Anne annemi kaybettim... ne yapabilirim?

anne annemle ben mutfakta beraber poz verdik
anne annemle ben mutfakta beraber poz verdik

biraz uzun yazacağım dertleşmeye ihtiyacım var okuyacak olanlara, ve sabırları olanlara, şimdiden tşkler

3 agustos 18'de anne annemi kaybettim... şekerden... ama ben şeker olduğunu düşünmüyorum... fsm hastahanesinden olduğunu düşünüyorum... çünki her gittiğinde kadına farklı farklı teşhisler koydular... anne annem son gittiğinde insulin iğnesi vurulması gerektiğini söylemişler anne annem rahmetli onlarda ne söyledilerse yapıyordu... en son tansiyonu 70'erdeydi biz anne anneme hiç bir zaman insulin iğnesi vurdurmadık... annem, anne anneme, yoğurdun içine tarçın koyuyordu öyle yediriyorduk kadına... neyse 2 ağustos 18 günün gecesi anne annem, bacağındaki yaranın resmini göndermiş wattsapptan... annemde anneannemin iyi olduğunu düşünerek yatmış uyumuş...
annem 3 agustos 18 günü saat 1 den itibaren aramaya devam etmiş... zoruma giden anne annemin yanında olamadım ona üzülüyorum... o gün eşinin akrabaları gelmiş onlar gidene kadar iyiymiş... onlarla konuşmuş muhabbet etmiş giderlerken arkalarından camdan el sallamış akşam 5 e kadar iyiymiş ben o gün yürüyüşten eve geldim annem hala anne annemi aramakla meşguldu bende dedim ki anneme bir de ben arıyım ellerim uğurludur dedim aradım 4 kez açan olmadı o ara içime bir kurt düştü huzursuzlandım dedim. anne anneme bişi oldu ama bunu anneme söylemeye çekindim çünki anemin her şeye verecek cevabı var kendi dediğini yaptırmaya pek bir meraklıdır çekindim işte
çıktık evden 7 20 geçe oradaydık anne annem 20 dklık bir mesafede oturuyor
anahtarla kapıyı açıp içeri girdiğimizde anne annem yerde yatıyordu cansız bir şekilde o anki vicdan azabını pişmanlığı size anlatamam neden yanında olamadım neden yanında kalamadım diye sürekli kendimi suçluyorum... yaşadığım şoku hala unutamıyorum hayatım boyunca kendimi hep suçlayacağım...

3ünde öldü... 5 inde cenazsini kaldırdık sizlerden ricam adını vereyim onun adına bir fatiha okur musunuz? şimdiden çok teşekkür ederim Fatma Zekiye Dönmez
Anne annemi kaybettim... ne yapabilirim?