özetle canım bire bir aynı şeyi yaşadım... ayrıldım,2 ay sonra da annem öldü.. kardeşlerim evli, ev kaldı işimde vardı şehirden uzaklaşmayı denedim istanbula gittim evi bırakıp bir de bana annemi hatırlatan herşeyi değiştirdim ve kaldırdım evden.. çok acı çekiyordum... İstanbul'da yaşamayı düşündüm iş bulup, ama orda daha çok dibe vurdum ve 6 ay kaldım hemen hemen sonunda tek başıma dönemeyecek kadar güçsüzdüm memleketime ve ablam gelip aldı beni.. sonra bulunduğum yerde bir işe girdim ve orda hayatım değişti işyerinde bana kafayı takan biriyle evlendim yalnızlık daha kötü yapıyordu beni.. bir oğlum oldu çok şükür.. ama yanlış bir evlilik odu adam her şeyimi yedi bitirdi ve şimdi evimi satma aşamasındayım.. ve annemi çok özlüyorum ve ona daha çok ihtiyaç duyuyorum ve ayrılmayı beceremeyecek kadar güçsüz hissediyorum kendimi... lütfen benim durumuma düşme sabret ve sakın yanlış bir evlilik yapma.. zaten onu hep içinde hissedeceksin (anneni)... sevgiler nihal..
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben evlilik hatasını zaten 2014yılında yaptım 1aylık bir evilikti gecirdim 1yılım heba oldu bu dünyada erkekler için para önemli kadın gözünle bakan duygu düşünceleri yok boşandı babamı kaybettim bende kendimi anneme adamıştım babam beni ve annemi ablam ve abime emanet etmişti annemle konuşurduk hep babamı kaybettikten sonra sakın sen babam gibi beni ablalara ve abime emanet etme Allaha emanet et beni diye annemin bütün isteklerini hep ben karsıladım güzel bir hayat yasattım evimin düzenini iç degiştirmeyi annemi unutmamak için artık namaza başlarım huzur bulurum benim kimseye ihtiyacım yok Allah bana yardım eder Allah beni görüyor biliyor senle aynı seyler yasaya biliriz insanız sonuca inş. Sonumuz güzel olur sen gecmiş sinden neden kaçtınki gecmiş beşinde gelir unutma sana tavsiyem düştüğünde kendin kalk ayagıya düşünerek hareket et hayat kısa Allah bagışlasın yanlış bir evlilik derken senin durumun kendini yalnız hissettin ve bir hayat arkadasın elde ettin istedigin olmada veya sorun cıktı sorunlarına yüzlesemedin yanlış evlilik diyon hep kaçmak olacak bir iş degil sorunlarına yüzleş arada çocuk var ya devam et ya boşan ama yalnız bir çocuk büyütmek çok zor bu devirde Allah yardımcın olsun evini neden satan anlamadım annemi bende çok özlüyorum babamı da bende ihtiyacı duyuyorum ama yok kadere karsı gelmem kısmetimde ne varsa dogru adımlarla ilerlerim bu hayatta ben bu dünyadada öbür dünyadada her sey çok zor bu hayatta yasamak için savasmalıyım öbür dünyayıda unutmamak gerek namaza sarılsam Allah sıgıncam artık annemde yok belki annem babam sevdiklerimle ötede buluşmayı isterim sana tavsiyem kendine gel güçlü dur çocuğun için ölec tart hayatını sakın seni kim olursa olsun üzmesine izin verme
- +1 yıl
sana tavsiyem kendine gel güçlü dur çocuğun için ölec tart hayatını sakın seni kim olursa olsun üzmesine izin verme sende kimseyi üzme ben evli ligi düşünmüyorum benim çok arkadsım var korsana vüris ten dolayı telefonlarda yüzyüzede görüştük uzaktan ben kendi içimde birin yardımını almadan aşmam lazım bas saglıgı dilediler ben hep güçlü bir sekildeydim zayıf noktam gören olursa beni hep aynı taraftan vurur bu kim olursa olsun ne agladım ne sızlandım nede isyan ettim ben aglarsam kapılı kapılar ardından aglarım sag olsun teyzem dayım beni arayıp da sesimi duydular ben babam veya annem için görevimi yaptım evlatlık görevi Allah huzur içinde yatmayı nasip etsin kabirleri genişletin bende güzel şeyler yapmam lazım kimin kimin eline düşeceğini yalnız Allah bilir Allah kötü yazı yazmamış olsun inş. Hayırlı akşamlar seni tanımak güzel kendine iyi bak ne zaman istersen bana yaz seni tanımak güzel ben Mukaddes sevgilerle.
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah rahmet etsin annenede babanada. sanada sabırlar dilerim. bana hep evlenmedin yalnızlık zor biz ölürsek kimsenin sana karı olmaz kala kalırsın hasta olsan su verenin olmaz derler düşünmek bile acı verir seni anlayamam ama tahmin edebiliyorum:( inan bana seni hiç tanımıyorum ama yakınında olsam 40 yıllık dostun gibi yanında sen git diyene kadar kalmak istedim şuan acını ne desem dindirmez biliyorum ana baba acısı hiç bişeye benzemez derler yakın arkadaşların gelmedimi yanına sana destek olsalar bak cevabımı gizli yazmıyorum lütfen bana mesaj at ya da ekle beni yanında olamasamda burda olurum elimden geldiğince arkadaşlık ederim yalnızlığına
03 Yorumla
Soran+1 yılhep yanımdalar sağolsunlar ama ele sırtımımı yaslayacağım,bana bizle gel dedi kardeşlerim ne ideceğim,elin evinde sığıntımı olacağım
- +1 yıl
o senin kardeşin arada git kal ama kendi düzenini kur alışmaya başlarsın zamanla nelere alışmıyoruz ki. ne acılara. dünya durmuş gibi olsada bir süre zamanla dönmeye başlayacak senin içinde. henüz gençsin birini sever ve kendi hayatını kurarsın. ama bu dönemde kuvvetli olmaya çalış.
- +1 yıl
Merhaba amin tüm tüm ölmüşlerimizin allahtan kabir rahatlığı dilerim allahtan derdi veren Allah dermanı veren gene Allah kötü yazı yazmamış olsun sınav dünyası ne diyelim '' evlenmedin yalnızlık zor biz ölürsek kimsenin sana karı olmaz kala kalırsın hasta olsan su verenin olmaz derler"koca karı masalı evlendin diyelim eşin senden önce öldü kim bakacak seni genemi evlencen, Allah temiz ölüm versin ben hep dua edecem, inş. Ayakta kimseye muhtac olmadan göcerim dileyim bu Allahtan kimse bakan yoksa huzur evi var yatarım babalar gibi bakarlar zaten elim ayagım tutarken gezecem huzur evlerini benim arabamın birini yaptırmıştı mis gibi bakıyorlar hatta yıkayıp dabula geldi her seyini huzur evi yaptı benimle konuşan kim olursa olsun bulafı çok duyorum ben 40yıllık dostum gibi sen erkekmisin buraya çok giremiyim tam olarak bilmiyorum bana kim olursa olsun cvp yazmaya çalışırım ama ben yanlızlıgıma Arkadas aramıyorum sadece kafa dagıtmak, maksatımhayırlı akşamlar sohbet alışverişinde diyebiliriz.
Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Bazen farkına varmayız yanımızda olup bize güvenen ve destek veren insanların.Herzaman en iyisini arzularken elimizden düşen yaprak misali görmeyiz bile.İnsanoğlu sonuçta bu hayatta türlü türlü zorluklar ve acılara dayanmak için dünyaya gelmiş.Benim bile bazen gördüğüm acılar yüzünden bu dünyadan gidesim olmadı değil.Bugün kötü bir gün diye bir ömrü ziyan etmek olmaz.En kötü durumlarda bile öyle güzel ve sıcak şeylerle karşılaşırızki kendi acımız bize içinde güzelliklerinde olduğu anılar halini alır.Sende bu dünyada seni seven ve sana değer veren insanların bile bazen kendi kaderlerine ilerlemelerine gerektiğini unutma.Onları en güzel şekilde yani birlikte mutlu olduğunuz anılarla hatırla.Bir zaman önce söylenen bir söz vardı ^^hergün yeni bir güneş doğar önceki günlerin kabusları gecede kalır.^^
00 Yorumla
bu duygu yaşanmadan asla bilinemez ancak yakın duygular içinde ifade edilebilir genç yaşta enbüyük ayrılığı babanızı kaybederek yaşamızsınız malesef allah ikisinede rahmet eylesin başınız sağolsun ancak neolursa olsun anne bir başka elbbette heleki onca yıl hep beraber yaşamışsınız bunu atlatmak elbette güç ki istenmezde hep beraber olunmak istenir. benim tek temennim sabırlı olmanız bi süreliğine kardeşlerinizle aranızda bi soun yoksa yanlarına ziyarete gitmeniz birazcıkta olsa sizin psikolojinizi toparlamaya yardımcı olur diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıliyi ama gitmek istemiyorum kimseyle :( hatta yalnız kalıp acımı doya doya yaşamak,bağırmak ,ağlamak istiyorum
- +1 yıl
çok haklısınız doğalda bu davranışınız ancak çok klasik ve hiç sevmediğim bi söz ama gerçek hayat devam ediyor siz yaşmak mücadele etmek zorundasınız bunun için illla bir başkası bir sebep olması gerek diyorsanız enbüyük sbep sizsiniz kendiniz için yaşamalı,zamanla atlatıp eskisi kadar olmasada mutlu olmalasınız bu en büyük temennim aynı zamanda, anneniz eşini kaybettiğinde neler yaşadı hatırlarsınız insan oğlunun tabiatı illaki birileri aramızdan ayrılıcak.o ayrılanlar sizin mutluluğunuzu ister
Soran+1 yıldoğru tek düşündüğü bendim,diğer kardeşler hayatını kurmuş evli çocuklu işinde tek bendim sıkıntısı
- +1 yıl
bu isterseniz sizde pek ala yapabilirsiniz yani bir aile kurabilirsiniz. ana olmak bambaşka ya erkeğim ama gerçekten cennet annelerin aykaları altında onlar herşeyin en güzelini hak ediyor. eğer istiyor veya düşünüyorsanız sizde bir anne olabilirsiniz tabi kesinlikle istenmeli yoksa annenizden gördüğünüz ilyi şefkati bekliyceksiniz bi nebzede olsa karşınızdaki bunu veremezse bu sizin için pek iyi olmaz. şu an için size evde balık besleme gibi fobiler önermek aklıma geliyor bi meşguliyet iyi olur
- +1 yıl
Yüreginin, güzelini kades diyon beni hep yargılıyorlar ne yaparsam yapayım hep beni yanlışa itin kadesler anneme torunun torununu sevdirmeye kadesler annem o kadar çok şey gördü yaşadık gördüklerine inanmak istemedi gördüklerine duyduklarına agızını acıpta kırmadı kimseyi annemde peygamber sabrı vardı sanki ben kurban kestirdim 3yıl arkası arkasına mevlüt okuturdum hep bana bagırdılar insan oglu zorluklara karsı dura bilmeli annemle beni kardes dediklerim evinden çıkarmak istediler ben dikildi karsılarına sıkarsa atın mahkemeye bile verdim benle her kunuda anlaşmak zorunda kaldılar herkes hakkını yerini bilmek zorunda işlerine gelirse psikolojimi bozmak için elinden geleni yaptılar sadece isteklerine ulaşamadılar benim allahtan baskası a ihtiyacım yok uzak durmak herkes için daha iyi hayırlı akşamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Oncelikle Rabbim annene rahmet sana sabir ihsan eylesin.. Bu durumun, benim senin acini anlayamayagm kadar zor.. Ama inandigim birsey var Rabbim sana sabrinida vericek.. Veriyordurda.. Enazindan kardeslerin var burda yalnizligini paylasabilirsin.. Yaninda olmak bu donemlernde sahsen ben isterim... Bol bol dua et kuran oku.. Bu annen icinde cok iyi olacak sanada cok iyi gelicek.. Allah a sigin.. Inan diyecek birseyler bulmada cok zorlaniyrm şu an.. Bende anneme cok duskunum allah uzun versin ona ve hepmzn annelerine, (amin, ecmain).. Vefat eden annelerimizede rahmet eylesin.. Dedi gib acin cok taze kendini rabbine ver O sana yardim edicek..
14 Yorumla
Soran+1 yılallah aynı acıyı kimselere yaşatmasın :(
Soran+1 yılteşekkür ederim
Çok zor bir acı olsa gerek..Ateş düştüğü yeri yakıyor malesef..Bu duruma kendimi koydum bir an..Tabi yaşanmadan görmeden bu acıyı ne kadar hissedebilir bir insan..Allah cok ama cok sabır versin..Gerçek olan bildiğim ve inandığım tek şey..Doğum'lar gibi ölüm'lerinde normal bir durum olması..Hatta ve hatta ölüm,bir son değil sonsuz bir yaşama doğru atılmış en sağlam adım olduğunu biliyor ve inanıyorum..Büyük bir boşluk içinde yalnız olduğun kesin..Güçlü olmak zorundasın çünkü hayat senin için halen devam ediyor..Giden geri gelmiyor malesef bunu biliyorsun..Allah,hakkında herşeyin hayırlısını verir inşallah..
01 Yorumla
Soran+1 yılamin
öncelikle başınız sağolsun maddi sıkıntınızın olmaması sizin bu zor durumdan daha çabuk çıkmanızı sağlayacaktır bu yüzden şükretmelisiniz bu zamanda kardeşin kardeşe faydası yok rahmetli anneniz ve babanız aklı başında allah korkusu olan insanlarmış sizi kardeşlerinize muhtaç ettirmemiş onlara ne kadar dua etseniz azdır bundan sonra size düsen onlar layık bir insan olarak yasamaktır yalnız ve maddi durumunuz iyi olduğu için size yaklaşmak isteyecek akbabalara dikkat edin kendi statünüze uygun iyi bir insan karşınıza çıkarsa evlenin ve mutlu olun
01 Yorumla- +1 yıl
Dostlar sag olsun birader cebimde metelek kalmadı yüce rabbim bana yardım eder kemerleri çok sıkmaktayım hayat satı her sey üst üste geldi kendimi kabanda sıkışmış hisediyorumdum tam yüce rabbim her zaman yanımda kadeslerimle herkesle aramı iyi tutmaya çalışıyorum ama seviyeli kafamdaki sorulara cvp arıyorum bu yıl baya kişi hayatını kaybediyor doktorlar, hemşireler, temizlik iler herkes banik içinde panik içinde he diken üstündeler bazıları annemin durumda olmak istediğini söyleyenlere oldu akrabalarım durumu benden daha iyi insan oglu bir birine çemle takmayı çok seviyor carona ignesi çıkana kadar herkes diken üstünde olmalı ben bile annemin yerinde olmayı çok isterdim herkes kendi rızkını yiyecek hayırlı akşamlar
Kendini bu kadar kahretmeye hakkin yok. Isyan da etme sakin. Olum herkesin hakki. Sira sanada gelecek bizede. Allah uzuvlarini almasin. Simdi senin icin onemli olanlar onlar. Boyle dusunmelisin. Ben ananemi kaybettigimde akan sular durmustu. Ne calismak istiyordum ne de baska birsey. Senin acin taze hersey gun gelip gececek acisi icinde hep kalacak aklina her geldiginde aglayacaksin. Bazen tebessum edip guldurecek seni anilar ama gecmisle yasayamazsin. Basin sagolsun arkadasim basimiz sagolsun. Ayakta durmasini bilmen gerek. Ortada da kalabilirdin. Kardeslerine muhtac da olabilirdin. Bu sozlerimiz gelsin aklina ve kendine guvenmesini bil hoscakal.
00 Yorumlavalla durumuna çok üzüldüm. şuan ne desem pek fayda etmeyecek ama yinede düşüncelerimi söyleyim. Annene üzülmen 1 yıl hatta 2 yıl devam edecektir. Onunla yaşamayı öğrenmek gerek. SOnra sen hala yaşıyorsun ve senin de bir hayatın var. Elbet hoşlandığın biri de karşına gelecek ve seni çok sevecektir. Tabi sende onu. İşte bu durum olduğunda geride kalan kimseyi düşünmeyeceksin. Hayatın sen ve o olaacaktır. Evlendikten sonra da çocuğunuz olacaktır kısmetse. Bu sefer sen herşeyi bırakıp çocuğun için yaşamaya devam edeceksin. Bu yüzden önüne bak anne babana bol bol dua et ve hayatını yaşamaya devam et diyorum. ne zaman istersen sana yardım ederim. Destek olmaya çalışırım. İnş. çabuk atlatır güzel hayatına devam edersin.
10 Yorumla
+1 yılBoyle bır duyguyu ancak yasayan bilir. Bende 2 sene once babamı ve ardından yanı 1 sene once de annemi kaybettim. Biz 8 kardeşiz en küçükleri benim babamın bize kalan emekli maasından baska bır gecım kaynagım yoktu ve dıger kardeslerimin hepsi evliydi yalnız kalmıstım. Babamın vefatından sonra annemın olusu bır nebze olsa acımı hafıfletıyordu ama ardından annemın vefatı bu ise tarıf edılemez bır acı. aradan 1 sene gectı ama hala dun gıbı ıcımde acısı ve her an aklımda hıc cııkmıyor ruyalarımda goruyorum sureklı. tabı bu arada evlendım 5 ay once. ıyı kı eşim var ya o da olmasaydı? hayat boyle bırsey ıste bugun var yarın yokuz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılüff canım başın sağolsun bende annemle arkadaş gibiyim bazen 1 günlüğüne ankaraya gidiyor evde tek kalıyorum ağlıyorum özlüyorum seni anlıyorum desemde boş acıların en büyüğünü anne acısını yaşıyorsun sözün bittiği yer. allah sabırlar versin. anneciğinin de mekanı cennet olsun.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. annen için üzüldüğünü acı çektiğini anlıyorum.bu durum daha uzun bir zaman devam edecektir.sen güçlü bir insansın başından bir sürü üzüntü geçmiş ama yılmamışsın.yalnız yaşamayı öğrenmelisin belki de yanına evcil bir hayvan alsan iyi olabilir yalnızlığını seninle paylaşır en azından bir hayat arkadaşı bulana kadar.üzüntüler acılar hepimizin hayatında var seninki çok büyük bir acı ama üzülmen anneni geri getirmeyecek emin ol annen senin üzülmeni istemezdi.sakın hayata küsme kendi toparla...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah rahmet eylesin öncelikle başın sağolsun.Akabinde ölÜM Allahım emri katlanıcağız buna her türlü hayat devam etmeli ama nasıl bu çok bir safha insanın ümitlerinin yıkıldığı an işte o ölüm anı.Sevdiklerimizi toprağa emanet ediyoruz zamanla da unutuyoruz çünkü hayatta unutma diye bir kavram olmasaydı hayattan çekilmez dayanılmaz dünya yüzünde insan ırkı olmayacaktı.
00 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun.Bak bu hayatta en yıkıcı olaylar Hz.Muhammed (S.A.V) efendimizin başına geldi.Babasını zaten hiç görmedi, annesini, amcasını, dedesini, eşini ve çocuklarını sırayla kaybetti.Ben bunu düşünerek hayata devam ediyorum tüm ayrılıklara rağmen.Allah bunun sabrını da verir zaten bunu anlayacak yaştasın.Ne kadar üzülsekte hayat bir şekilde devam etmek zorunda.
00 YorumlaMerhaba ben 39 yasındayım 20 gün oldu annemi kaybettim evde yalnız annemleydim ölenle ölünmüyor derlerya Allah annemizi çok sevmiş bizde güçlü olup Allahını sınavından gecmek lazım mekanı cennet olsun ölenler için dua et bol bol mezarına git ziyaret et kurban kes ve sadaka ver bir yer ac annenin adını ver onu böyle yasat zaten hep kalbimizde o yüzden kendini bırakma toparlayamazsın hayatına yön ver mekanı cennet olsun sabrı Allah verir iyi bir insan olki orda rahat uyusun annen sevgilerle
00 Yorumlabaşınız sağolsun benimde bir arkadaşım var ailesi samsunda istanbulda ablasının yanında kalıyor oda ayn durumdan şikayetci iyi birini bulsam evlenirim dedi yalnız tek oda aslında ablasıyla oturmak istemiyor kendisi seramik ustası
05 Yorumla
Soran+1 yılbenimde en büyük korkumdu,babamı kaybettim anneme sığındım onun kanatlarının altına sığındım,allahım derdim bana yaşatma onun acısını,onun acısıyla beni sınama :(
- +1 yıl
belki inanmazsın ama biliyormusun günde 24 saat varsa belki 17 18 saat onu düşünüyorum ikisi ölünce naparım diye bir kızla tanışsam şimdiki kızlara güven vermiyor işe gittiğinde başkalarıyla konuşuyor bide ya sıkılırsam diye düşünüyorum sonuçta evlilik zor bakalım ilerde ne olacak kendime ev arkadaşı bulurum herhalde arkadaşlarımla biriyle yaşarım diye düşünüyorum
zamanla azaldigini hissedeceksin ve bununla yasayacaksin. ustelik artik cok da kucuk degilsin. basin sagolsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın ama ruhum inan o kadar küçükki,hiç büyümek istemedim hep kolunun altında kalmak istedim :(
Soran+1 yılçok büyük bişey bıraktılar bana ait ev,arsa ve iyi sayılcak maaş bunlarada şükür kimseye muhtaç bırakmadılar,kardeşlerime bile daa kötüsüde olabilirdi ama ya ruhum,o işte öyle yoklukta kaldıki:(
başın sağolsun ama yapacak bir şey yok maalesef hayat kalanlar için devam ediyor ne yazık ki. Zamanla hafifleyecektir acın mutlaka hayatın neler getireceğini bilemezsin hiç bir zaman hayattan beklentini yitirme
00 Yorumlayazını okuyunca durumunu düşündüm biraz içim gitti açıkcası yalnızlık nedir az çok bilirim ki anlattığın şekilde daha kötüdür eminim..umarım en kısa sürede atlatırsın...başın sağolsun bu arada..çabuk atlatırsın umarım ya...
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
opppsss:S başın sağolsun oncelıkle kabuguna cekılmekle atlatamazsın en azından bı yardım alman ıyı olur psıkolog fılan cunku bunlar sende ruhsal çöküntü yaratabılır
00 YorumlaHalime şükrettim şimdi. Allah başka acı göstermesin.
Yalnız başına olmaz ama, bir arkadaşın falan yok mu senle kalabilecek?00 Yorumla:(
Ne yaşadığını anlayabiliyorum hatta biliyorum :(((
Psikolojik yardım alman bu durumu daha kısa sürede atlatmana yardımcı olucak
Bende işe yaramıştı en azından.00 Yorumlaİçim acıdı okuyunca..
Yazabilecek çok şey var ama kelime bulamadım şuan.02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılallah rahmet eylesin. ateş düştüğü yeri yakarmış. birinin yokluğunu yaşamış biri olarak ne desem boş.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Basin sagolsun AMA unutma HERKEZ oraya gidecek olurda bir sikintin yada istegin yazman yeter ne olursa olsun emin ol
00 Yorumla
+1 yılkardeşim çok üzüldüm:( sabır sabır et..ne desem biliyorum yaranı ..acını hafifletmeyecek ama güçlü olmalısın ..allaha inancın olduğu sürece bunuda aşacaksın inş.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ateş düştüğü yeri yakar ne desek boş Allah sabırlar versin
00 Yorumla
+1 yılbaşın saolsun , bundan boyle senı sevecek ve her zaman yanında olacak bırıyle bırlıkte olursan bu surecı daha cabuk atlatabılırsın
00 Yorumlayalnızlık zor aslında kalabalıkta yalnız olan bir çok derdini burada paylaşıyor.. ne söylesek acın hafiflemez ama bence olabildiğince dolaş kafanı dağıt zamanla herşey oturcak.
00 Yorumla
+1 yılhayata yeniden başlamalısın fakat bunun için kendine sadık menfaat düşünmeyen bir dost edinmelisin. zaman her şeyi düzeltir ama bunu insanlardan uzaklaşmak yerine paylaşarak elde etmelisin
00 Yorumla
+1 yılUmarım bu acılı günlerinde dayanak diye yanlış kişileri bulmazsın. Allah yardımcın olsun
00 YorumlaHayat devam ediyor yapacak birşey yok.Allah rahmet eylesin.
00 YorumlaBaşın saolsun.Akıl vermesi kolaydır ama bu da bir gerçek ,zamanla acın daha dinicek.
00 YorumlaBende annemi 5 sene once 2 sene öncede kiz kardesimi kaybettim metanetli olun acıların acisi var
00 Yorumlabasin sagolsun.. Allah rahmet eylesin... zamanla alisirsin..uzuldum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayat arkadaşı bulmalısın..
00 Yorumlaallah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
00 Yorumla
+1 yılhemen git kendine bi evcil hayvan al.
01 Yorumla- +1 yıl
niye eksilediniz lan .d
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşın sağolsun, ne yazıkki hayat devam ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sabır versin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler