretirim ya da bazenleri kitap okuma günü oluştururum , hep birlikte kitap okuruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenmezdim
    Evlenmezdim
    Ailem karışamaz zaten

0
    0 Yorumla
  • Berfin__18
    Berfin__18 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

evlenirim ailem karışamaz

1
    0 Yorumla
  • Coğrafya_Kaderdir
    Coğrafya_Kaderdir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ne olursan ol yine gel

1
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalım
    YalvarBarışalım Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Aileme ne, evlenirdim

1
    0 Yorumla
  • özgürkenben
    özgürkenben Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Evlenirdim , ben de deistim. Özel hayata saygılı olmak gerek

0
    0 Yorumla
  • ozan_1
    ozan_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.

Evet bende agnostiğim

2
    0 Yorumla
  • sherlockswıife
    sherlockswıife Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır

2
    0 Yorumla
  • Venss
    Venss Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Tövbe.

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bilmem belli olmaz

0
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • Siyahhh_
    Siyahhh_ Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı.

evet

0
    0 Yorumla
  • octaviaa__
    octaviaa__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Seviyorsam evlenirim

1
    0 Yorumla
  • Raysuni_99
    Raysuni_99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Hayır

0
    2 Yorumla
    • Blackh
      Blackh
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Raysuni_99
      Raysuni_99
      +1 yıl

Ateist olduğu için

Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ateist bir insanla evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ateist biriyle evlenir miydiniz? 47 cevap verildi
Ateist biriyle evlenir miydiniz? 102 cevap verildi
Ateist bir erkekle evlenir miydiniz? 27 cevap verildi
Ateist biriyle evlenir misiniz? 76 cevap verildi
Ateist biriyle evlenir misiniz? 39 cevap verildi
Ateist biriyle evlenir misin? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨