Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya düellosu sırasında tecavüze uğradığı iddia edilen kadının kişilik hakları ne olacak?

Birkaç gündür sosyal medyada Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasında başlayıp, diğer ünlülerin de dahil olduğu bir kadına tecavüz edildi iddialarını içeren bir sosyal medya düellosu aldı başını gidiyor. Bu soruyu tarafların bir birine karşı hakaret, iftira tehdit şantaj gibi suçları işlemeleri açısından sormuyorum.
Sormak istediğim şudur;
Bir kadına karşı TCK 102/2 102/3-a, b maddeleri kapsamında tecavüz edildiğini, aradan uzun zaman geçse bile pişman olup, cumhuriyet savcılığına bildirmek yerine, ünlü birinin yanında çalışması nedeni ile kim olduğunun bilinmesi ihtimali kuvvetle muhtemel olan bir kadının bu şekilde ifşa edilmesi, bu kadının kişilik haklarının ağır derecede ihlali değil midir?
İddiaya göre mağdur olan bir kadının yine bir kadın tarafından mağdur edilmesi ve kadının ikincil mağduriyeti yerine ünlülerin atışmasının prim yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya düellosu sırasında tecavüze uğradığı iddia edilen kadının kişilik hakları ne olacak?
Cevapla