Ateist biriyle evlenir miydiniz
Konuştuğum çocuk ateistim diyor on senedir gusül falan almamış
Ateist biriyle evlenir miydiniz
Konuştuğum çocuk ateistim diyor on senedir gusül falan almamış
Ateistin normalde gusül aldığını mı düşünüyordunuz? Peki oruç tutup namaz kıldığını da düşündünüz mü? Bende yaklaşık 10 senedir agnostiğim ve bende gusül almıyorum. Siz gusül ne demek tam olarak biliyor musunuz? Su ile vücudu yıkayıp ağzına burnuna su vermek alt tarafı, ağzını çalkalayıp burnunu sümkürmek, bunu kim duşta normalde yapmıyor? sanıyorsunuz ki inanmayan pis, kirli, yıkanmıyor öyle mi? Benim kullandığım vücut kremi, duş jeli, şampuan, saç kremini sen kullanmıyorsundur emin ol, bilmem hangi aroma terapi ve masaj etkili duş jeliyle vücudumu yıkıyorum zaten dümdüz dupduru su ile gusül mü temizleyecek? Tillahını kullanıyoruz rahat ol. Azıcık kendinizi geliştirin, bu geri kalmış zihniyetten kurtulun yazık kafanıza.
Yani mantıken zaten iki kişiden biri Müslüman diğeri inançsız biriyse kadın erkek fark etmeksizin, nikâh düşmüyor. Beraber yaşamak, hayatı birleştirmek ya da sadece resmi nikâh kıymaksa sormak istediğin kısım, o inançlı kişinin tercihi olur. Ben yapardım muhtemelen böyle bişey gerçekten seviyorsam, yani beraber yaşardım. Ama inancım gereği istesem de evlenemezdim zaten
Bu konuda benim için en önemli şey inançtan çok değerler olur 💛 Ben sevgiye, saygıya ve ortak hayata bakarım. İnancı farklı olabilir ama birbirimizin sınırına saygı duyabiliyorsak evlilik yürüyebilir 🌿 Sen burada onun ateist olmasından mı yoksa yaşam tarzının sana ters gelmesinden mi rahatsızsın buna bak. İçinde huzursuzluk varsa onu bastırma. Evlilikte en kritik nokta karşılıklı anlayış ve ortak yaşam dili 💬✨
Cevap
29Cevap
Evlenirim evet ateistim zaten
Müslüman kadınlar ancak Müslüman erkeklerle evlenebilir. Yoksa haram işlemiş olursun. Bu yorum yeterli sanırım.
Gusül almamış olabilir de, 10 yıldır yıkanmıyor da değildir herhalde :)
He bi cocuk vardi o da ateistti ama sorun yok benim icin inanc onemli degil
Evlenmem orası ayrı ama gusül demek zaten banyo yapmak manasına geliyor
Süper olur dinsiz imansız yuvarlanır gideriz
@Absürttbirisi shzhshhdhxjxh
Şartlarım olacak zengin mi hafta da en az 1 kez seks 10 daxolur 🤭
Zaten ateist biriyle birlikte olmak gerekir. Dindar birinin kahrı çekilmez.
Evlenmezdim sonuçta çocuklarım olduğu zaman sıkıntı olur.
imkansz
ama ewlensem
şmnaa gelnesi için
geceeeeee gündüzzzz
emek werirdim
Gusül falan almamıs WİDPWŞDPWĞSPĞWŞS canım bırak kim neye inanıp inanmıyorsa sal. Bunlar önemli konular değil sana karsı iyiyse seni dusunuyorda onun dini kimseyi ilgilendirmez
Asla olmaz s2tirsin gitsin gusül almayan biriyle evlenme sakın
Yani akli basinda ise mantikli ve duygusal olgunlugu varsa tanrisal anlamda ki gorusu benim icin onemli degil sahsen ben agnostigim ve acik goruslu cogu insanla iyi gecindim
işim olmaz.. ateist insanlar mantıgı önüne set vurmus insanlardır ne anlatırsan anlat inandıramazsın.. nasıl bir dinciye yobaz düşünen birine bir şey anlatamazsan bu da aynısı
Evlenirdim onun dini kna benim dinim bana mühim olan insanlık
İnanacli takılanlarıda görüyoruz
10 senedir gusül almamış 😂
Tamam evlenilecek kadın profili
Kesinlikle hayır
Karşılıklı saygı olursa neden olmasın
Denklik önemli. ben evlenmem.
Ateist olmasını tercih ederim zaten.
Oha cennetliğini yakma kardeşim ya
Ülkenin çoğu sözde müslüman zaten çok takılma
Fark etmez evlenirdim
ATAist biriyle evlenirim evet