bir hafta önce annem kalp krizinden öldü yıkıldım ben depresyondayım gece rüyalarımda annemi görüyorum odama kapandım derslerimi astım kimse beni tesselli etmiyo hala ağlıyorum psikolojim bozuldu ölmek istiyorum ne yapmalıyım yardım edin :( :(
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ALLAH annenin ve tüm geçmişlerinin taksiratını affetsin ve kabir azabından koruyup kollayıp bir çırpıda cennete ulaşmayı nasip etsin. Kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin... Ölümün yüzü soğuktur bilirim en kötüsü de ölen kişi artık birdaha karşına çıkmayacak sana bir şey söylemeyip seni bir daha görmeyecek 😔 Yani o artık yok en zor kısmı bu duyguya alışmak... Sanki kapı açılıp o kişi içeriye girecek gibi hissedersin ama olmaz 😢 Girmez gelmez 😭 1997 yılında babamı kaybettim ve kapı açılıp babam gelecekmiş hissi hiç geçmedi. Bu noktada yapa bileceğin en güzel şey annen için yasin suresini okumaktır. annenin ve ananenin ismini verirsen bir yasin okumak isterim... Belki bizim kurtuluşumuza da vesile olur hiç belli olmaz... Tekrar başın sağolsun ölenlere ALLAH rahmeti ile muamele etsin kalanlara da sabırlar ihsan eylesin...
102 Yorumla
Soran+1 yılsağol :(
- +1 yıl
Üc hafta önce benimde annem öldü. Bir Yasin de okursan çok sevinirim. Ismi Hatice
Öncelikle Allah'tan Anana rahmet sana başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun. Ama çok ozur dileyerek soyluyorum depresyondasın anan vefat etmiş ama maşallah forumlarda geziyosun internette bu haberi paylaşıyosun şahsen benim anneme bişey olsa hayata kuserdim değil internete girmek 1 ay sokağa çıkmaz tribe girerdim. Boyle şeyleri internette reklam yapmanı onermem ama yapcak bişi yok suç sende değil yeni nesilde artık insanlar ölüm haberini bile internette paylaşıyor insanlık çok vahim durumda. Ama tekrar soyluyorum anan için mekanı cennet olsun zor bir durum.
13 Yorumla
- +1 yıl
bende annem ölürse intihar ederim diyodum, 3 gün önce vefat etti. Ama intihar etmedim. Ağlıyorum hatta depresyondayım ama kafamı biraz olsun o düşüncelerden uzaklaştırmak için buraya giriyorum ınstagrama giriyorum vs, sonra senin gibi bi slk çıkıp ben olsam hayata küserdim şöyle böyle yapardım diyo.. İşte öyle olmuyo allah çok büyük sabrını veriyo yani bunu yaşamadan bilemezsin
- +1 yıl
@meyvelisedaaaa oncellikle basin sagolsun ALLAH RAHMET EYLESIN derdini anlatmak istersen instgramim 71_demir herzaman herdaim yazabilirsin
Ölmek istemi anlıyorum bende 3 ay önce çok sevdiğim birini kaybettim aynı şeyleri bende yaşadım ölmek care değil inan bana yalan söylemiyorum acını içinde tutma dağa taşa haykır acını işe yarıyor doğa yürüyüşlerine katıl birde umut öztürk dinle onun seni anladığını fark edeceksin zamanla her gece 22 ile 01 arası radyo 7 de Allah yardımcı olsun kardeşim
10 Yorumla
Ne denir bilmiyorum zor bir durum , metanetli olunda diyemiyorum ne desek boş farkındayım velakin derslerinizi ertelemeniz herşeyden once gerçekten kötü olmuş, zamanla aciniz gecmesede hafifeyecektir. Başınız sağolsun Allah rahmet etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
56Cevap
+1 yılÜç gün önce annem öldü yıllarca mücadele ettik yaşaması için hasteneden aradıklarında ki o yıkıcı hissi tarif etmek imkansız. Yoğun bakıma çok kez girip çıkmıştı ama bu kez çıkamadı o kadar derin bir acı ki anlatmaya çalışsanız da anlatılamaz bütün organlarım sanki onu öyle görünce iflas etti. Kendi elimle toprağa verdim tahtalarını tek tek dizdim son tahtayı koymadan ayagına dokundum son kez ahh seslenseydi ya oğlum dur deseydi demedi beni bu dünyada tek başıma bırakıp gitti acılar içinde geçen hayatı beni kahrediyor ölüm hakta yaşayamamış olmak en kötüsü. Babam olacak şeytan anacığıma yaptığı eziyetlerle işkenceler ile kalbini çürüttü nasıl dayanacağım ne yapacağım tek dileğim Allah'a çok yalvardım bir mucize ver anamı alma diye kabul etmedi. Şimdi yine yalvarıyorum beni al anamın yanına diye. Anası ölenleri hiçbir söz hiç kimse teselli edemez dehşet içinde susup dinlersin ve gözünde yaş kalmayana kadar ağlarsın yaşarsın ama ölmeyi isteyerek çünkü tek avunup tutunduğum şey anneme kavuşacağım ümidi.
252 Yorumla- +1 yıl
Bna yazabilir misin
- +1 yıl
Seninle aynı acının birebirini yaşıyorum ne olur bana ulaş çok çaresizim acı çekiyorum ölüyorum 2 gün oldu öleli annem
Güzel dostum öncelikle başın sağolsun. Benimde babam, dedem, arkadaşım ve eski sevgilim öldü. Ve ben babamı 14 yaşında kollarımda kaybettim. Ama şöyle düşün. Artık herşeyin üstesinden kendin gelmek zorundasın. İlk başta zorlansanda herkese zor gelen ileride sana çok kolay gelicek. Öyle bir güçleniceksin ve olgunlaşıcaksın ki herkes şaşırıp kalıcak. Ölümlü dünya sonuçta bak benim ailem yok gibi. Birtek harçlık veriyor annem ve üniye gönderiyor o kadar. sevgisini ilgisini vs hiçbirini düzgünce tadamadım onun. Geçmişi berbat olanın geleceği ve gülüşü mükemmel olurmuş. Sen beni dinle. burada seni en iyi anlaylardan biriyim. Eğer istersen özeldende yazabilirsin burdanda konuşabiliriz her konuda destek olurum. Tengri Tin'in Uçmağ Etsin, Alaş.
33 Yorumla
Soran+1 yıltamam :(
Merhaba; öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim, Allah rahmet etsin çok büyük geçmişler olsun yani ne söylenebilir ki size ne söylense de acınızı hafifletir hiç bir şey diye düşünüyorum anneler hayatımızın en önemli parçasıdır bu durumlarda bizlerde yarımızı parçamızı kaybetmiş gibi oluruz... yani Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın ne söylesem bilmiyorum başınız sağolsun bir an önce bu acınızın geçmesi dileği ile sevgi ve sağlıcakla kalın.
12 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeş :(
+1 yılO acı kötü bir scıdır ben ailemi kaybettim dostum hepsini bir anda, Doktor yardımı al diyeceğim pek fayda edeceğini sanmıyorum. Kendine bu dönemde yapabileceğin en iyi şey kendinle vakit geçirmek yasaklar kalkınca çık dolaş ayriyetten güvendiğin ve içinde bulunduğun durumu yaşamış ya da anlıyan biri ile uzun uzun dertleşmen. Verebileceğim fikirler şuanlık bu kadar, Umarım atlatırsın hemen bu zor zamanlarını 🤙🏼 başın sağ olsun 👋🏼
10 Yorumla
+1 yılÖlüm kaçınılmaz bir son. Allah rahmet eylesin. Fakat hüznünüz geçecek diyemesem de bir müddet sonra dinecek ve devam etmeniz gereken hayat yarım bıraktığınız yerden devam edecek. Sınavlarınızı salmayın. Daha sıkı sarılın ki anneniz sizi izlerken gururlandım.
30 Yorumla- Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Yorumlara baktım bazı densizler dalga geçer gibi konuşmuş Allah onları islah etsin onların adına ben utandım. İnşallah şimdi daha iyisindir. İnşallah annenle bigün ahirette yeniden karşılasırsın Allah yardımcın olsun
20 Yorumla Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle başınız sağolsun.. zor durum geçekten. Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin ne diyim :-/ bnde babamı kaybetmiştim askerdeyken hemde. senn gibi ilk zamanlar neler yaşamadımki? Zor gerçekten başa gelmeden kimse bilemez. bir baktım şimdi 2 yıl olmuş..
21 Yorumla
+1 yılÖncelikle başın sağolsun. Allah annene rahmet eylesin. Zor bir durum. Seni ancak annesini kaybeden biri hakkıyla anlar. Genellikle bu süreç biraz üzüntülü ve sıkıntılı geçer. Sabret. 1 ay içinde düzelmezsen profesyonel destek al. Yaşın kaç?
20 Yorumla
+1 yılaynı acıyı bende yaşamıştım, insan öldüğünü kabul edemiyor, her şeyin ilacı zaman derler ya. Kabullenememe davranışı sürse bile bir zaman sonra alışıyorsun. Doğanın bir kanunu bu maalesef. Başın sağ olsun.
10 Yorumla
+1 yılBen 8 yaşımda kaybettim ilk önce kokusu gidiyor sonra her bir yüz hatlarını unutuyorsun silik silik hatırlıyorsun zamanla alışıyorsun. Sadece iç çekiyorsun yanlız başına kalıyorsun hayatında ne kadar çok insan olsada yalnızsın artık
10 Yorumla- Sağlık konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılölüme çare yok bebeğim ölenin arkasından da gidilmez ölen kurtuldu deyip sevinmemiz lazım hepimizin gideceği yer aynı sonuçta kendini olur olmaz üzme güzel şeyler düünmeye çalış
35 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta annem yani beni doğuran kadın küçüklüğümden beri benim yanımda olan kadın tek varlığım bu hayattan gidince insan kahroluyo :(
- +1 yıl
haklısın ama böyle de yapma kuzum
Soran+1 yıltamam :(
- +1 yıl
kemikleri sızlar valla annenin allah rahmet etsin o hayattaymış gibi yaşaman en güzeli
Soran+1 yılSağol
Sağlık konusunda 5,1b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun..
zordur böyle durumlarda ne desek boş ama yanlız kalmakta çare değil, ölüm çok kötü bir acı tarifi yok :(31 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsunn anlayamıyorum seni ama dusununce gercekten cok kotu bisey ama ayakta durman hayatına devam etmen lazım canım ölüm Allahın emri:/
11 Yorumla
- Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ölmek istiyorsun ki ölenle ölünmüyor. Onu hatırlaman üzülmen ve sıkıntıya düşmen normal. Her insanoğlu bir ebediyete intikal edecektir. Anneniz için Allah rahmet eylesin. İnşaallah makamı cennet olur.
21 Yorumla
+1 yılCanım benim öncelikle başın sağolsun acını çok anlayamasamda seni anlıyorum ben sözde bak annemden nefret ederdim bir gün bir hastaneye yattı çok üzüldüm o zaman anladım annemin kıymetini sen annen için bol bol kuran oku sadaka ver bak ben dün verdim çocuk çok açtı dayanamadım sadaka belaları def eder inşallah mekanı cennet olmuştur
10 Yorumla
+1 yılbenim nacizhane tavsiyem iyiliğe ihtiyacı olan insanlara iyilik yapıp bu iyiliği yapmamı annem vasiyet etti demeniz elinizden geldiğince yapmanızı tavsiye ederim,, inançlar farklıdır,, insanlar farklıdır ama mesela bir sefer iyilik yaptığım biri babana rahmet demişti yani babamı hayırla anmıştı çok moral veriyor böyle durumlar
10 Yorumlaallah rahmet eylesin kardeşim sakın ölmek istiyorum diye düşünme allah var rabbim sana sabır versin mekanını cennet eylesin allah inşallah ahirette annenle kavuşturur seni inşallah bende anneannemi kaybetmiştim ilk zamanlar çok üzülüyordum 3 yıl önce acısı hafifledi :( 😢
10 Yorumla- Sağlık konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAllah rahmet eylesin zor durum ama soyle dusun annem benim bu hayattahep mutlu olmami isterdi o yuzden hayati birakma iyice saril
11 Yorumla
+1 yıl:) vay be kardeş sölemek acı ama unutmassın ama alışırsın bende bimi kaybettim çok seviyordum onu 7 ay geçti dün gibi aklımda ama insan alışıyo işte sabır versib allah teselli yi * et bir Boka yaramıyor zaten
19 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
prim için yazdıysan ama yolunu seninn
Soran+1 yılNe primi annemden ölmüş diyon bana prim diyon 😐
Soran+1 yılAnnem ölmüş diyom bana prim diyon
- +1 yıl
bilmiyorum annesi ölen buraya yazmaz saçma geliyor günhını almak istemem ama prim kokuyor
Soran+1 yılGerçek hayatta kimse teselli etmedi o yüzden yazdım
- +1 yıl
teselli işe ararmı he a*k kızı annen ölmüş ne diyecekler hee sanala yazma onu içinde yaşat never black ever
- +1 yıl
Burada ne paylaşıcağını sana mı sorscaktı pislik
- +1 yıl
Dingil
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun
Tüm anneler özeldir kaybın için üzüldüm , sana da sabırlar diliyorum10 Yorumla- Sağlık konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılbu siteye girecek kadar iyisin demek ki. başın sağolsun
05 Yorumla
Soran+1 yılSağolda sorunun ne
- +1 yıl
sorunum yok Allah korusun benim başıma gelse ben ölürdüm sen bir hafta sonra kızlar soruyora girmişsin. garip geldi bana. ama hayatını ne yaşadığını bilemem tabi ki
Soran+1 yılNerden biliyon benim kafayı yemediğimi sadece teselli amaçlı girdim gerçek hayatta kimse geçmiş olsun bile demiyo
- +1 yıl
Önyargılarının üzerine otur
- +1 yıl
Ölürüm diyorsun ya işte o iş öyle olmuyor maalesef ölmüyorsun herşey e rağmen onsuz yaşamayı alışıyorsun her gece şarkı dinliyorsun yastığa sarılarak ağlıyorsun keşke şu kapıdan gelse keşke ölmeseydi diyorsun ne yapacağını nerey gideceğini kimle konuştuğunu bilmiyorsun ve böyle her yere derdini anlatmak istiyorsn seninnen aynı yarayı yaşamış olanlar çok iyi anlar Anne ölümü insanın kendi ölümünün provası gibi.. Başın Sagolsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sabırlar versin. Zor bir durum. Hepimizin başına gelebilir. Zaman her şeyin çaresi. Zamanla alışacaksın. Yalnız kalmamaya gayret et. Sevdiklerinle vakit geçir.
01 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun Kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeş :(
Allah rahmet eylesin ölen kişi annen tabiki zor ama odana kapattıkça kendini daha çok kötü olursun Allah sevdiği kulunu erken alıyo yanına sen ona şükür et bence
01 Yorumla
senin ölmen ağlaman annene faydası olmaz başın sağ olsun senin yapacağın tek şey rabbine dua etmen onun ruhuna kuran okuman ibadet etmen sadaka vermen başkada bir şey elinde gelmez
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ama yinede insan üzülüyo yani kim üzülmez ki herkezin yapacağı şey üzülmektir yani :(
Soran+1 yılölen kişi annem olunca depresyona girdim malesef :(
+1 yılAllah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :( Zor bir durum zamanla düzelirsin inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :(
- Sağlık konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılBu acıyı yaşayıp tüketmeden kim ne derse desin hiç bir teselli veremez sana. Bir süre sonra acı geçecek ve sadece özlem kalacaktır. Başın sağolsun.
01 Yorumla
Başın sağ olsun kardeşim Allah mekanını cennet eylesin acı büyük ama enin de sonun da acıya alışacaksın
00 YorumlaAhh kıyamam canım ya ALLAH yar ve yardımcın olsun 😔 başın sağolsun
00 Yorumla
+1 yılBol bol dua et kuran oku, basin sagolsun mekani cennet olsun,
11 Yorumla
+1 yılkıyamam allah çok büyük sabır ersin 😕😔
ben empati kuramıyorum bile bir piskiyatriye gidip yardım almanı önermekten başka birşey yapamam acını hafifletmek için 😔00 Yorumlabaşın sağolsun
acını bilemem ama çok zor olduğu kesin
anne tek faydan ona kuran okumandır
kendını ıse buna alıştırman olmalı
:(01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başınız sağ olsun acın taze şu an böyle olması çok normal zamana ihtiyacın var ve kendini bırakmamalısın hayat devam ediyor ALLAH sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
ölüm herkese gelir önemli olan kalanların sabırlı olmasıdır. odaya kapanmayın. insannlara karısın sohbet edin. kalabalık ortamlar iyi gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılannem daha yeni öldü alışamadım zamanla düzelirim inşallah :(
Allah yardımcın olsun.. :( Güçlü ol annen yukarda üzülmesin seni bu halde görürse..
10 YorumlaAllah rahmet eylesin dünya dönüyor dünyanın umrunda değil hiç birimiz annen devam etmeni istersi
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılbir arkadasiminda annesi oldu 1 haftafir Valla çok zor bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Başın sağ olsun 😞 annen seni bu durumda görmek istemezdi toparlanmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke beni görse bende onu görsem :(
Allah rahmet etsin cok zor gercektende babami kaybettigimde bende senin gibiydim 3 sene agir depresyon gecirdim Allaha sigin dua et senin yapabilecegin en guzel sey dua etmek annecigininde buna ihtiyaci var unutma kardesim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılBaşın sağ olsun. Allaha sıgın. Annen içinde bol bol dua et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah rahmet eylesin sana destek olan bir psikolog veya terapist iyi olur
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim arkadaşım babasını kaybettiğinde psikolojik destek aldı ve çok iyi geldiğini söyledi
Soran+1 yılbende alırım sağol :(
- Sağlık konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılkalanlara uzun ömürler. yapılacak bişey yok üzülmen normal biraz zamana bırak.
01 Yorumla
Evlat acısı hariç hepsi geçiyormuş sana lazım olan tek şey sabır Allah mekanını cennet eylesin
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
+1 yılkac yasindaydi. seni buyuttu kocaman kiz olmani sagladi. durustluk asiladi sana. olurken bile akli sende kalmistir. kizim bensiz napicak diye
05 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaşındaydı
- +1 yıl
gencmis daha. benim annemde akciger kanseri. geceleri bende öldugunu dusunuyorum cok kotu oluyorum. anne bide yaa hep cocuklarini dusunur. aklina getirme sende. ne guzel sonucta yeniden dirilecegimize inaniyoruz. Allah yine bulusturcak bizleri sevdiklerimizle. hem sen namaz kiliyorsan rabbena atina duasinda eyy bizim rabbimiz beni annemi babami ve butun muminleri hesap gununde bagisla diye dua ediyoruz. rabbena figirli livadeyye ve lil muminine yevme yekumu hisab. sonucta hayirli evlatlarinin sevabindan onada sevap gelir. oruc borclari falan varsa mirasindan kalan paradan fitrelerini falan verin.
- +1 yıl
uzulme bizde ölcez birgun ozaman buluscaz sevdiklerimizle. ölum icinde acele etmeye gerek yok. bisuru hayir isleyelimde guzel bir airetimiz olsun.
- +1 yıl
birde dusunsene kuranda annenin onemi cok ciddi sekilde belirtilmistir. annelik bambaska bisey annelik resmen ask gibi bisey. Allah nasil kac milyar nufuslu dunyaya bizi gondermis. basimizada bir melek vermis. demekki cennette guzel seyler beklio bizi. uzuldugune gore annen iyi biridir. Allah onu orda yalniz birakmaz.
- Sağlık konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikiyatriye gitmen gerekli acilen. Başın saolsun bu arada.
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin başın sağolsun zor allah kolaylık versin :/
00 Yorumla- Sağlık konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabrini veriyor. normal hayatina devam etmelisin. başın saolsun. mekani cennet olsun inşallah :(
00 Yorumla Tek korkum sevdiklerimi kaybetmek malesef bu hayatın kuralı.. Başın sağolsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah rahmet eylesin kardeşim Allah sabır versin :'( destek istersen bana yaz olur mu :'(
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılAllah sabır versin, çok zor bir durum.
Başın sağolsun..11 Yorumla
Depresyonu atlatsanda etkileri uzun süre kalcak alıssan iyi olur sonu kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :(
Allah mekanını cennet etsin bende annemi 1hafta önce kaybettim seni çok iyi anlıyorum acini yüreğinin yanmasını sadece dua etmek gerekiyor mekanları cennet olsun
00 Yorumlaallah rahmet eylesin. üzülme fazla kısa sürede kavuşursunuz. hayat uzun değil
03 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum :(
+1 yılBasın sagolsn ya üzüldüm zor bir drum basından gecemeyn anlayamaz offf
00 YorumlaBasın saolsun Allah yardimcin olsun ama öyle kötü kötü konuşma onun için ac yasin oku kuran oku
01 Yorumla
Soran+1 yılokudum :(
Sağlık konusunda 5,3b cevap paylaştı. Başın sağolsun acın taze olduğu için olur böyle şeyler zamanla geçer umarım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşin Sağolsun Allah rahmet eylesin. Bence bir psikolojiye git belki o yardım eder 😔😔😔
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam giderim sağol :(
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim üzülme bende çok üzüldüm 😔😔
hayatta kal dua et Rabbim sabır versin anneninde mekanı cennet olsun
00 YorumlaEvet sende ölmelisin. Anneni mezarda yalnız bırakma. Bir bıçak al ve boynuna hızlıca sapla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen önceden de mi hastaydı yoksa bir anda mı vefat etti? Ayrıca kaç yaşındaydı?
031 Yorumla
Soran+1 yılbirden vefat etti bende anlamadım 50 yaşındaydı :(
Cevap sahibi+1 yılYanında mı oldu? Nasıl oldu olay? Ayrıca öldü denilince ne hissettin?
Soran+1 yılyanımda oldu hastaneye kaldırıldı sonrada öldü ben şok geçirdim oturup ağladım başka bir şey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılÇok çok zor gerçek'den ölmeden önce ki gün hiç birşeyi yoktu dimi? Vallahi çok zor durum Allah yardımcın olsun. Hayata bu kadar kendini kapama
Soran+1 yılsağlıklıydı birden nasıl öldü anlamadım hala ağlıyorum ne yapıcam bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılHayat devam ediyor boşver. Tek çocuk'musun ayrıca sevgilin varmı?
Cevap sahibi+1 yılÜzülme allh aldı onu ona karşı mı geliyon varmış bir bildiği ölenle ölünmez hem.
Soran+1 yılkarşı geliyommu dedim ben
Cevap sahibi+1 yılÖmrü o kadarmış öldü bitti allah'a karşı gelme. o adaletlidir isterse diğer çocuklar anneleriyle babalarıyla çok mutlu olur seni annesiz büyütür o çok adaletli. D
Soran+1 yılallaha niye karşı geleyim tövbe estağfurullah ilk baş teselli ediyodun şimdi ergen gibi davranıyosun şöyle şeyler yapmayın rica ediyorum allah adaletli büyük bunu bende biliyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam senin kaderinde bu varmış üzülme boşver şükret ağlamada artık git eğlen dolaş dışarlarda.
Soran+1 yılhee o kadar kolay sanki burada annen ölsün sen git eğlen dolaş olurmu öyle şey
Cevap sahibi+1 yılNe olacak sanki git eğlen dolaş ye iç. allh çok adaletli üzülme millet annesiyle akşam evde oturur sarmaş dolaş dizi seyreder
Soran+1 yılkeşke bende annemle sarmaş dolaş film izlesem dışarı çıkmaktan bin kat daha iyi
Cevap sahibi+1 yılSana deseler ki annen tekrar hayatta olucak ama sana baban 2 yıl hiç harçlık vermicek ve dışarı çıkmıcan deseler.
Soran+1 yılRazıyım yeterki annem yaşasın
Cevap sahibi+1 yılSen nirda oturuyon nirda?
Soran+1 yılO nasıl bir türkçe
Cevap sahibi+1 yılSen nerede oturuyorsun cimcime?
Soran+1 yılKoltukta oturuyom
Cevap sahibi+1 yılSen bu zekayla :D çok bile yaşamışın pamuk prenses.
Soran+1 yılBendeki zeka sende olsa ne ala memleket
Cevap sahibi+1 yılAnkara sen
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılHakkını helal et cidden. Çok ama çok zor anne acısı ama dediğim gibi yapıcak birşey yok hayata tutun okulunu oku sevdiklerine sarıl sevgilin olsun onunla hayata tutun işe gir. Allah senin ve senin gibi annesiz babasız herkesin yardımcısı olsun. Rabbim kimseye anne baba evlat acısı vermesin.
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılTek çocuk'san zordur bu durum biraz daha.
Soran+1 yılAbim var
Cevap sahibi+1 yılOnun durumu nasıl peki?
Soran+1 yılO da benim gibi
Cevap sahibi+1 yılSevgili yap kendine onunla hayata tutun ayrıca okuyorsan okulunu bitir
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Öncelikle başınız sağolsun.
Aileden birini kaybettikten sonra üzüntü, ağlama tepkileri belirli bir süre normal kabul edilir. Kaybedilen kişinin acısını hissettiğinizi gösterir.
Fakat uzun zamandır devam eden bir ağlama nöbeti var ise kişide depresyon gelişmiş olabilir.
Depresyonda ağlama nöbetleri, isteksizlik, mutsuzluk, hayattan zevk alamama, işlevsizliğin bozulması gibi semptomların 2 hafta süre ile görülmesi gerekir.
Size tavsiyem; bir psikologla görüşmeniz bu süreci daha kolay atlatmanıza yardımcı olacaktır.
Psikolog lar çok pahalı ama bende gitmek istiyorum ama maddi durum iyi değil