Yollar önce İnstagram da bir ünlüye yorum yazdım oradan birisi benimle tartışmaya başladı bende savcılığa vereceğim dedim engelledim. 6 sene geçti sahte hesaplardan bana sürekli ağır tahrik içeren hakaretler yazıyor cvp vermiyorum benden cvp alamayınca çevremdeki insanlara yazmaya başladı. Cidden merak ediyorum bu insanlar ne yaşıyor böyle tanımadığı birisini takıntı haline getirip yıllarca uğraşacak kadar? Sizce ne yapmalıyım? Şikayet etsem bulunsa bile ciddi ceza almayacağını beni daha da hedef seçeceğini düşünüyorum fakat şahıs bana yazdığı şeylerde peygamberimize kadar saydırmış etkisi olur mu ceza almasında?
Güncellemeler
+1 yıl
Yollar değil yıllar telefondan yazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeni hesap aç bu işin suyunu çıkarmış... arkadaşlarına yazmaya devam edersede gerçekten suç duyurusunda bulun artık acıma böylelerini.
Zaten kapattım o hesabımı Facebook’ta kullanmıyorum Facebook arada açıyordum. Bugün yine aynı çocuğa yazmış beni sormuş cidden insanlar manyak ya.
Bu tam psikopat savcılığa ver kafayı yemiş cidden.
dayak istiyorlar sana pisikolıj baskı uyguluyorr hemen savcılıgaktur git sinek kücuktur mıde bulandırıdır aynısıs banada oldu kaç ksııyle kötu oldum o yüzden neysekı olayı acıga kavusturudk hasetlık ve kıskanclık baska bısey degıl
Babam polis olduğu halde korkuyorum neden mi korkuyorum yasalar beni koruyamazsa bende bir cinayete kurban gidersem diye. adamın amacı o zaten beni kötü göstermek, adımı soyadımı biliyor iş yerimin sayfasını bulmuş bi kez de oraya yazmış şimdi de aile dostumun kızına yazmış cidden normal değil bu sağlıklı değil altı senedir devam ediyor.
korkmana gerek yok öyle tipleri bilirirm vazgeçmezer onları ancak kendi silahıyla vurcaksın senın yapacagın savclık merak etme bısey yapamaz o korku yetaer onaa sen ses etmedıkce üstüne gelecek acil suc duyuruda bulun ve asla bısey yapamaz
Bunun adı işsizlik başka birşey değil engelle geç ya da hesap değiştir...
Sıkıntı bana yazması değil cvp vermiyorum zaten büyük ihtimal çoluk çocuk adımı soyadımı biliyor Google da aratıp iş yerimin sayfasına yazdı bir defa şimdi de profilimden bir tanıdığımın küçük çocuğuna yazmış. Ben zaten kapattım hesabımı yazdığı zamanda engelliyorum kendisini ama çevremdeki insanlara saldırmaya çalışıyor tam sosyopat.
Ama bu böyle devam etmez savcılığa suç duyuurusunda bulunmak şart olmuş ıp numarasından bulurlar ve bütün yazışmalarını ortaya dökerler kafayı yemiş bu.
Hayvana öldürene kadar tecavüz eden serbest kalıyor sana takmış briri mi ceza alacak güleyim bari hahahaha
Burh moment 🤣
Alacaği ceza seni tatmin etmez her halükârda. Cevap yazma veya mesaj kutunu kapat gitsin
İşte bende onu düşünüyorum ama sizce nasıl çözerim bu işi muhatap almıyorum adamı ama vazgeçmiyor hayatında başka iş yok sanırım
Yazmıyorum beyefendi aldırmıyorumda en son profilimden bir insanı bulmuş gönderimden yazmış yazdığı çocukta küçük bugün gene yazmış. Ben cvp vermedikçe asam kuduruyor kapattım zaten hesabımıda Allah’a havale editörüm kimse bu şahıs
Ya yazılımdan falan anlasam yardım ederdim konumuna kadar bulunabiliyor diye biliyorum. Ama cezasına da bakmak gerek belki yüksek bir ceza alır avukata veya internetten bak bakayım belki bi nebze rahatlatır sizi
Direk savcılığa git ordan siber suçlar ıp adresinden her şeyi bulurlar
Bulunur elbet ama ne yapılır sizce?
Olayı mahiyetine göre işlem yaparlar korkma sana bi şey olmaz
6 sene içinde aralıklara sana ulaşmaya çalıştı mı? yoksa 6 sene sonra birden mi çıktı?
Altı sene boyunca sahte hesaplardan düzenli aralıklarla hakaretler yazdı cvp vermedim hiç bir defa iş yerimin sayfasını bulmuş adımı soyadımı gördüğü için profilimden ona da cvp vermedim patronum anlayışla karşıladı Allahtan beni biliyor çünkü, geçen günde bir aile dostumun çocuğuna yazmış adımı soyadımı ekleyerek küfür ama ne küfürler Atatürk’ten tut Peygambere kadar neler beler saydırmış, bugün gene yazmış çocuğa engelle dedim direk. Kendisini inanın hiç muhatap almıyorum ben engelliyorum hemen sıkıntıda değil alıştım ama çevreme saldırınca sinirim bozuldu nasıl bir işsiz bunu altı sene devam ettirir amaç nedir sizce?
Özelden yazsana bana
Altı senedir mi yuh
Aynen internette bir manyak varmış oda beni buldu işte