Öncelikle tanışalı da ilişkinin başlaması da uzun bir süredir değil şurada 3 aylık bir süreçten bahsediyorum.
soruyu çok uzatmadan detaylı bir şekilde açıklamaya çalışacağım. hayatımda biri var, 3 aydır görüşüyoruz ilk zamanlar o benden daha ilgiliydi, değer verdiğini hissediyordum. sonra ortada sebep yokken bu şekilde hissetmemeye başladım, anlaşamadık ve ayrıldık. daha sonra tekrar dönmek istedi bir kaç defa reddettim. en son çarşamba akşamı beni görüşmeye ikna etti ve sabaha kadar konuştuk, hayatında başka birisi var şuanda ama benim de gitmeme hiçbir şekilde izin vermiyor. uzaklaşmaya çalışıyorum, uzaklaşmama da engel oluyor. kıza bir şey hissetmediğini onun ayrılması için çabaladığını söylüyor. benden ne istediğini soruyorum bana benimle olmak istediğini söylüyor, davranışları da aynen o şekilde. ama mesaj konusuna gelince mesajlara geç cevap veriyor, aslında söyledikleri ve davranışları çok aynı değil bana öyle hissettiriyor. işin içinden çıkamıyorum ben ona karşı boş değilim ama kafama yatmayan çok şey var o sebepten dolayı istemiyorum. durumu nasıl değerlendirebilirim? nasıl hayatından çıkabilirim ya da hayatından çıkmasam da şikayet ettiğim durumları değiştirmek için sergilemem gereken bir tavır var mı?(hayatında biri olduğu taktirde konuşmam, bahsettiğim durum hayatından kızı çıkarırsa napmalıyım diye soruyorum)
çok saçma biliyorum ama düşünmekten kafayı yiyeceğim, insan içinde bulunmadığı durumla alakalı daha iyi değerlendirme yapabilir diye düşünüyorum. kısa da olsa zaman ayırıp fikir belirtirseniz çok mutlu olurum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer