Erdem, "Evet ben bu muhteşem kızların babasıyım. Hergün Allah'a böyle insan akıllı cesur, aktivist, akıllı kızları nasip ettiği için şükrediyorum" dedi.
LGBT hakları insan haklarıdır insan hakları savunucuları hukukçular senin haklarını savunduğu kadar onların da haklarını savunur İnsan olarak sen hangi haklara sahipsen onlar da aynı haklara sahiptir Yiyorsa sen de git de Lübnanda 3 ay Mülteci kamplarında çalış benim kızım gibi https://t.co/1FTdL8iEFq— Bahadır Erdem (@BBahadirErdem) February 1, 2021
Hayır hükümete yakın olunca bu insanların suç işleme özgürlüğü mü var söyleyin de bilelim. Bu ne rezilliktir Boğaziçililere gözaltı yapılıyor ama onları hedef göstermek için toplananlara dokunulmuyor. Ne istiyorsunuz söyleyin de bilsin insanlar. İstediğiniz karanlık çağa gitmeyecek bu ülke!
İYİ Partili Bahadır Erdem'in aktivist kızları sosyal medyada hedef gösterildi! Hükümete yakınsan suç işleme özgürlüğü mü var?
Türkiye de iki grubu bir birleriyle çatıştırıyorlar her zaman gibi. Ne olacak ne kadar devam edecek boğaziçi üniversitesi olayları bilemiyorum. Bugün yeni pankartla eylem yapıldığı yazıyordu haberlerde Melih bulu da lgbt ile ilgili kulubü kapatmış
sonra birileri anneme kufreden serbest kaldı diye 3 gun ulke gundemini mesgul eder ve sonuc alır :) haklıdır da ! ama sadece kendisine olanı gorenler adaletsizdir hukuksuz bir ulkedesindir.
Tamam sanırım anladım aslinda kızlarının yaptığında bir şey yok ancak birçok kişi göz altına alınınca bunların alınmaması sıkıntı çünkü torpil yine gün yüzüne çıkıyor Açıkçası iyi partiden yana umudum vardı ancak şu son zamanlarda o da kalmadı ülkemizdeki tüm partiler yandaşlarına torpil yapıyor