Yozgatta İmamoğlunun tutuklanmasını protesto eden Çifçilere trafik cezası kesildi. Artık Anayasal haklarımızı kullanamayacak mıyız?

Yozgatta Ekrem İmamoğlunun tutuklanmasını protesto eden Çiftçilere suç uydurularak trafik cezası kesildi. Adeta gözünün üstünde kaş var hesabı, hukuk keyfi ve art niyetli bir şekilde iktidar gücüyle vatandaşa hukuksuzca uygulanmaya çalışılıyor. Artık Anayasal haklarımızı kullanamayacak mıyız? Tayyip Erdoğan yanlış yolda.

>> Hukuksuz kesilen Trafik Cezalarını CHP Genel Başkanı Özgür Özel üstlenerek cezaları ödeyeceğini açıkladı. Kral bir davranış. Alkışlıyorum...

Tayyip Erdoğan'ın bu hukuksuz fiilleri Toplumsal Barışın altını Dinamitleyip Hukuka güveni azaltıyor
Trafik Cezaları Haklı Kesildi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
>> Hukuksuz kesilen Trafik Cezalarını CHP Genel Başkanı Özgür Özel üstlenerek cezaları ödeyeceğini açıkladı. Kral bir davranış. Alkışlıyorum...

Yozgatta İmamoğlunun tutuklanmasını protesto eden Çifçilere trafik cezası kesildi. Artık Anayasal haklarımızı kullanamayacak mıyız?
Güncellemeler
1 yıl
Güncellemeler
1 yıl
bugun Yozgat ta miting yapılıyor. Büyük kalabalıklar oluşmuş.

Hukuksuz kesilen Trafik Cezalarını CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu yarı yarıya (kardeş payı) üstlenerek cezaları ödeyeceklerini açıklamışlardı. Kral bir davranış. Alkışlıyorum.

:)