Annemi çok özlüyorum, evde ağlayarak dolaşıyorum, ölümü kabullenemiyorum, çok kötüyüm, ne yapacağım?

Annenizin değerini bilin. Ben öldükten sonra anladım. O çok iyi bir insandı beni üzmemek için her istediğimi yapardı ama ben onun benden istediği bir şeyde bile inat eder yapmazdım, söylenirdim herşeyi benden istiyorsun diye. O ölünce anladım. Herşey onun omuzlarındaymış. Çok pişmanım çok kötüyüm çok kötü vicdan azabı çekiyorum. Sürekli ağlıyorum. Sürekli onu düşünüyorum ve artık yapsam bile bunları göremeyecek diye kendime çok kızıyorum. O hayattayken yapmadım ve şu an da o toprağın altında. Bunu hatırlayınca çok kötü oluyorum bende ölmek istiyorum. Siz annenizin değerini bilin, onu sevdiğinizi söyleyin, geç olmadan yapın bunu lütfen. Yalvarırım size öpün onu benim yerime. Ben onu çok sevdim ama söyleyemedim, o bunu duyamadan öldü.. Napmam gerek, tedavi alsam da değişemem ben çok kötüyüm. Çok üzgünüm anne. Özür dilerim. Tedavi bile iyi gelemez bana ya nolur!!!
Annemi çok özlüyorum, evde ağlayarak dolaşıyorum, ölümü kabullenemiyorum, çok kötüyüm, ne yapacağım?