AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
ordaki eleman kurallar böyle ne erkek nede kadın bu şekilde içeri giremez gibisinden bişeyler diyor kadın diye ayrımcılık yapacak değil
Tıpkı o kadının giyinme özgürlüğü gibi Restoran sahibininde gözünün tutmadığı müşteriyi almama özgürlüğü var...
Bu üstle size servis yapamayız dediklerine göre garsonların niyeti kötü, servis sırasında gözlerine hakim olamayarak kadının memelerinin röntgenini çekecekler
Yoo Abaza değilimde aptalım senin gibi basitin sorusuna ciddiyetle cevap yazdığım için demekki o haydi varoluna dedikleri üstünlerden birdi sen olmalısın
Her yerin kendine göre bir müşteri kitlesi var ailelerin çocuklarıyla geldiği bir yere alkolik adamları almazsın bu da onun gibi bir şey. Bir yere gidiyorsak oranın kurallarına da uymak gerekiyor.
Gidilen mekana göre kıyafetler değişebilir. Böyle bir yere toslamış ablamiz.
Dünyanın her yerinde kurallar vardır
Mesala normal akşam yemegine restoranda belli bir kıyafetle katilabilirsiniz
Allahtan yer ingiltere Türkiye olsa ooo linç yemiştik. Ama orası avrupa ya kimse kınamaz ses etmez. Bizde günlerce haberlerde ve gündemde kalırdı.
Bizde olsa yobaz derlerdi :))
Mekanın kuralları belli ise insanlar da uymak zorunda. Uymak istemiyorum diyenler de girmesinler
Yaa arkadaş tamam beğenilmek istiyorsunuz da bu nedir ya, soyun gel bari
İstemsizce erekte oluyoruz belimiz bacağımız ağrıyor boşalmadan da geçmiyor, gerçekten mağdur oluyoruz. Nerede bu erkek hakları?
ya aslında hicbirsey giymemeniz lazım ciplak gezin daha iyi awk
Şimdi birileri tutuşur “ingilterede şeriat geliyor laiklik elden gidiyor” diye 😂
Yuh ingiltere de mi? Şok geçirdim niye peki öyle yerde niye yani
Aşırı saçma bir isyan. Kimsenin her yere memesini göstererek girmeye hakkı yok.
Türkiyede kadimlar tipsiz. Genelde meme açarak piercing dövme falan dikkat çekmeye calisiyor
Bu nası giyinme şekli be 😂 yakında çıplak çıkacaklar
Aaaaa İngiltere bile bizden geri kafalı düşünüyor. Cık cık cık cık hiç yakıştıramadım (!)
Tuhaf olmuş. 2 meme göreceğiz onu bile engelliyorlar
Namus bekçilerinden daha namussuz olan bir kesim yok kesinlikle. herkes bunu bilsin ve unutmasın. 🖐️
Namus bekciligi yapmıyor kimse. Zaten g×tune/memesine kadar açan birinden namus falan gbi absürd bi beklentisi de yok kimsenin emin ol☺.
Fakat toplumun huzurunu bozuyorlar, onlar g×terini meydanda sergileyecek diye millet niye rahatsız olmak zorunda pardon?
En başta Cocuklar ve ergenlerin psikolojisini bozuyor bu teshirciler.
Ayrıca evlisi var Sözlüsu var sevgilisi olan vs var ve insanlar oraya nezih bi mekanda kaliteli vakit geçirelim ve güzel anılar biriktirelim diye geliyorlar, elin k@sari huzurunu bozup milletin aklını celsin diye değil..
Sizin karilariniz size gostermekle yetinmiyor, millete de göstermek istiyor ama millet bunu istemiyor çünkü herkes teshirciligi sevmiyor☺
Niye böyle sinirlisin:)
Cümlelerimde tel bir tane ünlem bile yokken bunu nereden çıkardım bilmem ama
Senin ic sesin bunu sinirli bi tonlamayla okuduysa benim sucum ne:) Ben sinirli falan değilim sadece olanları söylüyorum. Çünkü k@sarlar her nanelerine bi kılıf buluyorlar.
Yorganla yatmıyorsun umarım hâlâ 😂😅
Kimse kimsenin giyimine karışamaz ama mekan sahib-i istediğini yapabilir buna kimsenin karışmaya hakkı yok.
O dekolte değildir, resimdeki bile anlaşılır fakat nerdeyse tamamı açık meme kavga sebebi olabilir :) :)
Herkes giyiniminden tabiki özgür fakat teşhircilik resmen bu bide ben mekanıma kimin girip girmeyeceğine karar veririm bu kadar basit
Tabii ki herkes özgür ve ne giyeceğini kendi karar verebilir.
Ama her yerin de bir giyim adabı vardır, buna da uyulması lazım.
Kimse kimsenin giyimini yargılıcak hakka sahip değil. Yobaz bir işletmeymiş demek ki. herkes istediğini istediği şekilde giyer.
Özgürlük bu değildir. Özgürluk sadece kadina mi ait? Kadın orasini burasını açıp afedersin kiçina kadar açıyor. O zaman bende s**imi açip gezeyim ne de olsa özgürluk! Bize gelince herkes namus bekçisi olur.
bu yorum niye 4 eksi almış? kudurmuşlar gene...
Öyle kardeşim. Bize gelince diyorum ya namus bekçisi oluyorlar. Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur. Demiş Nietzsche
Yanlış anlaşılmasın, ben kadınların istediği gibi giyinmesine karşı değilim lakin abartmadığı sürece. Karım veya kız arkadaşım istediğini giyinir. Abartmadığı sürece. Göğüs dekoltesine birşey demem. Ama mabad veya bazı bölgeleri belli olursa uyarırım, ikaz ederim
bence o memelerini azda olsa kapayan bez parçasını hiç takmasınlar daha iyi çünkü hiç gerek yok yaani bırak memelerin açık kalsın nasılsa ar namus diye bir şey kalmamış hem yürürken koşarken falan hopbidi hopbidi de sallanır en güzeli bu yaani 👍🏻😁😂
Aslında bu soru sosyal medyayı tam 2 ye ayıracak soru
İnsanlar her bir halta karışıyorlar konu kadınlar olunca
Kadınlar da milletin pipisini hareketlendircem diye şekilden şekilde girmesinler o zaman !
aynısını erkek yapsa linç yerdi
Antepte atletle minibüse bindi diye adamı polisler zorla çıkardı ama kızlar donumuzdan kısa şortla her yere gidiyor karışan yok eğer o adama yapılan muamele bi kıza yapılsaydı ülke ayaklanırdı
Fotoğraf temsili mi bilmiyorum ama bana bile fazla geldi. Ki bende severim dekolte.
Kimsenin kıyafetine karışmadım. Fakat yerine göre tercihler yapılabilinir.
Herkes istediğini giyer, ama her mekan sahibi de istediğine servis eder; istemediğine etmez, kendi mekanı.
+Benim vücudum.
-Benim işyerim.
Kışkıştırıcılığa teşvik olduğundan almamış olabilirler
Mekan sahibi haklı olabilir
Her kes istediğini giye bilir, bu hiç kimseyi ilgilindirmez
Ama mekan sahibi demek ki mekanınına açık giyinen kadınlar istemiyor o da kendisine göre haklı ama giyimine karışamaz
Lüks bir lokantaya bu kıyafetle giremezsin. Normal yani. Her yerin kıyafeti ayrıdır.
Kim bilir nasıl giyinmişler berki mekanın kuralları vardır ondan almamıșlardır
+
➕✔️✔️
Amaçlarına ulaşamadılar ondan zoruna gitmiş onların.
Mekanın sahibine kalmış bir şey bu, kimseyi ilgilendirmez.
İstediğini alır, istediğini almaz.
Bu kötü muameleyi destekleyen gerzekler bu kızlar kadar seksi olmayanlar 😃
Namusla alakası ne mal mısnın nesin herkes sizin memenizi görmek zorunda mı özellikle mekanın sahibi
Ben olsam bende almam. Medeniyet diye bisy var sen kadin da olsan erkekte olsan sana böyle çıplak cikman hak gerektirmez. Iyi olmus
Bence bu kadar açıkta giyinilmemeli, tamam açık giyinlmeli de bu kadarı fazla bence
Kadınlar haklı giyim özgürlüğü olmalı heleki ingiltere gibi bir yer olunca şaşırdım
Bence güzel bir dekolte olsaydı alırlardı göze pek hoş görünmüyor da
Saçmalık kimse kimsenin giyimine karışamaz giyindiği sürece
Ahh çekilemiyore
Dikkat etmeleri gerekiyor. Ben kadınlara böyle şeyler yakıştırmıyorum.
Ne alaka ya milletin ne giyindiginden kime ne. Rahatsiz olan agir sapiktir.
Hakaret etmeseydin bu boş yorumlarina belki cevap verebilirdim ama ben karsimda seviyeli tartisma yasayacak birisini goremiyorum iyi gunler. 🌸
Kesinlikle😘
Insanlaar giyim ozgurlugu oldugunu savunmak beni ne feminist nede sahte feminist yapar ben dusuncemi ifade ettim sana uygulan gelmemis eyvallah dedim bu kadar agresif ve sinir hastasiysan git tedavini ol senin sacma bildirimlerinle mesgul olmak zorunda degilim yuzsuzlugun luzumu yok 3tur def ediyorum seni sende anla ve sus bence.
Herkes kendisine bakmalı herkes kendisinden sorumludur hangi cağda yasıyoz taş devrinde bile kadınlar özgürdü
İnsan giyinmek te özgürdür ama toplum kurallarını hiçe saymamalıdır
Aşırıya kaçmadıktan sonra kabul edilebilir
Kimse kimsenin namus bekçisi değil ama göz zevki diye de bir şey var bu ne iğrenç bir giyim tarzı böyle.
Şimdi öyle yok şöyle olması gerekir flan diyemicem zevkle izlerim böyle bi manzarayı merde bulucaz …. öyle mekanın
Özgür bir bireysin kardeşim isteyen istediğini giysin bırakın kendini gösteren göstersin bizim de vücudumuz var spor yapıyoruz vücudumuz gözüksün diye sıfır kollu tişörtler şortlar giyoruz onlarda kendi vücdunu göstermeye hakkı var yani
Sporu yapiyorsan kendin icin yap, Millete hava atacagim diye degil. vücudunuzu gozumuzum içine sokmaya hakkınız yok. Bu dünyada bir tek siz yasamiyorsunuz; çocuklar var, ergenler var (bunların psikolojisini bozuyorsunuz en başta); evlisi var sozlusu var sevgilisi olan var (bunlar da rahatsız oluyor ve kavgaları sebep veriyor bu tip. durumlar). Gidin o ezik egonuzu başka yerde tatmin edin, milleti rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok ! Ha bakmasinlar diyeceksin belki ama
Her yerdesiniz! millet sizin yüzünüzden yere baka baka mi gitsin? Veya siz g×tunuzu göstereceksiniz ve milletin gözüne g×tünuzu sokacaksiniz diye millet niye kendini kısıtlamak zorunda ? Siz edepli giyinmeyi öğrenin önce, varoş kültürnüzü elit mekanlarda da sürdürmeye çalışırsanız böyle kapı dışarı ederler adamı işte! Beter olun inşallah ☺
sen de okuma kıtlığı var galiba götümü göstere göstere giyinen değilim öyle tişörtü içe sokan biri değilim orada bi görüş belirttim oku anla bi kıt
Klavyeden çıkanı gözün görsün önce, bna kıt demeden önce bak bklm ne yazmışsın:
"onlarda kendi vücdunu göstermeye hakkı var yani" demişsin ☺
aa aa ülkemizde olmamış olmasına şaşırmadım diyemem.
herkesin kıyafetine kimse karışamaz
saçma bi karar
mekanların kuralları vardır. Nusret'e bikini ile giremeyeceğin gibi. Bence herkes mekanına göre giyinmeli.
böyle bir kiyafetle alinmamasi gayet normal zaten ozgurluk diye diye iyice sasirdiniz insanda biraz saygi olur
Türkiye de olsa özgürlükçü tayfa ülkeye nasıl söveceğini şaşırırdı ama başka yerde olunca çıtları çıkmadı
Çokta doğru yapmış mekan sahibi. Bende olsam kabul etmezdim. Müşterilerimi kışkırtmaya hakkın yok hadi ablacım başka kapıya.
Elin gavuru bile bizden ahlaklı bizde olsa alırlardı puh bizim kalıbımıza.
Görselde ki gibi bir dekolte tabiki abartılı olur bana göre
Yazık ya günümüzde insanlar hâla birbirinin giyimine karışıyor cidden acınası bir durum
Ne alaka ya olay ingilterede olmus yani bi short veya bi croptop yuzunden degil demek ki kadinin dekoltesi o kadar fazla ve rahatsiz edici ki olay mekandan kovulmaya kadar gitmis
İşte sizin gibi zihniyetler olmasa dünya daha yaşanılabilir bir yer olabilir
Ozgurluk acip sacmak ise...
Ben özgürlü demedim. Bi laf sokacaksın onu da beceremedin be bro
Hiç kimsenin kimsenin giyimine karışma hakkı yok tamam da ama bu giysi değil ki bildiğin sütyen. Neden iç çamaşırıyla sokakta gezesin ki?
Mekan sahibi haklı eğer mekan da aile ve çocuklar var ise alınmaması isabetli olmuş